exooo
BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
11:42, Четвъртък
21 Септември 2023г.

newsbody
EXOOO -> В работатаСЪЗДАЙ НОВА ТЕМА
А вие как печелите пари?
Интересен линк: http://superpay.me/members/withdraw/list.php


Горещ картоф в гащите
здравейте, поискаха ми копие от международен паспорт, за да се идентифицирам (пейпал), понеже били засекли опити за неоторизирано влизане; изпратих им копие, като заличих номерата на паспорта, ЕГН, подпис и всички кодове и цифрички. Виждат ми се датата на раждане, на издаване и срок на годност на паспорта, имената и мястото на раждане. Могат ли да направят злоупотреби с такова копие??


Доволни ли сте от заплатата
какво е положението на работното ви място добри пари ли ви дават ил е на принципа " дават ни колкото да не умрем ама и ние работим колкото да не заспим" :lol:


как мислите?
Имам приятелка ,която има приятел със собствен бизнес,а тя работи за него,живеят заедно и почти няма почивни дни,но не получава заплата!Нормално ли е за вас това и бихте ли го направи на нейно място?


chanel outlet
Алуу ,куда е админа,пишат с чуждици :lol: Даже и той не чете измисления форум,който заслужено запада :lol:


Защо е този негативизъм?
Така,бях с една приятелка на едно място да напиша молба за работа..е написах я и питах я как мисли дали ще звъннат,и тя каза -едва ли!това приятелско ли е?


какво бихте желали да работите ?
има ли мечтана работа или най добре e на дивана ? :lol:


чужди сайтове за продажба на картини
Здравейте всички, най-накрая збъднах една моя мечта :roll: купих си маслени бои и платна - ще ставам художник :lol: Та това си ме влече от доста време,по принцип рисувам графики, но пробвах с маслени бои... и наистина стана страхотно.. :P После се поразрових из наши бг. сойтове, та останах меко казано шокирана от цените на картините от 1500Е нагоре и то за цапаници, които и дете ще нарисува по-добре... Та примамена от тази сума, реших и аз да кача някои мои картини в интернет пространствот...


Кое за вас е успешното поведение на работното място?
Дългичко се получи, но който има интерес предполагам ще му е интересно. Как трябва да се държи човек на работното си място, за да бъде възможно най-успешен? На този въпрос търся отговор от известно време – дискутирам с приятели, чета книжки и в интернет, и наблюдавам взаимоотношенията между колегите ми. И си направих следния списък (на някой може да му се види странно, че им отделям специално внимание, но има по-затворени хора/професии, които не са наясно по подразбиране с тези неща): - Може ...


Абе може ли!!!???
Абе може ли всички да сме такива идиоти питам аз? Колко работи смених и навсякъде някакви слухове някакви сплетни, някакви идиотщини! Ще се изядат работниците само и само да олижат задника на шефа! Писна ми!


[Първа] [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [Последна]

 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
exooo
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia