exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с насКаним ви да споделите с нас скъпите моменти, сериозните решения, дребните ежедневни грижи и всичко това, което се случва докато овладяваме изкуството да живеем!
Надяваме се тук да срещнете интересни хора, да получите полезни съвети и да разискваме зедно любопитни неща. Тук
има подробности за пускането и отговарянето на теми
.


Идентичност
Изберете профил, с който
да пишете в exooo.com

Горещо от "Статии":

Познавате ли себе си?!
Проверете с нашите тестове!

 Статии

 Теми

Ресторант - Пицария

 Съветник на месеца

 Липсват ни!

ЧерешовЦвят

Всеки месец ще имате възможността, вие да определяте, кой да бъде "Съветник на месеца".

my_feya sof4eto Nincheto

Издирваме и всички други наши приятели, които не са писали повече от месец в exooo.

Новини

 

Членството ни промени географския център на ЕС

Членството ни промени географския център на ЕС

Присъединяването на България и Румъния към ЕС има последици за малък германски град, предаде ДПА. Намиращият се в планината Вестервалд град Клайнмайшайд престана да бъде географски център на съюза.


Ева Лонгория отговаря на 20 въпроса в "Плейбой"

Ева Лонгория отговаря на 20 въпроса в

Ролята на Габриела Солис в сериала "Отчаяни съпруги" (Desperate Housewives) беше напълно достатъчна, за да превърне 32-годишната Ева Лонгория в една от най-сексапилните и известни жени в света.Както самата тя обича да казва, под бляскавия й имидж на суперзвезда все още живее любопитното момиче от Корпус Кристи, щата Тексас, което обича да язди, да стреля по бирени кутии и да чете книги ...


Мъжът и жената ревнуват различно

Мъжът и жената ревнуват различно

Жените най-често изпитват ревност, когато усещат прояви на изневяра у партньора, докато мъжете са по-конкретни - те ревнуват, когато има признаци на прелюбодеяние. Изследователите смятат, че причините за разликата е заложена в еволюцията. Жените на първо място ревнуват зараждащи се у партньора чувства към друга жена, а мъжете - когато жената вече е избрала друг партньор.


Видеоигри намаляват болката и стреса, даже лекуват!

Видеоигри намаляват болката и стреса, даже лекуват!

Това обещава все повече софтуер с образователни, помощни и дори лечебни функции. И не само - големите гейм-компании са сериозно заинтригувани. На мнозина пациенти вероятно вече се е случвало да посетят зъболекаря си и още в началото на "сеанса" той да им пусне музика или дори филм по време на неговата работа. Случвало ли ви се е обаче докторът да ви предложи да се позабавлявате с някоя от новите видеоигри, като използвате контролери, вградени в дръжките на зъболекарския стол, и специален игрален визьор?


Учени съветват: Ако искате повече пари, пораснете!

Учени съветват: Ако искате повече пари, пораснете!

Учените отдавна ни убеждават, че високите хора печелят повече пари от ниските си колеги, но излиза, че не само дискриминацията е в основата на тази социалната несправедливост. Според ново изследване високите са просто по-умни.