exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с насexooo -> Тестове

Тест за приятелството

Умеете ли да създавате лесно нови приятелства. Къде се чувствате добре - във всяка една компания или само в компанията на най-близките си приятели. Резултатите от теста приемете като една допълнителна щриха към Вашия характер.

Умеете ли да отгатвате нейните истински желания и мисли?(за него)

Можете ли да "разгадавате" нежния пол? Да предвиждате какво мислят и как ви приемат? Да различите дали една жена ви приема като флирт за една нощ /и жените са склонни да го правят/ или смята да работи за продължаването на връзката ви? Сега е моментът да проверите и да проникнете в ума на жените около вас.

Умеете ли да отгатвате неговите истински желания и мисли?(за нея)

Когато срещнете привлекателен представител на силния пол и успеете да го привлечете с чар, външност и всички останали женски активи, идва моментът да прецените как вижда той нещата. Какви са плановете му спрямо Вас? Има ли перспектива вашата връзка според него? И куп други важни въпроси, които витаят не само в женския мозък. Следващият тест ще ви помогне да разберете доколко усещате и разбирате намеренията на мъжете:

Добре ли сте с нервите?

Стресовете, постоянното претоварване често биват наричани “болест на века”. Много от нас забелязват, че стават все по-раздразнителни, избухливи, нервни... Как се справяме с ежедневните дразнители? Доколко ни се отдава да се владеем във важен, критичен момент? Отговор на всички въпроси ще даде настоящият тест. Източник: Енциклопедия “Психологически тестове”, Изд. “Фабер”, 2001

Какъв е той ­ ангел или гадняр?

Виждате го да се прави на ангел и на животно (в секса). Как да разберете в коя категория попада партньорът на вашите нощи или мъжът на живота ви? Има един начин ­ отговорете на този въпросник.

Бихте ли му изневерила?

Вие и любовта Защо да изневерите на някой мъж? Дали нашите изневери не са “генетични”? Човек има или няма “гена” на верността. Може би. Въпреки това, всички изследвания на женската изневяра, проведени от Института за сексуални изследвания Кинси и Групата за анализ на сексуалното поведение на французите сочат, че изневярата съвсем не е вродена и зависи на първо място от обкръжението. Човек не се ражда неверен, но се превръща в такъв под въздействието на определени обективни фактори. Следствие: когато сте с един мъж, можете да прецените вероятностите, за да решите дали сте склонна да му изневерите или не.

Вие и любовта

Хората се срещат, обикват се... и се хвърлят надолу с главата. Той се преселва у вас с книгите и дрехите си, лап-топа си с вграден модем и всичките си джунджурийки. Вие напълвате гардеробите му със своите сериозни костюми и сексапилни къси рокли. Ден след ден, чекмеджетата започват да преливат от копринено бельо, а полиците в банята се огъват от вашата козметика. В началото, всичко е истинско щастие. Желаете се лудо и всяка нощ бързате да скочите в леглото, за да се опознавате. Не обръщате внимание на мръсните чорапи, оставени в единия ъгъл на кухнята, нито на препълнените пепелници. Но след триста и седемнадесет дни и половина (най-много, според статистиката), страстта се уталожва и всекидневният живот отново се превръща в пълна сивота. Една незатворена паста за зъби (няма начин да намерите капачето), тениска, цялата в масло (поправял е мотопеда си), напъхана между вашите дантели, ужасното хъркане... Внезапно започвате да се чудите какво правите в неговия апартамент или пък какво прави той във вашия. Понякога е просто грешка на страстта. Мислила сте, че го познавате, защото, в момент на еуфория ви е разказал целия си живот. Всъщност, вие не сте били създадени, за да живеете заедно. Но понякога вие нямате този талант (или поне не наистина, не още) да живеете с друг човек. Ако само го знаехте по-рано. Най-добре ще направите, ако продължавате връзката си, като избягвате живота под един покрив.

Наистина ли сте независима?

Или как преценявате равнището на истинската си автономия, когато се изправите пред семейството си, любовниците си и другите хора в живота и работата ви... Можете да определите, като отговорите на следващите въпроси.

Какво сте вие: ­ треска или булдозер?

Между тези, които се разпадат при най-малкото противопоставяне и онези, които остават непоклатими, има цяла вселена. За да разберете къде се намирате и да се излекувате (ако има нужда), направете този тест за доминантна и доминирана.

Със съпругата на почивка

Лято е. Време за почивка, коктейли, плаж, купони до среднощ, а може би е времето, в което най-накрая успявате да се скриете от света с интересна книжка в ръка. И какво, между другото, смята половинката ви по този въпрос?

Иди на страница 1, 2, 3, 4,