exooo
BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
21:28, Неделя
16 Декември 2018г.

sidepanel
EXOOO -> СТАТИИ

G-Spot - да я намерим заедно

Untitled Document
ИЗБРАНИ ТЕМИ
Не ми стана
Колко съм наивен
Как да се самозадоволя??

ИЗБРАНИ НОВИНИ
N.O.H.A. в България
Майкъл Джексън се връща на сцената
Пребиха до смърт американска водеща

ИЗБРАНИ СТАТИИ
Миналото - неизменен спътник на всяка връзка
Ето как да запазите любовта завинаги!
ТОП 10 на фразите на перфектната жена
Сигурно на Земята не е останал нито един човек, който да не е чувал за съществуването на тайнствената G-Spot. Всички знаят, че в дадения случай става въпрос за жена, но едва единици ще кажат със сигурност що за ?дзверо? е това и как да го укротят. Около G-Spot вече доста години се носят слухове и легенди, разпространявани както от жените, така и от мъжете. Последните, на свой ред, се оказват най-подковани в дадения въпрос, и затова с удоволствие разказват за тази свръхчувствителна зона, стимулацията на която довежда до умопомрачителен оргазъм.
Къде се намира G-Spot
Ако имаш G-точка, повтарям, АКО, то тя се намира на предната стена на влагалището на дълбочина приблизително 5 сантиметра. Можеш да я достигнеш с пръст, когато не си възбудена, тя ще е с размер колкото грахово зърно. Във възбудено състояние G-точката се увеличава двойно. Говорейки за самото название (spot - от англ. точка, петно), си струва да се отбележи, че G-Spot е по-скоро зона, област. Ако искаш да откриеш в себе си, изследвай влагалището си. Обърни внимание на това, че стените на влагалището са гладки, копринени, а G-Spot се откроява и прилича на малко орехче.
Що е то G-Spot
За повечето жени, G-точкта е най-чувствителната зона, отговаряща за продължително, с нищо несравнимо сексуално удоволствие. При някои жени, силната стимулация на този участък води но уриниране. Много жени, колкото и да се странно, отричат наличието на такава точка в тялото си. Учените са установили, че G-Spot се развива от неизползваните тъкани на простата. Тази способност на трансформация от един вид тъкан в друг води до появата на G-Spot. Понякога тази зона придобива изключително незначителни размери и става почти незабелязана, а понякога тя се развива в пълноценен орган. Именно затова някои жени я имат, а други не.
Какво да се прави с G-Spot
Ако си открива все пак у себе G-Spot, то трябва да се определиш с функционалността й и да разбереш, способна ли стимулацията на тази зона да ти достави удоволствие или не. Виртуозите в секса съветват стимулирането на G-Spot да се прави с четири пръстта. Трябва да се проникне във влагалището на дълбочина до две фаланги и да се извършат захващащи движения в направление към предната стена на влагалището. За постигане на максимално удоволствие ще ти се наложи доста да поекспериметираш с амплитудата и силата на натиска. Важно е да бъдеш възбудена в този момент. И съвсем не е важно (по твърдение на много жени), в кой ден на месеца това се случва. По време на стимулациите на G-Spot се оказва въздействие и на пикочния мехур, затова не е удивително, да ти се доходи по малка нужда. Първоначално експериментите с G-Spot могат да не оправдаят очакванията ти, но самият процес на търесене и стимулиране, определено ще ти допадне.
Усещания по време на секс
В зависимост от размера и точното разположение на G-Spot можеш да усетиш или не резултатите на стимулацията на тази зона по време на половия акт. За да достигнеш максимум удоволствие от стимулацията на зоната по време на секс можеш да приповдигнеш ханша си, да опиташ в поза отгоре, или да поекспериментираш, стоейки с гръб към партньора.
В заключение
Не забравяй, че всяка една жена е строго индивидуална. Същото може да се каже и за тайнствената G-Spot, която може да е чувствителна, а може и да не е. G-Spot ? не е единствената ерогенна зона, стимулацията на която доставя удоволствие. Затова търси и се ? наслаждавай! 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
exooo
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia