exooo
BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
18:12, Понеделник
01 Юни 2020г.

sidepanel
EXOOO -> СТАТИИ

Жертвите, които заслужава един мъж

Untitled Document
ИЗБРАНИ ТЕМИ
Доверие
Не ми стана
Колко съм наивен

ИЗБРАНИ НОВИНИ
N.O.H.A. в България
Майкъл Джексън се връща на сцената
Пребиха до смърт американска водеща

ИЗБРАНИ СТАТИИ
Миналото - неизменен спътник на всяка връзка
Ето как да запазите любовта завинаги!
ТОП 10 на фразите на перфектната жена
Много от жените считат, че мъжете не заслужават някой да се жертва за тях или пък си мислят, че те са тези, за които някой трябва да се жертва. Но колкото и да ни ядосват с поведението си, мъжете са също човешки същества, нуждаещи се от внимание и заслужаващи жертви. За да просъществува една връзка, жертвите трябва да са двустранни. Жертвоготовността само от страна на мъжа ще доведе, рано или късно, до напрежение във връзката и сигурно негодувание от негова страна. Общоприето е, че жената е участникът във връзката, който е готов на по-големите жертви, но ако се замислиш, ние неусетно „прикоткваме” мъжа към нашия начин на живот и въпреки това често негодуваме, ако той се дърпа по дадени въпроси. При все че, взимайки една жена за законна съпруга, мъжът подписва доживотната си присъда „Бъди вечно готов да се жертваш!”, жената също е изправена пред необходимостта да се жертва в името на добрите отношения. Въпросът е само трезво да оценяваме заслужава ли си жертвата или не.

За да ни бъде по-лесно да определим жертвите, които си заслужават, ще отброим тези, които не си заслужават.

Не си заслужава да жертваш:

семейството – то е единствената „институция”, която винаги ще е на твоя страна! Не си позволявай „лукса” да го загубиш.
добрите приятели – те са твоето развлечение през времето за разтуха и твоята утеха в тежките дни.
имуществото – внимавай да не преотстъпиш всички вещи на негово име. Движимото и недвижимото имущество най-добре да са на името и на двамата, ако не успееш да ги издействаш само на твое име. Никой не е застрахован от раздяла.
спокойствието и здравето си – всякакви отклонения от нормалното поведение на твоята половинка са недопустими. Не допускай да таиш в себе си проблемите от подобно естество.
децата си – появят ли се децата те стават най-важното и заслужават повече внимание. Мъжът до теб трябва да е подготвен за тази промяна, ревността е недопустима!
мечтите си – те са смисълът на живота ти. Направи мъжът част от тях, усили тръпката, но не жертвай развитието си заради него.
А сега ето ги и жертвите, които си заслужават:

свободното ти време – свободна си да прекарваш колкото си време пожелаеш с мъжа, който считаш, че си заслужава. Това не е загубено време, защото за теб е приятно преживяване.
външния ти вид – предполага се, че вероятността мъжът да поиска да изглеждаш зле е минимална. Затова няма лошо да пожертваш мустачките си или косъмчетата по ръцете. Помисли си сериозно обаче за драстични проблеми като уголемяването на бюста, например.
килограмите – да жертваш няколко килограма не само че не е фатално, но дори е полезно. Друг е въпросът, че не би трябвало това да е проблем за него, щом веднъж те е избрал.
лудешките ти вечери – не можеш много да разчиташ на солидарността му към вихрения ти начин на живот. Или включи и него (това също е своеобразна жертва) или поукроти буйния си нрав.
егоизма ти – вече сте двама и прогресът ви като двойка и като личност е свързан с умението ти (и неговото) да цениш желанията на другия. Вече не само ти си важна.
консерватизма ти в леглото – ако си намерила точния човек, няма страшно да преживееш нещо щуро и необуздано в сферата на секса. Забрави задръжките си поне веднъж, току виж ти хареса. На него със сигурност би му харесало.
Каквото и да решиш, че си заслужава да бъде пожертвало, не забравяй, че ти си личност и това винаги трябва да бъде приоритетът. Прекалените жертви могат постепенно да те обезличат. Затова моят съвет е „жертвай разумно!”

Автор Надя Иванова
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
exooo
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia