exooo
BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
14:47, Петък
05 Юни 2020г.

sidepanel
EXOOO -> СТАТИИ

Служебен роман

Untitled Document
ИЗБРАНИ ТЕМИ
Доверие
Не ми стана
Колко съм наивен

ИЗБРАНИ НОВИНИ
N.O.H.A. в България
Майкъл Джексън се връща на сцената
Пребиха до смърт американска водеща

ИЗБРАНИ СТАТИИ
Миналото - неизменен спътник на всяка връзка
Ето как да запазите любовта завинаги!
ТОП 10 на фразите на перфектната жена
Дългото доверчиво общуване с колегите – това е плодородна почва за служебен роман. Но човечеството от висотата на своя опит казва - не трябва. Но какво ни интересува човечеството? Нека то запази своето мнение за себе си...

Класически

Най-разпространеният вид служебен роман. Може да продължава с години, да затихва по време на отпуск и отново да се разгаря.Той може рязко да прекъсне, ако единият от партньорите си намери друга работа. А понякога именно такива промени пораждат нов порив на чувствата.

Предимства. Това прилича на идеалното семейство. Лудуването на хормоните вече се е успокоило, но романтичните чувства още не са станали навик, ходенето на кино заедно се възприема като малък празник. И най-важното, никакви омръзнали пеньоари, краставични маски, стари спортни панталони и главоболие.

Недостатъци. Страхът от разобличаване, постоянното сравняване с другата половинка, филтрирането на мислите и думите –това уморява. Хроничната умора е начало на чудесна депресия. А пък да се отплеснеш по новата секретарка едва ли ще се получи, тъй като прекалено близкият колега може неправилно да изтълкува вашите дружески намерения по отношение на тази гримирана мацка.

Предполагаем резултат. Сцената на ревност в къщи може да ви плаши само с разваляне на настроението. На работното място спектърът на неприятностите е по-широк - от забележката на началника и сплетните зад гърба, до лишаване от премия или работа. На вас би ли ви бил нужен работник, който вместо да изпълнява преките си задължения подрежда личния си живот? Правилно, не ви трябва таралеж в гащите. В това отношение вашата гледна точка и на началството съвпадат.

Мания за кариера

Това е много разпространена разновидност на романа. Обикновено мъжът е началник, а жената е подчинена. Срещу патриархата слабият пол използва очарованието си. По-рядко ролите се сменят.

Разбира се, етиката тук е далече, но казват, че на война всички средства са добри.

Предимства. Може би в неизвестното бъдеще вас няма и да ви погледнат, но сега вие сте царската особа. Всяко ваше желание е закон, всяка прищявка е заповед ,всеки каприз е нареждане за действие.Не живот, а Страна на чудесата.

Недостатъци. Повишеното съдържание на адреналин в кръвта кара организма да се изчерпва на 100%. От което пък той по-бързо се износва, а вие остарявате.

Предполагаем резултат.Ако ви хванат „на калъп” – или ще ви уволнят, или ще изявят желание да се присъединят. Не се знае, кое е по-лошото.А ще ви хванат обезателно, ако не се спрете на време.

Щастлив роман

Обикновено завършва с брак. За съжаление действителността се диктува от други приоритети:кариера и пари, пари и кариера. Липса на идеали,преклонение пред златния телец, любима половинка, изобщо, народът е издребнял.

Предимства.Интересен събеседник, който споделя вашата гледна точка, и може да ви даде ценен съвет по отношение на професионалните ви затруднения. Наличие на общи допирни точки, неизчерпаеми теми за разговор.

Недостатъци. Какви ти недостатъци? Наистина за преките задължения се отделя по-малко време, пък и да гледаш своята възлюблена денонощно ще ви омръзне с течение на времето. Но това може да се избегне,ако единият партньор смени местоработата си. Или си роди дете.

Предполагаем резултат. Сватбените звуци на Менделсон. Завистливите погледи на женската половина и дружеското потупване от мъжката.

Според британското изследване „Любовно-производственото равновесие”офисната любов негативно се отразява на производителността на труда, а половината от „чифтосалите” се на работата колеги са признали, че в резултат на романтичните им отношения работата им действително страда.

Например, вместо да отидат в съседния отдел и да се захванат с ксерокопиране, както са признали трима от десет запитани, те се предават „на физическа близост” направо на работа, използвайки за това асансьора или страничните перила на стълбището.

Въпреки някои стереотипи,наложили се по отношение на медсестрите, работниците от здравоопазването по-малко от всички започват любовни връзки на работното место. Но пък развлекателната индустрия и туризма, както е показало изследването, се явява най –благоприятната среда, където в любовната мрежа попадат осем от десетина служители.


fema
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
exooo
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia