exooo
BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
15:26, Неделя
12 Юли 2020г.

sidepanel
EXOOO -> СТАТИИ

Не забравяй да...

Untitled Document
ИЗБРАНИ ТЕМИ
Доверие
Не ми стана
Колко съм наивен

ИЗБРАНИ НОВИНИ
N.O.H.A. в България
Майкъл Джексън се връща на сцената
Пребиха до смърт американска водеща

ИЗБРАНИ СТАТИИ
Миналото - неизменен спътник на всяка връзка
Ето как да запазите любовта завинаги!
ТОП 10 на фразите на перфектната жена
Е, крайно време беше да се чуе и нашата дума! Момичетата прекъснато лепят бележчици тук и там (най-често по хладилника) с директни послания: „не забравяй да разходиш кучето!“; „ купи хляб и плати тока“; „не забравяй, че мама има рожден ден днес!“ и т.н... Този път ние ще напомняме. За нещата, които истински ни вълнуват. Нещата, които (след футбола, разбира се) оглавяват класацията на фаворитите ни: секса, еротиката...

Да започнем с: Не забравяй да...„...поемеш инициативата! Поне тази вечер“

Жените се еманципираха и непрекъснато се целят в това да бъдат равно поставени. Навсякъде освен в леглото. Жалко! Нежният пол обикновено предпочита да бъде ощастливяван от партньора си, вместо сам да поеме нещата в свои ръце. Това има своите предимства: не си дават много зор и същевременно са наясно кой ще отнесе негативите, ако екшънът помежду ви не е с хепи енд. Мъжете обаче също обичаме да се излегнем с длани зад тила и да оставим половинката си да се погрижи за всичко останало.
„...облечеш онова дантелено бельо, червеното...“

Разбира се, не е никак трудно един мъж да бъде придуман да прави секс. Важно е да се знае едно. Няма нещо друго така подценявано както въздействието на женското бельо върху мъжкото съзнание. Обаче... За предпочитане е то да е от фина дантела или сатен, а не памучно, купено набързо от някой клекшоп. Аксесоарите също не са излишно допълнение. Моля, отбележи си: жените трябва непременно (и по всяко време) да разсейват мъжа до себе си, дори ако той гледа телевизия или чете вестник/списание. Та... да си дойдем на думата. Импровизирай според момента!
„...ме събудиш подобаващо“

Всички мъже обичаме да си поспиваме сутрин до късно. Това обаче не означава, че бихме протестирали, ако ни изненадат, преди да станем от леглото. Само че... За разнообразие утре сутрин първо събуди онзи, малкия, а след това се погрижи и за мен. Нищо не носи по-голяма радост за един мъж от френска любов за закуска.
„...сервираш нещо нетрадиционно“

Безкрайно уморително е само като си представиш, че сексът всеки път трябва да се случва в конкретно помещение (спалнята), и то по точно определено време от денонощието (например след като сме си измили зъбите). Самата мисъл за това като за „задължение“ преди лягане е истинската причина да гледам онази френска/немска арт-екшън-мелодрама в един часа през нощта. Имай предвид, че леглото е създадено за сън, затова е по-добре да не припарваме до него, преди да сме изтощени до дупка... Изненадай ме на всяко друго място в апартамента: на дивана, под душа, в килера... Така както можеш да бъбриш по телефона на всевъзможни места, така би могла да освободиш страстта си далеч от леглото.
„...бъдеш спонтанна, бърза, смела“

Някой беше споменал, че на мъжете почти никога не им харесва да се гушкат с гаджетата си. Да, бе, да! Нежностите по време на секс са нещо страхотно! Но... Когато съм силно възбуден, предпочитам да хвана магистралата, вместо да карам по обиколния селски път. За мъжете спонтанният секс е важен колкото спонтанния шопинг за жените (особено когато става дума за обувки...).
„...мълчиш и да бъдеш секси“

Най- добрият секс е сексът, по време на който мога да се концентрирам. Така че по-добре престани с коментарите и се остави на момента! Жената, която стене от възбуда и с виковете си кара съседите да изпитват (не)благородна завист, е много по-секси, защото кара мъжа до себе си да се чувства самоуверен.
„...поизтриеш огледалото в спалнята“

Мъжете са воайори и обичат с очите си. Не, не, съвсем не става дума за това да гледаме порно филм заедно със съседа Пешо. Огледалото на стената в спалнята позволява да гледам дълго и обстойно как двамата с теб правим секс.
„...запомниш, че всичко хубаво е винаги по три“

Честно казано, всичко друго е вятър работа. Тройка с две жени е класика. Че кой мъже би желал да дели приятелката си с друг мъж? „Да, но...“, ще кажеш ти. Хей, това си е моят списък със заръки. Може би ще е добре поне веднъж да попитам най-добрата ти приятелка дали случайно не иска да...


Моля те, престани да...

...звъниш на майка си всеки път, след като сме правили секс!

...пускаш на уредбата Онази песен на Backstreet Boys всеки път, когато се разгорещим! Действа зле на либидото.

...ме сравняваш с Марио, Ники, Александър, Том, Брад и прочие непознати за мен индивиди!

...наричаш мъжката ми гордост Пухчо, Малечко или Шуши!


Блясък
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
exooo
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia