exooo
BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
7:39, Четвъртък
22 Август 2019г.

sidepanel
EXOOO -> СТАТИИ

14 истини за секса – 2 част

Untitled Document
ИЗБРАНИ ТЕМИ
Доверие
Не ми стана
Колко съм наивен

ИЗБРАНИ НОВИНИ
N.O.H.A. в България
Майкъл Джексън се връща на сцената
Пребиха до смърт американска водеща

ИЗБРАНИ СТАТИИ
Миналото - неизменен спътник на всяка връзка
Ето как да запазите любовта завинаги!
ТОП 10 на фразите на перфектната жена
Ред е да дадем думата на мъжете! Тук е мястото да поразчистят клишетата в женското съзнание по отношение на секса.

„Мъжете смятат, че секси са само много слабите жени“

Жената и нейното тяло. Колкото по-силна е дружбата между тях, толкова по-голям е сексапилът. От мъжка гледна точка това е идеалната формула. Чувството, че някое момиче може да припадне малко преди да започнем да правим секс, съвсем не е секси. Опитът показва, че жените с тегло под нормата често са нестабилни. Освен това не е никак приятно заедно да броите колко калории сте изразходвали след всеки полов акт. Допитвайки се до приятелския си кръг, всеки мъж ще потвърди: нямаме нищо против стройните жени, но заоблените форми, че дори и малкото коремче въздействат еротично. И говорят: обичам живота!

„Най-важни са големите гърди“

Една пищна гръдна обиколка бързо грабва окото. Просто няма начин да я подминеш. Ако тя е твоят сексуален стимул обаче, не звучиш като съвсем нормален. Е, има и такива мъже, но повечето представители на силния пол нямаме претенции към големината и формата на женските гърди. Претенции имаме спрямо връзката си, кръшканията, дори спрямо подправките в салатата си, но никога спрямо женските гърди. Единствената разлика е, че големите гърди се по-различни на пипане.

Има жени със скромни размери, които перфектно им подхождат. И изглеждат също толкова секси, колкото големите мащаби при други. Честно казано: що се отнася до гърдите, жените могат да бъдат напълно спокойни на тази тема.

„Очакваме секс, спиращ дъха ни“

За нас втората или третата нощ винаги са по-готини от първата. Защото тогава вече сме загрели, а това може само да бъде предимство за мъжете. Какво очакваме от първата нощ заедно ли? Жена, която показва пълна програма? Смяна на около 1000 пози? Друг път. Ние искаме само да бъдем галени, целувани и обичани, но не и пришпорвани. Молим се за бельо, лесно за сваляне. Молим се да бъдем добри любовници. Още по-горещо се молим малкият ни приятел да не изневери в най-важния момент. По принцип всички искаме едно: първата нощ да бъде интензивна и безкрайна, но без аварии.

„В леглото непрестанно мислим за други жени“

Случвало ли ви се е да имате връзка с жена, с която почти не сте заедно, но пък в леглото сте изживели заедно ултра-мега-готини мигове. Ако се бяхте оженили, сигурно никога нямаше и да помислите за друга. И ето в това е проблемът: ще има периоди, когато по време на секс с друга ще мислите за нея. Това дали се брои за грях? Глупости, може да е натоварващо, но пък логично: мозъкът помни само добрите времена в секса. И хоп! в играта влиза виртуалният партньор. Въпросът е дали най-добрата ни любовница винаги ще присъства в леглото? Не и ако сме истински влюбени.

„Мъжете си падат по секси облекло и бельо“

Няма две мнения, стайлингът може да компенсира и липсата на сексапил. Достатъчни са само обичайните дразнители: къси поли, дълбоки деколтета, потракване на токчета. Всичко допълнително разваля хармонията. В случая обаче говорим за вкуса на британските футболисти. А мъжете с мозък в главата си? Те обичат да бъдат впечатлени, но за тях решаващо е поведението на една жена. Начинът, по който мисли. Начинът, по който се усмихва. И най-вече това, което говори. В това е драмата на всички онези клонинги на Парис Хилтън по света: разликата между рокля за 12 000 долара и истинската класа. За да бъде по-справедлив животът, мъжете от класа си мечтаят за момичета от класа, които имат излъчване от класа.

„Френската любов е върхът на сладоледа“

Ах, френската любов е такъв кеф... Понякога бихме дали всичко на света заради нея. От друга страна обаче не познавам мъж, която да я очаква още при първата нощ с ново гадже. Силният пол също имаме нужда от дреболии като близост и доверие. Затова е добре жената да го прави с удоволствие, а не с погнуса.

„Мъжете искат в леглото си смели жени“

Съвършено вярно. Най-вече когато става дума за фантазиите ни. Но ние си мечтаем и за това да караме състезателни коли или да стреляме с калашник. Накратко: в реалността ни е достатъчна само самоуверената чувственост. Усещането, че жената присъства с цялото си същество. Че й харесва това, което правим. Нежните думи са за предпочитане пред гръмките, наизустени изказвания. Не искам да бъда сравняван с жребец. Искам шепот. Дори не предполагате колко секси могат да шептят жените в мрака.


Блясък
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
exooo
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia