exooo
BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
9:40, Неделя
22 Септември 2019г.

sidepanel
EXOOO -> СТАТИИ

Той ли е?

Untitled Document
ИЗБРАНИ ТЕМИ
Доверие
Не ми стана
Колко съм наивен

ИЗБРАНИ НОВИНИ
N.O.H.A. в България
Майкъл Джексън се връща на сцената
Пребиха до смърт американска водеща

ИЗБРАНИ СТАТИИ
Миналото - неизменен спътник на всяка връзка
Ето как да запазите любовта завинаги!
ТОП 10 на фразите на перфектната жена
В началото на всяка нова връзка жените си мечтаят да е последната. Да са намерили онзи, който... нали знаете – роклята, децата, разбирането, семейството.

Лошо няма, всички искаме да имаме деца и добро семейство, но как да се предпазим от онези грешки, след които идват разочарованието, раздялата (в по-лоши случаи – разводът) и всички неща от „тъмната страна на любовта“.


Най-важното е да се вслушате във вътрешния си глас.

Ако нещо ви говори, че нещата няма да потръгнат, по-добре да сложите край възможно най-скоро, колкото и болезнено да ви се струва. По-късно ще боли още повече.

А да, и преди да ви кажем кои са четирите признака на залязващата връзка, не бъркайте страхотния секс със страхотна връзка. Ако не се разбирате извън леглото, постиженията вътре в него ще загубят блясъка си много бързо.

И така – четири признака, че връзката ви не върви:

On/ Off

Или „днес не те искам, но утре ще се видим“. Такъв тип силно емоционални връзки може и да са интересни за известно време, но те не дават сигурността, от която всички се нуждаем от даден момент насетне.

Хубавите и лошите моменти в една „нормална“ връзка трябва да са поне 5:1. Ако отменените срещи са повече от състоялите се, значи нещата не отиват на добре.

„Не исках това да кажа“

Как протичат разговорите ви? Успявате ли да стигнете до единодушно решение какво ще се прави в петък вечер, кой филм ще гледате или къде ще отидете за уикенда или всеки път трябва да се борите със зъби и нокти за желанията си?

Ако представите ви за прекарване времето заедно са прекалено различни, това със сигурност ще създаде напрежение между вас, защото единият все няма да е доволен.

И за двама ви ще е по-добре да си намерите хора, по-близки до вашата емоционалност.

Спирка „Почивка“

Вярно е, че при дълги връзки хората имат понякога нужда да си починат един от друг.

Когато обаче тази нужда се появи още на първия месец и той или ти стигнете до ключовото „Да си дадем малко почивка“, ясно е, че не почивка, а раздяла ще е най-доброто лечение на тази връзка.

Често в такива връзки, разделяни от много „почивки“ сексът е водеща сила, така че бъдете реалисти и не бъркайте, както ви казахме по-горе, страхотния секс със страхотна връзка.

Бий ме, обичам те

Жените са леко мазохистични когато говорим за връзки и са склонни да търпят ужасно отношение само и само „да запазят“ връзката си.

Не, не и не. Ако той се отнася с вас като с принцеса в единия момент, а в другия – като с отрепка, ако си позволява да ви удря, трябва да прекратите връзката веднага и при нужда да се обърнете към съответните асоциации.

Връзката, за да е истинска и пълноценна, трябва да ви дава сигурност и щастие, а не страх и сълзи.

И не забравяйте, че на света има шест милиарда души, половината от които са мъже. Истинският Той е някъде там. Не си губи времето с бледи подобия.


Велина Каравасилева
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
exooo
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia