exooo
BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
10:55, Събота
22 Септември 2018г.

sidepanel
EXOOO -> СТАТИИ

Защо стенем

Untitled Document
ИЗБРАНИ ТЕМИ
Не ми стана
Колко съм наивен
Как да се самозадоволя??

ИЗБРАНИ НОВИНИ
N.O.H.A. в България
Майкъл Джексън се връща на сцената
Пребиха до смърт американска водеща

ИЗБРАНИ СТАТИИ
Миналото - неизменен спътник на всяка връзка
Ето как да запазите любовта завинаги!
ТОП 10 на фразите на перфектната жена
Поведението на жените по време на секс е много любопитно. Докато мъжете по-скоро дишат запъхтяно, жените пъшкат, скимтят, стенат, крещят. Какво означават тези стонове?

Те в следствие болка ли са или удоволствие? Дали пък не са начин да контактуваме по време на секс?
Жените издават стенания поради различни причини по време на секс. Да започнем с това, че предимно стоновете следват ритмически тласъците на партньора и благодарение на тях, той се ориентира как възприема жената сексуалния контакт. Ако тя е безмълвна и просто лежи без да отразява реално емоция, това може да озадачи мъжа. Той реално няма да е наясно какво изпитва партньорката му.

Някои жени стенат, за да покажат на човека с когото са, че усещането е приятно и по този начин го стимулират да продължи.

От филмите, телевизията и музиката сме буквално засипани с идеализирани секс сцени, където действието представя хора на върха на сексуалното удоволствие, които са изпаднали в толкова дълбок и експресивен екстаз, че видимо не контролират стенанията и поведението си. В реалния живот подобни картини са по-скоро рядкост. Разбира се, сексуалният контакт носи неимоверно удоволствие, но не всеки изразява усещанията си по толкова драматичен начин. Някои жени са по-тихи, в определени моменти може съвсем нежно да скимтят, но това не означава, че не им е приятно.

Жените не издават звуци единствено по време на самото проникване. Много хора издават нежни стонове и докато се целуват, при прегръдка, при спонтанно докосване или нежно погалване.

Макар в повечето случаи стенанието да е израз на удоволствие и удовлетвореност, не е гаранция, че това ще е винаги така. Когато прави по-необуздан секс, жената може да стене и от болка. Ако партньорът и стимулира най-чувствителните точки от тялото и, влагайки по-скоро мъжка сила и грубост, звуците, които тя ще издава, може да са в резултат на беззащитност и болка.

Изследвания сочат, че стененето по време на секс оказва изключително голямо влияние върху двамата партньори. Стоновете на една жена я освобождават от напрежението и й помагат да даде воля на удоволствието. От друга страна, тези звуци възбуждат мъжа, зареждат го с енергия. Със сигурност е добре да усещаш как се чувства партньорът ти по време на секс. Когато жена стене по време на сексуалния контакт, така ясно показвайки удоволствието, което изпитва, това е своеобразен сертификат за изкусните умения на мъжа, с който дели постелята си.

Звуците правят един сексуален контакт много по-чувствен. А и така мъжът не чувства, че е поел изцяло отговорността в свои ръце. Усеща заангажираността и на жената. Много жени се срамуват от това да дадат воля на емоциите си, водени от притеснението, че ще се покажат твърде подвластни на усещанията си. Но, в действителност, стененето, точно както всеки друг сексуален акт, играе значима роля в сексуалното удоволствие.

Някои жени дори симулират със стенания, за да убедят мъжа, с който са, че те се наслаждават на изживяването, дори това да не е истина.
На мъжете им харесва да чуват как партньорката им издава звуци на удоволствие, докато той е заангажиран с действие.

Освен сливане на телата, това е и съприкосновение между душите на двама души.

17. 01. 2008г. / Радостина Пеева
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
exooo
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia