exooo
BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
15:38, Вторник
25 Януари 2022г.

sidepanel
EXOOO -> СТАТИИ

Може ли домашна котка да срине връзката ви?

Untitled Document
ИЗБРАНИ ТЕМИ
SЕО копирайтинг
Дигитален маркетинг и SEO оптимизация
Imam seriozen problem

ИЗБРАНИ НОВИНИ
N.O.H.A. в България
Майкъл Джексън се връща на сцената
Пребиха до смърт американска водеща

ИЗБРАНИ СТАТИИ
Миналото - неизменен спътник на всяка връзка
Ето как да запазите любовта завинаги!
ТОП 10 на фразите на перфектната жена
Представете си следната ситуация: зряла необвързана жена поддържа романтични отношения със зрял необвързан мъж. Теоретично между тях не съществува никаква преграда, на практика обаче ситуацията е сложна. Всеки от нас влачи дълъг шлейф от предишни връзки, бивши съпрузи, родители, сложен характер, навици, работа, кариера. Но това не е всичко. Оказва се, че в дома на дамата живее котарак, който вече си е сформирал свое отношение към случващото се.

Котката е против

Възможно е цялата ситуация да ви се стори доста смешна и дори да не смятате, че си струва обсъждането. Уверени сте, че малкото пухкаво зверче едва ли би могло да причини неприятности на любимия ви мъж. Знаете, че мисията на един котарак е да яде, да има чиста постеля и да получава малко ласки. Нещата обаче не стоят съвсем така. В момента в дома ви има двама раздразнени самци, всеки от които е уверен в своето изключително право да е в центъра на вниманието ви.

Малки игрички

Мъжът престъпва прага ви и котакът се променя до неузнаваемост. Държи се така, както не го е правил и когато е бил малко котенце. Като начало всячески се намесва в общуването ви: Облизва ръката ви, следи очите ви. Вие се умилявате, а мъжът се усмихва някак неестествено.

По време на романтичната ви вечеря котката скача на масата и се настанява в центъра като елегантна плюшена играчка. За съжаление обаче не стои неподвижно - гостът ви във всеки един момент може да намери в чинията си нахална лапа или опашка. Ако мъжът обича животни, може би ще реагира спокойно. В противен случай е възможно да загуби апетита си и любовното си настроение.

Ако успеете да преминете през това изпитание и стигнете до спалнята, ситуацията се усложнява. Котакът обожава момента, когато, докато почивате, се мята върху корема ви, гушка се, а после се свива в краката ви. Обикновено този ритуал отнема около десетина минути, сега обаче животинката си има други планове. Тя има намерение да танцува отгоре ви поне половин час, а при всеки опит да я прогоните ще издава жални звуци. Дори и най-търпеливият мъж едва ли ще понесе това. Възможно е котаракът бързо да се озове на земята. Това е и чакал и сега е уверен, че ще постигне своето и вие ще се разсърдите на госта си.

Веднага след като успеете да се помирите, ви чака изненада. По време на секса котката ще седи на леглото и постоянно ще ви закача, ще прескача телата ви, ще мяучи, ще се опитва да се промъкне между вас и дори да захапе или одере любимия ви. Ако в началото всичко ви изглежда смешно, скоро ще стане доста досадно. В резултат, ако мъжът е по-впечатлителен, може да възникват трудности. В края на краищата вие ще приключите и ще заспите, а котката ще продължи да мърка през цялата нощ. А на сутринта ви чакат още куп неприятни изненади. Животното ще е видяло сметката на остатъците от романтичната вечеря, ако сте пропуснали да ги разтребите. То доволно ще се е оваляло и в дрехите на госта ви, оставяйки върху тях доста от козината си. Със сигурно котката ще си е острила ноктите и в неговата чанта. Няма да е пропуснала и да "понамокри" обувките му.

Няма мъж, който да не се опита да удуши котака ви след всичко това. Вашето мило пухкаво зверче. Но и вие сте достатъчно самоуверена, за да позволите на страничен човек да вдигне ръка на любимото ви същество.

Предотвратете конфликта

Възпитанието трябва да започне още от вратата. Когато мъжът прекрачи прага ви, вземете обувките му и веднага ги сложете на недостъпно за котката място. Направете го, дори животинката през живота си да не е "нападала" мъжки боти - в противен случай на сутринта има да се червите.

Не давайте на домашния любимец да ви отвлече от разговора. Има време да общувате, когато останете само двамата. По време на вечеря в никакъв случай не пускайте котака на масата. Дори и да е свикнал да стои там, на госта може да не му е приятно.

Нека мъжът отдели парченце от пържолата си за животинката - това сближава. Ако обикновено не й давате човешка храна, направете изключение в името на приятелството и мира в къщи. Приключвайки вечерята, приберете всички остатъци в хладилника, а боклука опаковайте щателно, за да отмените Вартоломеевата нощ.

След като се преместите в спалнята, не позволявайте на котката да се гали прекалено във вас. Вземете я в ръце, погладете главичката й, помолете и мъжа да направи същото. После я изведете.

По време на секса не се поддавайте на провокации и не хихикайте. Каквото и да прави котаракът, дори да се разхожда с плакат "Покайте се, грешници", не му обръщайте внимание. Мъжът ще бъде уверен, че се занимавате единствено с него, а както знаете, представителите на силния пол са с ранима психика. След секса издебнете сгоден момент и приберете дрехите в шкафа - така на сутринта няма да ви боли за похабените неща.

Животинката ще измисли още множество бели, но най-добре е да й оставите колкото се може по-малко възможности. Със сигурност мъжът ще остане с убеждението, че сте странна и че прекалено обичате котката си, но поне няма да се обиди.

Защо да го правите

Този мъж може да се окаже нещо наистина сериозно. Затова е добре да си дадете вид, че интересите му са по-важни от вредните навици на скъпоценната ви котка. Но не отивайте прекалено далеч. Не позволявайте на госта ви да удря животното. Ако трябва да го накажете, направете го насаме. Обяснете на мъжа, че да закача разярена котка, е все едно да мушне главата си в устата на гладен крокодил.

Може да се случи така, че любимият ви, окрилен от вашите предпочитания, да предложи да изпратите котарака у майка му или в други "добри ръце". В никакъв случай не се съгласявайте. Работата не е там, че това е вашата котка - тя е преди всичко част от живота ви, личното ви пространство. Ако имате дете от първия си брак, и него ли ще отпратите по този начин? Домашният любимец е ваша даденост. Мъжете идват и си отиват, а той ще остане с вас до края на дните си. Затова се научете да го уважавате. Ако се държите правилно, котакът ще нервничи около седмица и ще свикне като всяко разумно същество.

РЕВНОСТ

С женските котки са възможни проблеми от друг характер. Припомнете си сцените от филмите за природата, когато на арената се сражават двама самци. В случая вие си имате съперница. Вашето мило животинче може да се опита да сложи лапи на мъжа ви. Ако котката не е кастрирана, тя доста ще се развълнува. Тя ще се заиграва с госта ви и страшно ще ревнува при всяко ваше докосване. След като той си тръгне, може да разпердушини основно любовното ви ложе и всичко, на което е останал неговият мирис. Ако този човек изчезне завинаги от живота ви, възможно е котката да изпадне в депресия до появата на следващия мъж. Изходът е един - просто я кастрирайте. И по възможност имайте постоянен партньор. Тогава всички ще бъдете спокойни.

Татяна Томова
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
exooo
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia