exooo
BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
16:44, Вторник
25 Януари 2022г.

sidepanel
EXOOO -> СТАТИИ

200 000 членуват в клуба на малките размери

Untitled Document
ИЗБРАНИ ТЕМИ
SЕО копирайтинг
Дигитален маркетинг и SEO оптимизация
Imam seriozen problem

ИЗБРАНИ НОВИНИ
N.O.H.A. в България
Майкъл Джексън се връща на сцената
Пребиха до смърт американска водеща

ИЗБРАНИ СТАТИИ
Миналото - неизменен спътник на всяка връзка
Ето как да запазите любовта завинаги!
ТОП 10 на фразите на перфектната жена
Притеснявате се от размера на достойнството си и сте убеден, че никога няма да ви потръгне с жените. Спокойно, не сте сам. Организацията "Little root" възниква в САЩ в периода на разцвета на пънк културата. Няколко души учредили култ към малкия член и всячески пропагандирали компактното достойнство. Постепенно движението се разраснало. В момента според един от основателите му Джон Фоули Дженкинс, в "Little root" членуват около 200 000 души от различни раси и националности.

Всеки десети

Организацията работи в САЩ, Канада, в почти всички европейски страни, а също в Австралия и Израел. Според сметките на специалистите потенциалните й членове са около 10 процента от мъжкото население на планетата. Голямата част от тях са притежатели на мини размери (до 12 см), други пък се отличават с микроскопични достойнства (2-4 см). В движението влизат и мъже, които имат напълно нормален орган, но мечтаят да го удължат. Казват, че певецът Джон Ленън също бил член на "Little root" през последните години от живота си. Като потвърждение на тази догадка се привежда фактът, че легендарният музикант е избрал за партньорка жена от Изтока, отдаваща предпочитания на скромните размери.

Сексопатолозите, работещи с хора от организацията, свидетелстват, че тя е от неоценима полза за обществото. Работата е там, че мъжете с маломерни достойнства обикновено са по-агресивни. Чувствайки се ощетени, те се стремят да се самоутвърдят и често са способни на престъпления, в това число и сексуални.

Малки тайни

Най-ценното в дейността на движението са съветите. Те ще ви помогнат за създаването на илюзия, че в панталоните си държите истински звяр. Например по време на танц се препоръчва трикът с голям флумастер или морков, предварително скрити в джоба. Партньорката ви лесно ще го нарочи за каквото й се иска да бъде. За да не ви разобличат позорно, продължете с измамите и при първия контакт. "Признайте" на дамата, че се стеснявате да го правите на светло. Може да добавите и че романтиката е в тъмнината.

Членовете на "Little root" редовно получават информация за съвременните начини за увеличаване на размерите. Например, използването на вакуумен апарат след няколко години ежедневни упражнения дава ефект от 1,5-2 см. Може също да се прибегне към помощта на пластичните хирурзи.

Хората от братството винаги могат да получат консултация с психолог, сексопатолог, уролог, постоянно сътрудничещи на движението. Те ще извършат услугата за много по-малка сума, отколкото за нечленуващи в организацията. Правят се и групови терапии, подобни на тези на анонимните алкохолици. Джон Фоули Дженкинс казва, че след подобни сеанси мъжете са по-уверени в себе си и са готови за сексуални подвизи.

Тайно от съседите

"Little root" издава в САЩ специален бюлетин. Той се доставя на абонатите по любопитен начин. На никого не му се иска да намери на прага си "малкия" вестник. Затова той може да бъде получен в плик по пощата, уж от името на известно издателство. Групата активно използва и възможностите на интернет, цитирайки избрани материали на определени сайтове. Всеки желаещ пък може да изпрати снимка на своя "рекордьор", като е желателно да е заснет на фона на линийка. Най-малкият веднага се превръща в звезда на сайта, докато не се появи някой конкурент. Там може да се прочетат и обяви на господа, търсещи приятелка, която предпочита по-скромните размери. Това е доста полезно - жените, отговарящи на подобни съобщения, не си правят предварителни илюзии. "Little root" има база данни, включващи момичета на повикване, които тактично умеят да доставят удоволствие на мъже с неголеми достойнства.

Присмехулници и утешители

Въпреки че сексопатолозите едва ли не в един глас утвърждават, че сексуалната ориентация не е свързана с размерите на органа, има примери, доказващи обратното. Най-известният от тях е признанието на Джордж Майкъл, че е започнал да проявява интерес към мъже, след като една от първите му приятелки се е присмяла на достойнството му. Джон Фоули Дженкинс е убеден, че ако съответният мъж навреме постъпи в "Little root", би избегнал подобни проблеми.

От медицинска гледна точка проблемът "недостатъчен размер" не съществува, казват специалистите. Дори 5 см не са патология. По-малък орган вече е клинически синдром, но и в такива случаи е възможна полова дейност. Прекалено големият член пък също е доста сериозен проблем, убедени са специалистите.

Според тях хората страдат не от малкия размер, а от болезненото сравнение с другите. В представите на мъжете огромното достойнство означава сила, зрялост. Мнителните господа могат да имат напълно нормален по физиологичните критерии орган, но да си вбият в главите, че дължината им е недостатъчна и никой лекар да не може да ги убеди в обратното. Живеейки в затворения си свят, те не само страдат, но и измъчват другите. Подобен мъж може да се превърне в семеен тиранин.

Давай, каубой

Американските кинокритици неотдавна изчислиха кой е актьорът с най-малък пенис в Холивуд за всички времена. Победител в това съревнование се оказа един от кралете на уестърните, играл в знаменития "Дилижанс" - вече покойният Джон Уейн. Достойнството на звездата било едва 7,5 см в състояние на ерекция. За този факт свидетелствали множество актриси, които се озовавали в леглото на носителя на "Оскар".

Божествен инструмент

Древните гърци се прекланяли пред малкото достойнство. Големите размери се смятали за ненормално явление. Обикновено те всячески били осмивани в изкуството, в частност в карикатуризираните сатири. Обяснението на това предпочитание било дадено от Аристотел. Според него малките инструменти били по-плодовити от големите, тъй като спермата трябвало да измине доста по-кратко разстояние.

Агресивните младежи

Изследване, направено от Пентагона, посочва, че мъжете с по-скромни размери са най-свирепите войници. Целта на агресията им да покажат своето господство над другите. Според свидетелствата голяма част от диктаторите също се отличават с малки органи. Известно е, че Хитлер цял живот бил комплексиран заради недоразвитите си полови органи. Напористият завоевател Наполеон пък страдал от хормонална недостатъчност и мек инструмент.

СТАТИСТИКА

По данни на "Little root" с най-малки размери се отличават жителите на Източна Азия - китайци, японци, корейци и виетнамци. На второ място са латиноамериканците, на трето - обитателите на Кавказ и Средна Азия, четвърти пък са източноевропейците, в това число и българите. Петата позиция е за Западна Европа, следва Северна Америка. Седмото място е за африканците. На челната позиция пък са арабите.

Татяна Томова
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
exooo
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia