exooo
BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
15:19, Вторник
25 Януари 2022г.

sidepanel
EXOOO -> СТАТИИ

Женската сексуална разкрепостеност е мит

Untitled Document
ИЗБРАНИ ТЕМИ
SЕО копирайтинг
Дигитален маркетинг и SEO оптимизация
Imam seriozen problem

ИЗБРАНИ НОВИНИ
N.O.H.A. в България
Майкъл Джексън се връща на сцената
Пребиха до смърт американска водеща

ИЗБРАНИ СТАТИИ
Миналото - неизменен спътник на всяка връзка
Ето как да запазите любовта завинаги!
ТОП 10 на фразите на перфектната жена
По-възрастните дами проявяват по-голяма търпимост и толерантност към проявите на фриволно женско поведение
20.08.2008
Въпреки че поведението на жените се е променило много след т.нар. "сексуална революция" през 60-те и 70-те години, специалистите, участвали в конференцията на Британската асоциация на психолозите, твърдят, че "невъзможният" пробив, извършен от нежния пол в сферата на професионалното развитие, не се отнася до спалнята.

Според изследване представените като напълно разкрепостени в сексуално отношение жени по телевизионните предавания и сериали от типа на "Сексът и градът" са мит. Повечето жени гледат негативно на случайните сексуални контакти, твърдят учените.

Представата, че дамите свободно могат да търсят възможности за случайни връзки "за една нощ" в преследване на удоволствието, не се споделя от повечето жени, които смятат тези с подобно поведение за "отчаяни, жалки и нещастни".

Според доктор Хинчлиф от Университета в Шефилд тази констатация свидетелства, че сексуалното поведение на жените е затормозено от обществените порядки, тъй като подобно поведение у мъжете се смята за нормално и приемливо.

Хинчлиф е провела беседи с жени на възраст от 23 до 83 години. Според резултатите от анкетите, представени на ежегодната конференция на Британската асоциация на психолозите в Кардиф, макар че жените не осъждат дамите любителки на случайния секс, 90% от тях смятат това поведение за неприемливо. Те продължават да мислят, че жените нямат право на секс за удоволствие извън връзката с партньора си.

Според анкетираните от д-р Хинчлиф дами жените, които се отдават на случайни афери за една нощ, не го правят, защото са разкрепостени, а най-често защото са загубили самоконтрол вследствие на алкохол, наркотици или защото нещо в живота не им достига. Повечето интервюирани изразяват съжаление към подобен тип поведение.

Интересен извод от направеното изследване е и фактът, че по-възрастните дами са проявили по-голяма търпимост и толерантност към проявите на фриволно женско поведение.

tyk
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
exooo
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia