exooo
BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
16:26, Вторник
25 Януари 2022г.

sidepanel
EXOOO -> СТАТИИ

Брак след 30-те

Untitled Document
ИЗБРАНИ ТЕМИ
SЕО копирайтинг
Дигитален маркетинг и SEO оптимизация
Imam seriozen problem

ИЗБРАНИ НОВИНИ
N.O.H.A. в България
Майкъл Джексън се връща на сцената
Пребиха до смърт американска водеща

ИЗБРАНИ СТАТИИ
Миналото - неизменен спътник на всяка връзка
Ето как да запазите любовта завинаги!
ТОП 10 на фразите на перфектната жена
Да се омъжиш след тази възраст, в нашето общество е нещо като последен шанс да имаш добро семейство
31.08.2008
Любима тема на английските комедии е дама малко над 30-те, търсеща спътник в живота. Цялата ситуация е съпроводена от смях сред зрителите и иронични мисли.

Да се омъжиш след тази възраст, в нашето общество е нещо като последен шанс да имаш добро семейство, пише сп. "Булка". Но, наистина ли този съюз е толкова страшен?

Бракът след 30-те се смята за по-здрав и стабилен. Сваляйки романтичното було от очите си, мъжете и жените градят осъзнати отношения, чувствата са по-трезви, увереността и доверието един към друг са по-големи. И двамата са напълно завършени и независими личности, уважаващи чуждата свобода.

Има и някои чисто практически изгоди. Мъжете над 30-те обикновено се справят с готвенето и могат да направят вечеря на уморената си съпруга. С чистенето и ремонтите също няма никакъв проблем - всеки досега го е правил сам, а когато са двама, е още по-лесно.

Освен това младоженците няма да висят на вратовете на родителите си - те вече са с изградени кариери, обезпечени и готови за деца.

Рискът от неуспехи е сведен до минимум. В много случаи подобни бракове се сключват след няколкогодишни проверки. Партньорите отдавна живеят заедно и решават да доведат отношенията си до следващото ниво.

Всеки от тях започва да се вижда в света на женените, а това значително променя и разширява кръгозора.

Женитбата след 30-те може да освежи вкуса към живота. Ако младоженците са преживели много и са се формирали като успешни и интересни личности, бракът е възможност да получат нови впечатления и емоции. Могат с възторг да се хвърлят в обятията на юношеските чувства, пречупени през призмата на жизнения им опит.

Минусите на късния брак не са много. Основният от тях е паниката, която започва след 25-годишна възраст и може да не приключи. Тя разваля всичко, карайки жените постоянно да се озъртат с търсещи очи и да се впускат в необмислени връзки.

Често те стават любовници на женени мъже, обричайки се с години на безперспективни отношения. Виновна обаче е не възрастта, а психологическата криза. В този случай ще ви спаси здравият егоизъм.

В съзнанието на всяка дама бракът след 30-те е обвързан с множество стереотипи. Именно те я плашат, а не суровата реалност. Един от тях е, че в тази късна възраст детето няма да се роди здраво.

Убежденията са си убеждения, а статистиката показва, че това не е вярно. Дори 50-годишните жени имат шанс над 90% да имат здраво бебе. 97 % от дамите, минали пълни изследвания, установяват, че вероятността да родят нормално дете, е същата като при младите майки.

Друг предразсъдък е, че след 30-те партньорите са установили своите навици и трудно биха ги променили. А нима това е минус? Мъжът и жената са сложни личности, които ценят свободата си и тази на другия. На 20 години те ще се опитват да променят партньора си - ще изискват и ще поставят ултиматуми.

Много дами смятат, че след 30 г. е трудно да намерят партньор. Броят на свободните мъже и жени е все по-малко и по-малко. А нима за вас е важна бройката?

Не са нужни много кандидати, необходим е един - подходящият. Шансовете да го срещнете са еднакви на всяка възраст - суров, но справедлив закон на вероятността.

tyk
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
exooo
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia