exooo
BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
15:45, Вторник
25 Януари 2022г.

sidepanel
EXOOO -> СТАТИИ

Различно удоволствие всеки ден

Untitled Document
ИЗБРАНИ ТЕМИ
SЕО копирайтинг
Дигитален маркетинг и SEO оптимизация
Imam seriozen problem

ИЗБРАНИ НОВИНИ
N.O.H.A. в България
Майкъл Джексън се връща на сцената
Пребиха до смърт американска водеща

ИЗБРАНИ СТАТИИ
Миналото - неизменен спътник на всяка връзка
Ето как да запазите любовта завинаги!
ТОП 10 на фразите на перфектната жена
За една много чувствена седмица...

Кой казва, че сексът е само за края на седмицата? Защо да намаляваме удоволствието само на два дни седмично? Предлагаме идеи за една чувствена седмица, в която да има секс всеки ден, но по различни начини.
Не става въпрос за изтощаване през цяла седмица, като секс маратон, а за наслаждаване по различни начини на секса, нов поглед на нещата, който може и да ти хареса.
За да бъде перфектна седмицата, двамата с половинката ти, трябва да я планирате заедно детайлно. Фазата на предварително планиране ще бъде чудесна прелюдия към възбуждане, ще трябва да говорите за това какво ви харесва, какво предпочитате, да направите всеки един от седемте дни специален.
Ние предлагаме седем начина за това, но ти и партньора ти сте тези, които решават какво да е удоволствието им за цялата седмица.


Понеделник: Мастурбирайте заедно.
Когато и двамата не сте имали партньор се е налагало сами да задоволявате желанието си, а дори и при наличие на някого в сексуалния ви живот, мастурбацията е нещо нормално, което носи приятни усещания. Е, направете го заедно, гледайте се, ще ви хареса двойно повече. Може и да научите нещо за другия... След това може да опитате да размените позициите си без да преминавате към „същинска част”, докосвайте се, опознавайте чувствителните зони на другия...Вторник: Заедно под душа
Един хубав горещ душ, без бързане, с една обилна струя вода, мокрите тела, докосвайки тялото на половинката с пяна... Може да спрете до тук – горещ, приятен душ, а това може и да служи като прелюдия. Завършва както решите, важен е ‘ритуалът’ на вземане на душ заедно.Сряда: Орален секс
Сякаш сте малки любовни сладкиши, оралните дейности са менюто за сряда. Заради удоволствието или за да се почувствате повече заедно, а може би заради двете, посветете се днес на орален секс. Индивидуално или заедно с 69, но с нежност и отдаденост...

Четвъртък: Интимна вечеря
Чувственият аспект на четвъртък е центриран в една хубава маса, вкъщи или на ресторант, осветена от свещи и сервирана елегантно. Менюто може да е съставено от афродизиаци. Но най-важното е интимността и онова, което събира двама влюбени. Може да се окаже един добър преход към орален секс, да вместите приятни разговори, свързани с фантазиите и желанията на двама ви.

Петък: Еротичен филм
Петък-филм. Разбира се, на сексуална тематика. Без никакъв срам или страх пред природата на секса се отдайте на нещо, което е приятно на двама ви.

Събота: Вана...
От кога не сте се къпали заедно? Не само душ, а вана, нещо отпускащо... Събота е денят за вана. Гореща и интимна, перфектна да се докосвате, милвате, за малки масажи, докосване на ерогенни зони и... да приключите... вие знаете как... : )Неделя: Край на почивката...
Изтощени ли сте от седмицата? Може би не... Човек трябва да се възползва от интимните часове и да премине през няколко въпроса: Изпробвахме ли позата, за която говорихме? Повторихме ли това, което толкова ни хареса? Ще приключим ли наистина тази седмица без да сме осъществили някоя фантазия?
Едва ли... : )

Е, без съмнение, денят е идеален да отворите бутилка пенливо вино и да отпразнувате както подобава края на уикенд-а. : )
aditu
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
exooo
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia