exooo
BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
16:35, Вторник
25 Януари 2022г.

sidepanel
EXOOO -> СТАТИИ

Еротични игри... Да излезем от монотонното!

Untitled Document
ИЗБРАНИ ТЕМИ
SЕО копирайтинг
Дигитален маркетинг и SEO оптимизация
Imam seriozen problem

ИЗБРАНИ НОВИНИ
N.O.H.A. в България
Майкъл Джексън се връща на сцената
Пребиха до смърт американска водеща

ИЗБРАНИ СТАТИИ
Миналото - неизменен спътник на всяка връзка
Ето как да запазите любовта завинаги!
ТОП 10 на фразите на перфектната жена
Ако си човек, който винаги търси нещо ново, ако мислиш, че рутината не е за теб, ако те вълнува непознатото или това, което на много се струва далечно и дори забранено, ето няколко идеи как да поддържаш разнообразието.
В сексуалните въпроси това да счупим правилата е единственото, което ни освобождава от монотонното и пресищането с еднообразие, проблемът е как да стане това, когато изведнъж си дадем сметка, че сме въвлечени във водовъртеж от навици неща, които правим по инерция. Важното е да се окуражиш, да се насочиш към тази част на връзката си и да помислиш какво може да се промени, разбира се, с желание на партньора, препоръчително е да започнеш с предложения на сексуални игри, спокойно, знаейки, че те ще бъдат приети от другия.
Като начало...
Купи си ново красиво бельо, избери ден, в който знаеш, че партньорът ти не е изтощен и тогава пусни еротична музика, запали свещи из къщата, изненадай го със стриптийз... Но преди да свалиш всичко, имай подготвено нещо, с което да завържеш очите му, така той ще си те представя, което ще го накара да се възбуди. По-натам го оставяме на твоето въображение...Еротичен филм...
Време е да поемеш инициативата, няма мъж, който да не иска еротичен филм, харесва им! Така че избери един и давай! Може да комбинираш това удоволствие с апетитни хапки, плодове, шоколад... Кажи му, че имаш изненада за него и след това, когато се прибере, пусни филма и бъди близо до него, не напълно залепена, но нежно приближена, докосвай го, за да разбере за какво става въпрос. Е, целта е да не догледате края на филма... ;)

Кама сутра
Вземи си книгата и потърси някоя поза, която смяташ, че ще достави най-голямо удоволствие на двамата (е, не се ограничавайте само с една). Не предупреждавай, не следвай нещата стриктно казвайки му: „Хайде, скъпи, сега застани така...”, идеята е да го направиш малко по малко, да му покажеш, да му посочиш пътя, нека нещата се леят сами, най-вероятно няма да е точно като в книгата, но при желание опитът ще се окаже много приятен...В спортна кола...
Мъжете харесват коли, нещо, което жените понякога не разбират. Но разбират, че скоростта понякога е възбуждаща. Направи си план. Можеш да наемеш за един ден кола, която му харесва и да го изненадаш, ще разбереш, че е наистина секси да се съблазнявате в кола. (Но винаги с отговорност към пътя и участниците в движението, защото високите скорости, съчетани или не с разсейване на водача могат не само да убият еротиката, а и човека! Затова, има варианти да му доставите удоволствие с една луксозна кола за един ден, шофиране извън града, отбиване на някое усамотено място и „използване” на колата в спряло положение)

Промени нещо... Сложи си маска...
Брюнетка, блондинка или червенокоса, идеята е да се промениш. Изненадвай го и се дръж сякаш няма никаква промяна, накарай до с действията си да разбере, че става въпрос за игра, нека се адаптира както желае, накарай го да се чувства добре. Приближи се до него сякаш е първият ви път заедно, промяната на външния вид винаги помага за това...
Може да използваш маска, да се преоблечеш, влизайки в роля, играейки по импровизиран от двама ви сценарий... Има различни варианти, фантазирай!

Ще танцуваме ли?
Не трябва да се качваш на пилон, за да танцуваш за твоята половинка, просто потърси удобен момент, може да е който и да е ден, може да пуснеш негова любима песен или просто да я чуете по радиото... Поискай да танцувате и се оставете ритъмът да ви води, предложи му вино, създайте си атмосфера.

Завързани очи...
Покажи му, че му вярваш... как? Нека завърже очите ти, да прави това, което иска... Когато му го предлагаш му дай мек плат, с който покрие очите ти. Не се страхувай да му кажеш, че може да ‘играе’, също така не очаквай всичко да е перфектно, дайте си време и се опознавайте по всякакъв начин, може да се появят много нови и приятни неща.

Играчки...
Остави скромностите настрана посети някой ‘sex shop’, всякакви ‘играчки’ са позволени и приятни, разнообрази сексуалния си живот с тях.

Масаж...
Ароматни свещи, масла и други ‘помощници’ за един незабравим масаж... направи го неочаквано, може и през нощта, докато партньора спи и смяташ, че не би ти се разсърдил, ако го изненадаш тихо запалвайки няколко свещи и събуждайки го с нежен масаж...

Харесва ми да мълчиш... Не!
Говорете един с друг, споделяйте фантазиите си, внимателно, разбира се не всички, но опитвайте да прилагате някои от тях... Може останете очаровани от резултата.

Насаме...
Прекарайте един уикенд на някое ново място, усамотете се... Преди това може да сте прочели заедно някое романтично/ еротично четиво... В зависимост от мястото, на което сте се възползвайте от средата, планина, пикник, разходки... Вариантите са много :)

Различно удоволствие всеки ден...
Можете сами да съставите нова програма за седмицата, оставяйки различни приятни действия за сексуалния си живот за различни дни, няколко идеи, за което може да намерим ТУК

Винаги има нови неща, които да използваме за наше удоволствие. Разнообразието носи само приятни емоции, а понякога дори преоткриваме нещо, узнаваме нови неща за предпочитанията си, желанията си, за себе си.


aditu,
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
exooo
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia