exooo
BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
16:08, Вторник
25 Януари 2022г.

sidepanel
EXOOO -> СТАТИИ

Трудната страна на тинейджърските връзки

Untitled Document
ИЗБРАНИ ТЕМИ
SЕО копирайтинг
Дигитален маркетинг и SEO оптимизация
Imam seriozen problem

ИЗБРАНИ НОВИНИ
N.O.H.A. в България
Майкъл Джексън се връща на сцената
Пребиха до смърт американска водеща

ИЗБРАНИ СТАТИИ
Миналото - неизменен спътник на всяка връзка
Ето как да запазите любовта завинаги!
ТОП 10 на фразите на перфектната жена
Нима всеки не търси любовта? Нима всеки няма нужда от нея… Много са хората, които твърдят ,че „така им е добре”, но надали има човек на този свят, който да не иска да обича и да бъде обичан. Като млад човек (бел. 17 години) и мен ме вълнува тази тема. В момента се усмихвам, но наистина е така. Всеки човек има нужда от любов, а от каква точно любов зависи от неговата зрялост и съответно неговите потребности.

Аз бих искала да ви представя няколко проблема при младите хора и то точно в любовното поле, всъщност те не винаги се срещат само и задължително при младите хора, затова четете внимателно!
Пубертетът напредва и скоро първите любовни трепети се появяват и то в пълния им аспект, не само изразявайки се по открито възхищение от чара и красотата на любим актьор/актриса, ами пренасочването на цялата енергия към реален обект от обкръжението.

Казах го прекалено официално с други думи тийнейджърите са осъзнали техния пол и търсят емоционална обвързаност и секс. Лошото е, че при някои момичета емоцията ги подвежда да прибързат към второто, а сексът не е нищо лошо или нередно, тъй като е едно от най-естествените неща на този свят и естествено продължение на връзката на двама души. Лошото е, че някои момичета се оставят да бъдат подведени от фалшивата любов на някое момче и да са дотолкова хлътнали и изпаднали в зависимост от него, че да не смеят да откажат на „любимия” си.

Имам една позната, която ходи с мой съученик точно две седмици. Може би достатъчен период да се привържеш към един човек и да го обикнеш и.. дори достатъчен период за едно момче да се обвърже… Но след като се разделиха, тя продължи да го преследва, да се унижава по всякакви начини, за да привлече вниманието му. Е, резултат имаше, ходиха месец и той пак я изостави.

Дали си е струвало цялото това унижение и пренебрегване на собствената личност, за да бъдеш с някого един месец, а накрая той да те отреже? Дали момичетата или дори и момчетата в подобна ситуация трябва да си припомнят, че каквото и да се случва в техния живот ТЕ са на първо място.

Истината е, че любовта в нашата възраст е колкото силно желана, така и трудно достижима. Младите влюбени имат какви ли не пречки помежду си. Изключително е, когато някой от тези юношески връзки оцелеят и дори после прерастнат в брак. Имам приятелка, чиито родители са заедно от 18-тата им годишнина, учили са заедно, студенствали са заедно, правили са всичко заедно и продължават да го правят!

Трудната страна на тийнейджърските връзки е, че младите влюбени трудно могат да си намерят място и време, където да се усамотят и да покажат чувствата си, а именно това бързане и претупване на нещата разрушава романтиката и дори най-красивите и искрени чувства. Наистина не ни е лесно на нас младите. Това прозвуча като оплакване, но не, аз просто искам да ви накарам да обърнете внимание на един факт.

Странното е в тази ситуация, че родителите на „децата” сякаш не могат да повярват, че те изпитват подобни трепети и приемат връзката им съвсем несериозно. А истината, че родителите ни са приемали връзките си на тези години сериозно и са ги бранили ревниво, така както и ние правим!

Но нека все пак не изнасям тирада по темата. Единственото, за което призовавам, е младите хора добре да внимават в преценката си и да поставят на място тези, които си играят с чувствата им. Абсолютно никой няма право да го прави! А колкото до родителите, те могат само да помагат! По-добре не се присмивайте на сериозността на връзките ни, не ни съдете, а помагайте. Няма да ви казвам точно как, все пак за всяка ситуация е различно.

Боряна Йосифова
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
exooo
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia