exooo
BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
4:02, Неделя
24 Февруари 2019г.

sidepanel
EXOOO -> СТАТИИ

НЯКОЛКО ПРОСТИ ИСТИНИ ЗА МЪЖЕТЕ

Untitled Document
ИЗБРАНИ ТЕМИ
Доверие
Не ми стана
Колко съм наивен

ИЗБРАНИ НОВИНИ
N.O.H.A. в България
Майкъл Джексън се връща на сцената
Пребиха до смърт американска водеща

ИЗБРАНИ СТАТИИ
Миналото - неизменен спътник на всяка връзка
Ето как да запазите любовта завинаги!
ТОП 10 на фразите на перфектната жена
МЪЖЕТЕ СА ДОБРЕ С НАСТОЯЩЕТО, НО С БЪДЕЩЕТО И МИНАЛОТО ИМАТ ПРОБЛЕМИ

МЪЖЕТЕ ВИНАГИ СА ПРАВИ

Мнения и критики при тях не минават. Те винаги трябва да имат последната дума. Ето няколко ситуации и диалога, които, сигурна съм, сте срещали:

Коли: Сигурна ли си, че не си свършила бензина, когато беше на пазар?
Ориентиране: Завий надясно. Разбира се, че знам закъде сме тръгнали.
Музика: Това е любимата ми група. Убеден съм, че тази песен е тяхна.
Алкохол: По-добре ме остави аз да избера.

МЪЖЕТЕ СА ДОБРЕ С НАСТОЯЩЕТО, НО С БЪДЕЩЕТО И МИНАЛОТО ИМАТ ПРОБЛЕМИ

Точно за това понякога се държат като идиоти. Опитват се да впечатлят всички, да живеят пълноценно и щуро, защото имат само един живот. И след поредната чашка се чува: Защо да променяме нещата, та нали сега ни е много добре??.
Което означава : не искам да се женя, не искам да напускам дома и мама, не искам деца и т.н. Горкичките ги е страх от бъдещето. Ами ако ти не правиш толкова вкусна мусака като тази на мама?.

А колкото до миналото, докато не направите случайно попадение, никога няма да го разкриете. Изтръгването на информация е толкова болезнено за мъжете, че често в такива ситуация лъжат. И представете си, че един ден вдигате слушалката и чувате детски глас:Може ли да се обади татко??

МЪЖЕТЕ СА СВЪРЗАНИ С ДЕТСТВОТО СИ

Те искат да ги завиваме през нощта с нежности. И най-сигурният начин да ги накараме да се раздвижат не е появата на привлекателно неглиже, а приготвянето на хубава пържола точно както я приготвя майка му.

Играчките на мъжете са компютри, коли, електронни часовници и телефони, които ако можеха да показват и резултатите от мачовете на любимците им?

Но Питър Пан не винаги иска да порасне.

МЪЖЕТЕ МОГАТ ДА СРИВАТ ДО ОСНОВИ

Особено когато се стигне до завивките. Колкото и старателно да сте ги подпъхнали, когато се събудите посред нощ, треперейки от студ, той ще бъде добре увит. Но проблемът съвсем не е в завивките или в липсата им, а в несъобразителността и неуважението, което показват мъжете.

Често се стига до егоизъм. Мъжете естествено са склонни да използват последните сантиметри тоалетна хартия и да не сменят ролката, да си сервират най-голямата порция от обеда, да поканят приятели на нощно видеа в деня от годишнината от сватбата ви. А не могат ли да се надсмеят на ръчно изплетения нов полувер, който сте му приготвила?!

МЪЖЕТЕ СА ДОСТА МЕКУШАВИ

Това обаче съвсем не им пречи да се самозалъгват. И очакват от вас да им повярвате. Затова когато мъжът на вашия живот пребледнява и трепери в банята, защото се е порязъл при бръсненето и не може да понася вида на кръвта, вие трябва да казвате:Да, напълно те разбирам. 200 лицеви опори преди закуска те карат да се чувстваш много изтощен!? единственият случай, когато мъжът се чувства наистина супер е, когато вика с тълпа запалянковци, защото неговия отбор печели мача.

МЪЖЕТЕ ИМАТ НУЖДА ДА ПОБЕЖДАВАТ

Не е ли забавно, когато мъжът стене и се оплаква през целият път до кафенето, докато стигне до вратата и магически се превръща в душата на компанията. И то докато заведението затвори.

МЪЖЕТЕ СА АЛЕРГИЧНИ КЪМ НЕДЕЛИТЕ

Нищо не може да ви подготви за мъжката реакция през почивния ден. Вие може да се събудите в зори, да му купите вестник, да потичате за здраве, да му поднесете кафето в леглото, да приготвите обяда, а той ще се размотова по обед на бира в кварталното заведение без вас, ще се върне за двойна порция обяд и сладкиш, след това ще се простре на фотьойла с дистанционното в ръка и ще задреме.

Мъжете могат да работят цяла седмица, но в неделя те не толкова си почиват, колкото са в състояние на апатия. Единственият начин да ги извадите от това настроение е внезапно да извикате :?
Памела Андерсън те търси по телефона!? :)

МЪЖЕТЕ НЕ МОГАТ ДА СЪЩЕСТВУВАТ БЕЗ ПРИЯТЕЛИТЕ СИ

Те са стадни животни и разработват теорията, че каквото и да правиш цяла група го прави по-добре. Момчетата - всичко правят групово организират екскурзии, измислят игри, отмъкват мъжа по време на ремонт. Вие трябва да вземете цяла тайфа на цената на един. А той не ви ли стига?!

МЪЖЕТЕ СА ДЕЛИКАТНИ ЦВЕТЯ

Те са дълбоко раними от необмислена дума като "импотентност, плешивост, безволие, слабохарактерност". И особено от една: "слабост". Изпитание е да се научите да поддържате това самочувствие на висота, което, както изглежда, вие трябва да правите поредица от блестящи грешки.

МЪЖЕТЕ НЕ СА СЪВЪРШЕНИ

Има един магически момент, когато вашите очи се срещат над чашите и вие си представяте, че точно това е мъжът за вас, вашият принц сред милиони. Всичко, за което можете да мислите, е неговият глас, неговият дъх, неговият смях, начинът, по който ви докосва.

Едва по-късно откривате, че той се смее сухо, че понякога мирише на пот, че ви стиска като топка. Но нима е възможно съвършеният мъж да е отегчителен?
Със своите неостатъци той просто се е превърнал във вашият мъж и колкото и да не си признаваме и да ни дразнят понякога това са част от нещата, които обичаме в него!

:wink: :!:
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
exooo
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia