exooo
BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
13:32, Сряда
18 Май 2022г.

sidepanel
EXOOO -> СТАТИИ

Невидимите вратички към голямата любов

Untitled Document
ИЗБРАНИ ТЕМИ
SЕО копирайтинг
Дигитален маркетинг и SEO оптимизация
Imam seriozen problem

ИЗБРАНИ НОВИНИ
N.O.H.A. в България
Майкъл Джексън се връща на сцената
Пребиха до смърт американска водеща

ИЗБРАНИ СТАТИИ
Миналото - неизменен спътник на всяка връзка
Ето как да запазите любовта завинаги!
ТОП 10 на фразите на перфектната жена
ПОДСЪЗНАТЕЛНОТО ВЗАИМНО КОПИРАНЕ НА ЧУЖДИЯ СТИЛ Е НАЧИНЪТ, ПО КОЙТО ЕДНА ДВОЙКА СЪОБЩАВА НА СВЕТА, ЧЕ ТЕ СА ЗАЕДНО.
Няма значение по-колко време прекарваш със своя партньор/ка, нужно е само да си отвориш очите, за да разбереш дали и доколко нещата са наред. Признай пред себе си кога за последно ти си опитвал да разгадаеш нейните/ неговите невербални сигнали. Не си се опитвал, нали? Има куп визуални намеци, които могат да ти покажат колко силна е любовта между вас. Ако в момента си зададете въпроса защо трябва да обръщате внимание на тези оптични "вратички". Отговорът се крие в това, че езикът на тялото не е научен да лъже и ако ние се научим да го разчитаме, това ще ни направи господари на всяка една ситуация. Ако ти искаш да контролираш живота си и различните ситуации в него продължи да четеш надолу...

* Копирате жестовете си
Точно така-единият прави това, което прави другият и обратното.Ако той се протегне или пък се облегне назад, ти самата правиш същото, при това абсолютно несъзнателно го копираш почти веднага. Това означава, че двамата сте в пълен синхрон. Това е начин да покажете на партньора си, че сте на едно мнение, което осигурява топлота и сигурност във вашите взаимоотношение.

* Гледате се, докато се отдалечавате
На пръв поглед този безобиден жест за вас може да не означава нищо. Но я си спомнете последния път, когато ви изпрати кои си обърна погледа след другия. Задържащият поглед загатва, че искаш да се насладиш в пълна степен на споделения миг и да го удължиш. Когато двама души продължават да се следят взаимно с поглед, докато разстоянието ги раздели, значи те са дълбоко хлътнали един е друг. Затова ако желаеш да се увериш в привързаността на твоята приятелка или приятел, наблюдавайте внимателно вашите раздели.

* Зениците се увеличават, докато говорите
Погледни го в очите, докато говорите. Ако зениците на вашият събеседник се разширяват като мастилени локвички- бъдете спокойни, това означава, че той или тя е ултравлюбена. Разширените зеници демонстрират чувство на позитивност.
Опитните покер играчи следят много внимателно очите на противника и за тях това е знак на задоволство от добри карти. Както виждате това е много издайнически знак, които няма как да се прикрие, затова ако съумеем да го разчитаме може да ни даде отговор на много важни за нас неща.

* Седите супер близо един до друг
Как седите с гаджето си, когато сте излезли с приятели? Ако винаги сте един до друг, значи сте образували нещо като мрежа за подкрепа от двама или по- точно съставили сте си един свой свят, в който се чувствате комфортно и изпитвате удовлетворение. Това не означава, че не сте близки с приятелите си или не ги възприемате като врагове. Просто сте най-близки един с друг. Ако нещата стоят по друг начин, тогава се замислете.

* Правите чаршафено торнадо
Ако се събудите заедно с приятеля/ката си и чаршафите са омотани в краката ви, почти на моряшки възел, тогава вие определено не виждате нищо друго освен себе си. Когато си влюбен, прекарваш толкова време между завивките, че дори забравяш да ги оправяш, а в по-тежки случай даже и да ги сменяш. Това, че понякога двойката забравя да сменя спалното си бельо се оправдава с това, че телесните им миризми се пропиват в тях и това възбужда едната половинка, когато другата я няма.

* Обичате да се гледате, добрели чела
Помисли си колко се стряскаш, когато някой непознат те докосне по главата. Причината е в инстинкта ти да я пазиш от наранявания. Допирането на главите е един от най-важните индикатори за истинска любов.То показва доверие, защото даваме достъп до уязвима част от нашето тяло. Но какво ни подтиква да докосваме така челата си? Според учените има специални нерви, които реагират на любовната емоция, като карат раменете леко да се надигат, а главата да се скланя напред. Явлението се нарича "РЕАКЦИЯ НА СГУШВАНЕ".

* Почиствате се от невидими прашинки
Сигурно сте забелязали как някое момиче постоянно почиства приятеля си от невидими прашинки или оправя косата му или дрехите му. Да, в този жест има доста смешни нотки на показване на привързаност, истината обаче е, че тези докосвания са територия, запазена за най-влюбените двойки. Този примитивен жест, който възниква от приматите, при които фазата на почистване е особено важна и предизвестява акт на оплождане, така и при хората тези жестове са станали нещо повече от проява на хигиеничност.

* Имате си тайни знаци
Ако и твоят/а мъж или жена си имате тайни занци, когато искате да си кажете нещо, без никой друг да разбере- например определено махване с ръка, което да означава "хайде да си ходим" или "тая пък какви ги говори", то тогава вие сте си много близки. Този примитивен език работи при вас, защото сте развили много силна наблюдателност върху поведението на другия. Такива двойки са се научили да четат много силно своите реакции. Те са сформирали един своеобразен елитен глуб, в който членуват само те и по този начин увеличават дълбочината на връзката си.

И запомнете, думите казват какво е в главата, а тялото какво е в сърцето.
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
exooo
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia