exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с нас

exooo -> В работата

Отговори по темата

Пуснато на: Чет Авг 25, 2005 4:47 pm

gerito
прохожда

несемейна
25-35
жена

Very Happy не знаех че ви е станало толкова интересно Smile
ами все още се удържам-да живее морала!няма физическо развитие,само дето един пътговорех с една колежка за него и той май разбра...не знам какво мисли защото обяснявах че има най-сладкото дупе на света,но това все пак не е като да го щипа по него нали? Embarassed

Пуснато на: Чет Сеп 01, 2005 12:01 pm

nadq
прохожда

От: sofia
несемейна
18-25
жена

izjivqno

ami az iskam da spodelq 4e mi se slu4i takova ne6to i sajelqvam 4e go dopusnah. 6te pitate za6to? ami pravihme sex i vaprosniq kolega zapo4na da se darji mnogo stranno darje6e6e sqka6 sam nqkakva koqto e sre6nal predi edin den.az razbira se po4nah da svikvam vapreki 4e mn hlatnah/toi nqma priqtelka/ po nego.i taka do predi izvestno vreme kogato toi zapo4va pak da me svalq i da iska pak da pravi sex s men.napravo moje da poludee6?

Пуснато на: Чет Сеп 01, 2005 12:05 pm

Anna
прохожда

семейна
25-35
жена

лошо е че си допуснала нещата да станат така не му позволявай да те манипулира така ...
иди ми - дойди ми Exclamation

Пуснато на: Пет Сеп 02, 2005 1:29 pm

nadq
прохожда

несемейна
18-25
жена

лошото е че непрекаснато го виждам и ме подлудява. вече си мисля дори че той не усеща какво става с мен

Пуснато на: Пон Сеп 12, 2005 10:08 am

my_feya
декламира Ботев

От: София
несемейна
25-35
жена

напротив, много добре усеща той какво става с тебе!

Мъжете не са расли в гората!Просто, когато му се прави секс, той се обръща кам теб, защото знае, че ще му се отвори парашута! Ако имас сили да му устоиш - пробвай да го изпиташ! Откажи му категорично, но не и грубо! По неговото отношение след това ще разбереш дали наистина държи на теб или просто си търси секс-играчка, която да ползва, когато му скимне... Дано да не съм права!!!!
Късмет! И успех! Изманипулирай го!

Пуснато на: Вто Сеп 13, 2005 2:59 pm

nadq
прохожда

несемейна
18-25
жена

blagodarq my_feya za saveta i az re6ih da napravq sa6toto i 4estno mai se spravqm za sega mai vsi4ko e bilo 4uvstvo za sobstvenost "kak moje da go ima druga a ne az" Embarassed .6te darja pe4eno i sam sigurna 4e 6te mi e porednoto neseriozno uvle4enie Laughing

Пуснато на: Сря Сеп 14, 2005 9:37 am

my_feya
декламира Ботев

От: София
несемейна
25-35
жена

Много успехи!

.... и вяра в себе си ти желая, Надя!И разбира се - късмет, за да срещнеш някой симпатяга, който си заслужава! Wink

Пуснато на: Сря Сеп 14, 2005 9:54 am

jessica
декламира Ботев

несемейна
25-35
жена

да успех миличка , защото никой мъж който не може да те оцени не заслужава нито секунда внимание от теб Idea

пп ако приемем разбира се че еденицата за внимание е секундата Wink

Пуснато на: Пон Сеп 19, 2005 4:48 pm

nadq
прохожда

несемейна
18-25
жена

opitah se i mu otkazah no toi pak me pita kakvo stava koga 6te pravim sex i stava dosta nastoqtelen kakvo da pravq?

Пуснато на: Вто Сеп 20, 2005 10:56 am

berbatov
прохожда

несемеен
25-35
мъж

ми ако ти се прави правиш- ако не го режеш Twisted Evil

Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща