exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с нас

exooo -> Тялото

Отговори по темата

Пуснато на: Съб Юли 30, 2005 9:38 am

vasilena
прохожда

семейна
35-45
жена

към семейните жени - как се поддържат?

искам да питам, ако в този сайт пишат женени жени и особенно майки, кога намират време да се погледнат, за спорт, защото напоследък не ми остава време, може би лоша организация или нямам воля-не знам

Пуснато на: Вто Авг 02, 2005 5:03 pm

my_feya
декламира Ботев

От: София
несемейна
25-35
жена

Аз ти пиша без да съм семейна с деца

Извини ме за нахалството, може би нямам право да ти давам съвет, защото мога само да си представям пред какви огромни задължения си изправена, но ... все пак!Трябва да си намериш някого, на който имаш доверие и който може да ти помага, за да отсъстваш поне 2 часа на ден от вкъщи.След това - лесно е - можеш да ходиш на спорт в зала, да тичаш в парка, да посещаваш козметик и фризьор... С 2 часа на ден /включвам и времето за придвижване, ако си с кола/, отделени само за нея в целенасочена грижа, всяка жена може да изглежда безупречно.

Пуснато на: Чет Авг 04, 2005 7:02 pm

JayGe
прохожда

семейна
35-45
жена

Изобщо не ми остава време... Понякога ми е много криво и си мисля, че изглеждам ужасно... Иначе гледам да комбинирам нещата, докато готвя си слагам маска на лицето или боядисвам косата, за фитнес ползвам една от онези 'пеперуди" дето ако не помагат поне и не вредят Laughing Но поне за почивката мисля че си угаждам Wink

Пуснато на: Пет Авг 05, 2005 12:28 pm

my_feya
декламира Ботев

несемейна
25-35
жена

Hubavoe, 4e pone ne6to pravi6!

Mnogo e vajno jenata da ne se otpuska i neprekysnato da misli za podobriavane na svoeto systoianie. Otpusne li se dori za mesec - krai! Za syjalenie maikata priroda e bila tvyrde surova kym nas - ne si li zabeliazala, 4e myjete s mnogo po-malko griji mogat da izglejdat perfectno? Za 6tastie, oba4e prirodata osven tova gi e napravila i myrzelivi, ta dori i tezi minimalni griji ne im se polagat! Laughing A kato kazva6, 4e nabliaga6 na po4ivkata, kakvo ima6 predvid?

Пуснато на: Пет Авг 05, 2005 9:35 pm

svetla
прохожда

разведена
35-45
жена

Нямам деца и въпреки че бях женена времто ми стигаше за разни глезотии . От време на време ходех на фитнес но повече гладувах като исках да се стегна, говоря в минало време защото сега като го няма съпруга ми и си позволявам всичко което преди не можех. Той ме остави заради по-млада жена и сега ме е яд за всички диети и ограничения които съм си налагала.

Пуснато на: Пон Авг 08, 2005 11:04 am

my_feya
декламира Ботев

несемейна
25-35
жена

Не трябва да те е яд!

Та нали си гладувала и си се поддържала формата си на първо място заради себе си, а едва тогава заради своя съпруг? Не трябва да съжаляваш за нищо - не забравяй, че човек сам избира и миналото си, и бъдещето си. Тоест - спомняй си само за хубавите моменти и работи, за да имаш само такива и вбъдеще!Късмет!

Пуснато на: Сря Авг 10, 2005 6:11 pm

JayGe
прохожда

семейна
35-45
жена

Да, искат се много усилия да изглеждаш добре! Просто не се вманиачавам на тази тема. За почивката имам впредвид, че ако си починеш макар и 20 мин създаваш по-приятно впечетление, отколкото ако се гримираш през тях! Иначе ходила съм и на фитнес, а гимнастиката след раждането (тогава беше на мода Синди Крауфорд)ми беше направо неотменна - не не заради физиката, а защото ме разтоварваше! Т.е. ако мога правя нещо, ако ли пък нямам желание си почивам...

Пуснато на: Пон Дек 05, 2005 2:45 am

moro
излиза без придружител

N/A
25-35
жена

мога да ти кажа аз какво правя..купих си два уреда в къши,понеже работя по 10 часа всеки ден.като се прибера ми коства 20 мин за упражнения.така хем имам време,хем не харча пари за зали и т.н.докато си правя упражнениятя 3 4 пъти в семицата изслушвам на малката проблемите и така...и се чувствам добре а и има резултат Very Happy опитай Idea

Пуснато на: Пон Дек 05, 2005 3:48 pm

sesil
прохожда

семейна
25-35
жена

Аз си открадвам по един час месечно за да отида на фризьор, иначе докато малката се облича аз се гримирам, но не и през уикенда. Не ходя на фитнес - използвам детето за това, вечер дори и в къщи се гоним, а и правим едно много готино упражнение - лягам на леглото със свити крака - тя сяда върху тях, хващам я за ръчичките и ги повдигам и смъквам заедно с нея /е, засега е само 13 кг./. Хем на нея й е готино, хем и мама прави фитнес и никога не й стига, но после се гъделичкаме и правим физиономии и всичко минава добре.

Пуснато на: Сря Дек 14, 2005 11:41 am

Черешов Цвят
прохожда

От: Бургас
??????/??
25-35
??

Здравейте момичета аз съм майка на три прекрасни дъщери Голямата е на почти 9 а малките са ми близнета и са на по 6 и полвина Вече са ми поотраснали и всеки "по местата си "както аз си казвам като ме питат Та по въпроса за поддържането де докато не ходеха по разни градини и тн. естественно време нямаше,няма кой да помага.Но вече сега като се е поотърсих ходя на фитнес по два три пъти седмично и вярвайте ми чувствам се фантастично,едно за тялото и друго заради самата мисъл че правя нещо само за себе си. Но по важно е първо да решиш вътре в себе си, че трябва даже е наложително да се погрижиш сама за себе си, не да чакаш тоя или оня да ти кажат ти трябва или тем подобни .Знаете че ако ние не се огрижим за това няма кой друг.Май много се разбърборих за това стига за сега Wink