|
Пуснато на: Сря Юли 21, 2010 6:31 pm |
Баче Кико излиза без придружител
|
|
Пуснато на: Пет Юли 23, 2010 7:23 pm |
Баче Кико излиза без придружител
|
|
Излизат по 10 варианта ,баси и сайта. Докато не го ,,ремонтират'' Баче ви го напуска От кое време приказват,че ще направят подобрения ,а едно голямо нищо. Направо е дразнещо ! Няма да давам препоръки ,как бих искал да изглежда сайта ,защото ще ми отговорят ,че ехо не приличал на други форуми. Според мен опира до можене и неможене. Ако искате да печелите от банери ,импресии и други ,,купешки '' думи вземайте се в ръце овреме ,сядайте за 1-2 дни на гъзерете и го ремонтирайте. Бай ви |
|
|
Пуснато на: Пет Юли 23, 2010 7:45 pm |
avpr Модератор
От: София Мнения: 781 N/A 18-25 ?? |
|
|
Пуснато на: Пет Юли 23, 2010 7:55 pm |
stidam Гуру
От: София Мнения: 798 семеен 25-35 мъж |
|
|
И градивният елемнт на ехооо, нашата морална, физическа и финансова опора напусна... роним горки сълзи!
Ние ще продължаваме да си седим на вмирисаните, потни, мазни, дебели, неразбиращи и най-вече НЕможещи задници и почесвайки се по гористия чатал, ЧЕ ЧЕКАМЕ некой балък да ни кацне да му джуркаме банерчето! Ай баста! Не си първият, нито последният и ми писна от псевдоразбирачовци, които не са направили нищо за себе си, какво ли остава за другите.
Хората занимаващи се с ехооо дават всичко от себе си и жертват свободното си време за сайта и потребителите в него... неблагодарниците нямат място тук!
Изпадай в нервни кризи другаде! Не сме виновни ние, че те лашка критическата! |
|
|
|
| |