exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с нас

exooo -> Свободно време

Отговори по темата

Пуснато на: Сря Юли 21, 2010 6:31 pm

Баче Кико
излиза без придружител

N/A
35-45
мъж

Кремче ,благодаря за поздрава Exclamation Понеже спомена ,че ще ходиш на рокфеста в Каварна ,нещо подходящо и умната Wink http://www.vbox7.com/play:6c3fb372 Very Happy

Пуснато на: Пет Юли 23, 2010 7:23 pm

Баче Кико
излиза без придружител

N/A
35-45
мъж

Излизат по 10 варианта Laughing Laughing Laughing ,баси и сайта. Докато не го ,,ремонтират'' Баче ви го напуска Exclamation От кое време приказват,че ще направят подобрения ,а едно голямо нищо. Направо е дразнещо ! Няма да давам препоръки ,как бих искал да изглежда сайта ,защото ще ми отговорят ,че ехо не приличал на други форуми. Според мен опира до можене и неможене. Ако искате да печелите от банери ,импресии и други ,,купешки '' думи Laughing вземайте се в ръце овреме ,сядайте за 1-2 дни на гъзерете и го ремонтирайте. Бай ви Exclamation

Пуснато на: Пет Юли 23, 2010 7:45 pm

avpr
Модератор

От: София
N/A
18-25
??

Пуснато на: Пет Юли 23, 2010 7:55 pm

stidam
Гуру

От: София
семеен
25-35
мъж

И градивният елемнт на ехооо, нашата морална, физическа и финансова опора напусна... роним горки сълзи!

Ние ще продължаваме да си седим на вмирисаните, потни, мазни, дебели, неразбиращи и най-вече НЕможещи задници и почесвайки се по гористия чатал, ЧЕ ЧЕКАМЕ некой балък да ни кацне да му джуркаме банерчето! Ай баста! Не си първият, нито последният и ми писна от псевдоразбирачовци, които не са направили нищо за себе си, какво ли остава за другите.

Хората занимаващи се с ехооо дават всичко от себе си и жертват свободното си време за сайта и потребителите в него... неблагодарниците нямат място тук!

Изпадай в нервни кризи другаде! Не сме виновни ние, че те лашка критическата!

Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9