exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с насexooo -> Семейството

Отговори по темата

Пуснато на: Сря Фев 06, 2008 6:43 pm

kaala
Модератор Статии


От: Varna
Мнения: 1094
N/A
над 55
жена

извинявам се ,че пускам втори път поста си,но.......


".......Тава е моята равносметка

Може би ,защото днес е първият ден на новата година ми се искаше да си помисля за нещо по-хубаво от досегапното.
Ив4осъдбата отново ме събра със същият човек.Говорихме много и тръгна като кученце след мен.Върна се след 2,5 месеца .Навел глава,говореше неща на които аз не повярвах/а ми се искаше /.И....била съм права.Много скоро показа пак нрава си,"Вълкът козината си мени ,но нрава -не".

moro....надписа>И ТОВА ЩЕ МИНЕ>......"Tъкмо бях преминала най-ужасният период и той отново се върна.Аз нямах сили да не го приема.Нямаше обещания,нямаше разкаяния,не се чувстваше виновен,просто се върна.Защо?За да стане пак същият много скоро...?Не мога да го разбера вече.Може би остарява.
Черешов цвят-Не можах да го отрежа и да затворя тази протрита страница от живота ми.Тази е и причината да не пиша по тази тема,защото май ми е неудобно,че ви занимавам с моите проблеми.
Lilia -тъкмо бях започнала да усещам твърда почва под краката си и той се върна.Осъзнавам,че не бива да правя повече компромиси.Осъзнавам,че той си разиграва коня защото аз му позволявам.Ние сме заедно ,защото аз нямах сили да го отхвърля.
При мен нещата стоят по друг начин.Аз мисля повече за себе си.Старая се да се съобразявам,но се раздавам малко,премислям повече.Той го усеща,но ...каквото повикало ,такова се обадило.
Пожелавам си по-истинска 2008 година,да са ми живи и здрави децата!Пък кой знае ,може и на моята улица да изгрее слънцето.

Пуснато на: Вто Яну 01, 2008 4:12 pm ......."

morski briz Надявам се прочете поста ми и продължението на моята история....Късно е за други емоции.Внуците ми пораснаха вече,за къде да се излага човек.Сега е по-кротък,говорим,храним се заедно,ходим по екскурзии и зимуване,по гости,но...няма сексуална връзка между нас.Не питай защо ,защото не мога да ти отговоря.Причината не е в друга жена,така мисля.Причината изцяло е у него,но не отваря и дума,колкото и да му подмятам за проблема.А може би старост,губи интерес...нямам идея...два месеца след като се завърна ,то беше любов ,то беше чудо и след това ....нищо...Важното е да се държи нормално с мен.Секса не е най-важната част от живота на нашата възраст.

Ralli-"...карам я някак си,даже много я карам..." Winkдеца,внуци,семейство,работа..
и нямам време да дишам и да се замислям как да му угодя.Не го и питам дали му е удобно.Просто общувам нормалкно с него ,като с човек,без да давам максимума от себе си и да се замислям дали му изнася. Намирам повече време за себе си т.е.не съм обсебена от него...
Надявам се и искам да съм силна. Smile

Пуснато на: Пет Фев 08, 2008 4:15 pm

morski briz
вече тича


От: Бургас
Мнения: 71
семеен/ейна
35-45
жена


Каала,не мисля че няма време за теб,но щом се чувстваш добре така...Но мисля си започни да живееш за себе си-курсове,приятелки,книги ,театър...или всичко което ти обичаш.Жените извън България точно на тази възраст започват да си доставят удоволствия.Изучила си и си дала всичко което трябва на децата си.Изпълнила си дълга си.Време е за теб.Бих се запознала с теб и бих те поканила в моята компания/Женска/ за разтоварване...Ако можеш заповядай!Стискам палци!

Пуснато на: Пет Фев 08, 2008 11:27 pm

kaala
Модератор Статии


От: Varna
Мнения: 1094
N/A
над 55
жена

morski briz


Това и правя,концерти,театри,кафе....само по женски ,с колежки и приятелка.Не се лишавам както преди.
С удоволствие бих се запознала с теб и ще ми е приятно да пием кафе...Планина с планина не се среща,но човек с човек...да.Знае ли се?Може и да се видим.

Пуснато на: Пон Ное 21, 2011 8:01 pm

kaala
Модератор Статии


От: Varna
Мнения: 1094
N/A
над 55
жена


Скъпи приятели,преди 6 месеца сложих край на една агонизираща любов/поне аз си мислях ,че е любов/.От 2006 г.се опитвам да се разделя с насилника и най-накрая успях.Сега съм сама ,но се чувствам добре.Исках да споделя с вас.Сигурно някой ще се сети за моята история...С В Ъ Р Ш И С Е ...и аз ПРОДЪЛЖИХ ДА ЖИВЕЯ...

Пуснато на: Пон Ное 21, 2011 10:25 pm

hope
Модератор


От: голямото село
Мнения: 3735
N/A
35-45
жена

Супер!


Честито начало!

Самата аз, от двадесет дни съм свободна (все още само физически), но дишам дълбоко и събирам сили за предстоящите хубави мигове.

Пуснато на: Пон Ное 21, 2011 11:15 pm

sladoled
философства за живота


От: Сливен
Мнения: 2562
N/A
45-55
N/A


...а аз щастливо обвързана от месец...Пожелавам ви същото, дами!

Пуснато на: Вто Ное 22, 2011 2:20 am

Bodliva_Roza
философства за живота


От: София
Мнения: 3017
несемейна
18-25
жена


я, ново 20 норе, какво е станало?

Пуснато на: Вто Ное 22, 2011 9:46 am

Archangel
излиза без придружител


От: ?????
Мнения: 977
????????/??
25-35
??


каала кажи ми само чедо твойта любов 'балкан' мъж ли беше?в смисъл висок слаб с плочки.а ти хоуп 'кък' можа баш на таа криза да останеш саминка?или те е набарал из 'сайбофти' или те е зарязал за по млада.м? Rolling Eyes Wink Question

Пуснато на: Вто Ное 22, 2011 5:30 pm

hope
Модератор


От: голямото село
Мнения: 3735
N/A
35-45
жена


Ангеле, баш на тази криза има много женки за оправяне. Laughing Включвай се, преди да съм ти станала конкуренция. Laughing

kaala, около нас има толкова много други, свободни мъже, че не бива да хабим енергия за хора, които не могат да ни оценят или не могат да открият себе си.

Пуснато на: Вто Ное 22, 2011 6:22 pm

Archangel
излиза без придружител


От: ?????
Мнения: 977
????????/??
25-35
??


аба има хопче ама не мога ба.не съм мастия вече.е 5 години съм верен и само с една девойка.пък и съм стар вече за тия работи.страх ме е от спинта.а и съм се отдал на други работи аз. Wink Rolling Eyes Wink

Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща