|
Пуснато на: Вто Ное 22, 2011 6:50 pm |
kaala Модератор Статии

От: Varna Мнения: 1094 N/A над 55 жена |
|
|
Archangel
Не ми се говори за тази идиотска 26 годишна връзка.Ако ти се чете ...чети... в предните постове...Не той ,а аз намерих сили да го изгоня.Сега ми е добре...по-добре криза в хладилника ,отколкото криза в здравето.Така е ,трудно ,ама...е по - спокойно откъдето и да го погледнеш.Понякога парите не са всичко на тоя свят.Моля се на Господ да съм здрава и децата ми да са здрави...Това е най-важното!
сладолед,радвам се за теб! |
|
 |
Пуснато на: Вто Ное 22, 2011 10:24 pm |
sladoled философства за живота

От: Сливен Мнения: 2562 N/A 45-55 N/A |
kaala |
|
Добре дошла отново! Силна жена си!
|
|
 |
Пуснато на: Вто Ное 22, 2011 11:09 pm |
Supernatural декламира Ботев

|
|
Аз се радвам на жени, които гордо приемат това да останат сами и продължават да се борят за нещата които искат...за важните неща.
Радвам се за Kaala, че е оценила истинските неща в живота си и изхвърлила ненужното, което подтиска нейното щастие. Надявам се да не остане сама за постоянно, а да намери някой инстински човек, с който да дели красиви моменти, а не само к'вот има в хладилинка.
Радвам се за Сладоледчето, че най-после дели щастието с човек, който заслужава (щом е с него значи заслужава )
Радвам се и за Хоуп, че си отвори очите и продължава напред с гордо вдигната глава! Пожелавам ти да намериш това, което търсиш знам че търпението го имаш
Живота е толкова цветен, но за да го оценим, трябва да излезем от черно-бялото и да намерим цвета, който най-много ни подхожда  |
|
 |
Пуснато на: Сря Ное 23, 2011 9:55 am |
Archangel излиза без придружител

От: ????? Мнения: 977 ????????/?? 25-35 ?? |
|
|
ти не ме разбра май чедо.искам да зная визуално как изглежда бившия ти.аз за връзката ти четох.ама да знаеш че има и друга гледна точка.неговата.не само твоята е миродавна. |
|
 |
Пуснато на: Сря Ное 23, 2011 6:19 pm |
kaala Модератор Статии

|
|
Archangel,To е ясно ,че има две гледни точки.Допреди 6 месеца неговата гледна точка и неговото мнение беше закон...Разбираш ли какво значи това..."Като говориш с мен ще мълчиш"...Разбираш ли за какво става въпрос цели - 26 г., а аз толкова грижливо се стараех да отглеждам "нашата любов"...Накрая аз сложих точката .
Как изглежда визуално - едър,красив мъж...няма атлетично тяло, леко въздебел...без покрив над главата си ,без работа и джобовете му бяха празни...Мислех си ,че е голямата ми любов...Ама нали знаеш една въшка като се наяде излиза на челото....та...затова говоря.Когато стъпихме на краката си,дойде всичко ,което знаеш от постовете. |
|
 |
Пуснато на: Сря Ное 23, 2011 6:23 pm |
kaala Модератор Статии

|
|
hope,
Надявам се и на моята улица да изгрее слънце...макар ,че силно се съмнявам.Толкова удари понесох,че не знам как бих повярвала отново. |
|
 |
Пуснато на: Сря Ное 23, 2011 7:06 pm |
Archangel излиза без придружител

От: ????? Мнения: 977 ????????/?? 25-35 ?? |
|
|
ясно разбрах.няма да питам повече.няма какво друго да ви пожелая госпожице освен успех. |
|
 |
Пуснато на: Сря Ное 23, 2011 7:11 pm |
kaala Модератор Статии

|
|
Archangel,Благодаря за пожеланието!Дано! |
|
 |
Пуснато на: Сря Ное 23, 2011 7:21 pm |
kaala Модератор Статии

sladoled |
|
Благодаря!Добре заварила!  |
|
 |
Пуснато на: Сря Ное 23, 2011 7:32 pm |
hope Модератор

От: голямото село Мнения: 3735 N/A 35-45 жена |
|
|
Виж сега, и аз имам същите страхове, ама когато се замислиш, едва ли би допуснала една и съща грешка два пъти нали? Следователно не бива да се страхуваме. |
|
 |
 |
| |