exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с насexooo -> За всичко друго

Отговори по темата

Пуснато на: Вто Авг 12, 2014 12:44 pm

stidam
Гуру


От: София
Мнения: 798
семеен
25-35
мъж

Лекари отказват да прегледат дете със сърдечна криза


Родители на дете със сърдечна криза останаха втрещени от "професионалното" отношение на лекари от 3-та градска болница в София към сина им. Вместо да поемат момчето по спешност и да му направят необходимите изследвания, те си "прехвърлят топката" кой пръв трябва да приеме малкия пациент и... съответната отговорност. Ето какво споделя майката на момчето на страницата си във Фейсбук:

Едуард получи сърдечна криза тази вечер след полунощ, посинял на ръце го закарахме в Трета градска и срещу нас седяха три докторки, които отказваха да го прегледат, защото не идва с бърза помощ и да звъним на 112 ... От 112 казват да го приемат ... В крайна сметка така и не направиха нищо, освен една кардиограма... Закарахме го в Детска консултатитвна клиника и докторката направи всичко, което един доктор би трябвало да направи при дете в това състояние... За Трета градска, за нашите пари, данъци и най-вече за наглостта на лекарите положили клетва тази вечер видях право в лице българската действителност... И се махам категорично! Еди е добре вече, ще се оправи! Тази част се случва след 30 мин. спорове и разговори със 112, които казваха, че трябва да го приемат и че е все тая дали те ще го закарат или ние... Лекарката затвори на 112 и те звъннаха пак... Така и не го прегледа! Плакала съм и аз цяла нощ от безсилие... ЗАЩО? ЗАЩО се случва това в 21 век! На видеото качено на профила на възмутената майка се чува как една от докторките на висок глас пита - "Добре де, вие с какъв документ ми го водите това дете, че да го прегледам", докато детето лежи безпомощно на кушетката до нея. Това категорично е поведение на мурта и в никакъв случай на лекар!Съжаляваме за квалификацията и затова, че от нея могат да се засегнат читави хора с призвание за лекарската професия, хора неспособни на постъпка, като тази на колегите им.

източник: http://www.burgasnovinite.bg/

Пуснато на: Съб Авг 16, 2014 11:00 pm

Archangel
излиза без придружител


От: ?????
Мнения: 977
????????/??
25-35
??


ето затуй архангела е прав че не ви трябват деца и женене.заплатите са ниски в бг няма доктори.ако стане нещо с детето жената ще се смряска.и затуй света е докато ви гледат очите.аз въжея за себе си и си ми е идеално.нямам дертове не мисла за нищо.все пак неща да ставам мъченик нито да ме канонизират за светец.пък който му са ходи на гробито да са жени и да прави деца.тамка винаги има място. Wink Rolling Eyes Idea