exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с насexooo -> За всичко друго

Отговори по темата

Пуснато на: Сря Ное 12, 2014 11:38 am

stidam
Гуру


От: София
Мнения: 798
семеен
25-35
мъж

Президентът е тотален идиот!


Освен, че е идиот е и долен лъжец. А е лъжец, защото е необразован льольо!

Къде беше ти долна твар на 10.11.89? На митинга? На какъв митинг, бе пинокио?!

Във всяка една рекламирана от същия тоз индивид демократична държава, подобна височайша глупост, ще доведе до неминуем крах! Да видим тук какво ще стане... или п*тката, ще се фръцне като сърдита студентка и няма да обърне внимание на обезумелия поглед на една недоумяваща нация!

Така ще е! Ние сме си виновни! Ние докарахме бодигарда-пожарникар-футболист и неговата пасмина от деградирали типове без морал до голямата сцена. Сега ще им търпим представлението!

Пуснато на: Сря Ное 12, 2014 8:07 pm

stidam
Гуру


От: София
Мнения: 798
семеен
25-35
мъж


Плевелът се оплете тотално! След като вчера каза, че на 10-ти ноември "...с мой приятел Илиян Попов ремонтирахме неговото студентско общежитие. Когато чухме по новините - аз тогава бях пети курс, че има събиране в Народното събрание и ще се извършва промяна в държавата..."

След като е разбрал колко се е оакал днес излиза с ново изявление, че "...разбрах по радиото, отидох при моя приятел, от тапетите направихме два плаката, написахме на тях: „Съд на виновниците" и „Дворците на БКП да станат болници и училища" и отидохме пред Народното събрание. Моят приятел Илиян е на мнение, че това се е случило на 18..."

Последно, ремонтирали апартамента и там са чули по радиото или чул по радиото и отишъл при приятеля си? И как така чак на 18-ти разбрали за промяната във властта, която се случила повече от седмица по-рано? Сигурно много ремонтирали... или пък не ремонтирали... кой да ти каже...

Накрая излиза, че подобни плакати наистина имало но на 17 ноември на митинг организиран от БКП...

Кашата е страшна, а още по-страшно е че продължаваме да го търпим тоя клоун.

Пуснато на: Нед Мар 22, 2015 12:55 am

scarecrow
прохождаМнения: 46
несемеен
25-35
мъж


Този фашист няма да отиде в Москва на тържествата по случай 70 годишнина от края на 2 световна война.

Пуснато на: Пон Мар 23, 2015 3:10 am

aditu
Модератор


От: София
Мнения: 2735
N/A
18-25
??


Ако имаше "лайк" бутон в ехооо... да съм го пръснала от натискане досега Smile добра тема Smile))) жалко само, че всички сме льольовци и си седим на големите седалищни... и овчето търпение си стои... и нищо не се променя Sad

Пуснато на: Пон Мар 23, 2015 10:53 pm

stidam
Гуру


От: София
Мнения: 798
семеен
25-35
мъж


Е как да отиде в Москва, нали ще е далече от полата на Меркел...

Ади, ние не го лайкваме... ама го лайкват навън. Прекалено е САЩоугоден. Способен е да посрещне и чистачката от белия дом на улицата. Няма никакво достойнство този фръцльо. Дай му да е щастлифТ и го зарежи!

Пуснато на: Чет Мар 26, 2015 2:50 am

aditu
Модератор


От: София
Мнения: 2735
N/A
18-25
??


хах, ааа, не, темата лайквам, него не... моля, моля! много ракия и то от некачествената трябва да изпия, за да го лайкна тоз... (тук следва поредица от прилагателни, които са забранени за лица под 1Cool .. папуняк!


Иначе, да... то всеки трябва да е угоден някому... ама не и на собствените си хора, те са на последно място... важното е кой ще покаже по-голяма пръчка мечката да танцува по нея Sad