exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с насexooo -> Първи стъпки

Отговори по темата

Пуснато на: Вто Окт 13, 2015 8:07 am

Kohinor
прохожда


От: София
Мнения: 1
несемейна
25-35
жена

Ощв го обичам


Здравейте!
С приятели ми се разделихме неочаквано за мен. И за двамата това беше първа сериозна връзка. Аз съм на 27 години, той е на 25 години. Преди него винаги усещах, че имам проблем с комуникацията с мъжете, не усещах да съм себе си, не можех да споделям, усещах бариера между мен и партньорите, с които съм била. Друг проблем пък беше и това, че всички искаха само секс и си тръгваха неочаквано.

Миналата година срещнах човека, с когото вярвах, че ще остареем и ще създадем семейство. Моята сбъдната мечта. Момчето, с което бях истинска, по детски щастлива, момчето на което споделих всичко, момчето с което разговарях за всичко. Той познава всеки мой жест, движение, мимика. Познава ме такава, каквато съм. Даже се сбъдна най-галямата ми мечта - мъжът до мен да се казва Александър, да бъде със сини очи и да бъде зодия рак, да правим страхотен секс и да се чувствам отпусната, секси, дръзка и дива в леглото.

Да, имахме различия, да бяхме противоположности. Но според него той не може да ги преодолее и за него любовта си е отишла.

Но е странно всичко, което ни се случи. Запознах го на цялото си сечейство, съответно и той на своето. Мен ме харесаха, него го харесаха. Двамата се забавлявахме като деца, тичахме, гъделичкахме се насред улицата, пощипвахме се, споделяхме. И неочаквано се разделихме. Вярвам в знаците, в съдбата, че ще се съберем.

За мен беше като дар от Бога да срещна човек като мен, който не може да кара колело, кола и да играе карти. Приличаме си визуално, сякаш сме брат и сестра, движенията ни бяха едни и същи, довършвахме си изреченията, галеното ни име беше същото като това, което майка ми използваше когато бях дете към мен. Финансово се разбирахме, намерих човек, който да споделя моята страст към пътуванията.

Но той казва, че не съм му давала достатъчно свобода, ревнувала съм го, притискала съм го, казваше че аз не съм идеалната, както и той не е идеалният за мен, че без мен се чувства добре.
Странно е всичко това.

Аз имам една тайна, която се бях зарекла пред Господ, че ще я споделя единствено и само на Човека, с когото ще остарея, казах му, че като тийнейджърка бях изнасилена. Казах го на човека, на когото исках да споделя бъдещето си целия си живот. Направих с него толкова много неща за първи път и въпреки това вярвам в Бог и в знаците, че сме един за друг.

Пуснато на: Пет Ное 06, 2015 5:53 pm

Archangel
излиза без придружител


От: ?????
Мнения: 977
????????/??
25-35
??

ехо


Оставил те е щото сега е безмъжие.няма мъже а жени колкото искаш.мъжете станаха геюви и травестисти алкохолици и наркомани и бича за вас жените геймърти.така остави всяка надежда за събиране.веднъж скончи ли работата край.примири се че всяко нящо дето почва нявга свършва.такъв е живота.па ти и секс хубав няма да намериш.аба мани.кот тва.карай тамка и тва е.