exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с нас

exooo -> Деца/Родители

Отговори по темата

Пуснато на: Съб Юни 24, 2006 8:44 am

ЧерешовЦвят
Модератор Статии

От: Бургас

25-35
жена

Когато си мислиш, че не те гледам

Съобщението, което всеки възрастен трябва да прочете, защото децата наблюдават и правят това, което ти правиш, а не това, което казваш.

Когато мислеше, че не те гледам, аз видях, че закачи първата ми картина на хладилника и веднага поисках да нарисувам друга.

Когато мислеше, че не те гледам, аз видях как нахрани изгубено коте и научих, че е добре си мил с животните.
Когато мислеше, че не те гледам, аз видях как направи любимата ми торта за мен и научих, че малките неща могат да бъдат най-специалните неща в живота.
Когато мислеше, че не те гледам, аз чух как каза една молитва и аз знаех, че някъде има Бог, с когото винаги мога да говоря и се научих да вярвам в Господ.
Когато мислеше, че не те гледам, аз видях как приготви храна и я занесе на приятел, който беше болен и научих, че ние всички трябва да помагаме грижейки се един за друг.
Когато мислеше, че не те гледам, аз видях как отдели от времето и парите си, за да помогнеш на хора, които нямат нищо и научих, че тези които имат нещо трябва да дават на тези, които нямат.
Когато мислеше, че не те гледам, аз видях как се грижиш за нашата къща и всеки в нея и научих, че трябва да се грижим за това, което ни е дадено.

Когато мислеше, че не те гледам, аз видях как се справяш с отговорностите си, дори когато не се чувстваш добре и научих, че би трябвало да бъда отговорен когато порастна.
Когато мислеше, че не те гледам, аз видях сълзите в очите ти и научих, че понякога биваш наранен, но няма нищо страшно в това да поплачеш дори.
Когато мислеше, че не те гледам, аз видях как се безпокоиш и исках да бъда всичко онова, което бих могъл да съм.
Когато мислеше, че не те гледам, аз научих най-много от уроците на живота, които трябва да знам, за да бъда един добър и творчески човек, когато порастна.

Когато мислеше, че не те гледам, аз те погледнах и исках да ти кажа “Благодаря!” за всички онези неща, които видях, когато ти си мислеше, че не те гледам.
Изпращам това на всички онези хора, които зная, че правят толкова много за другите като си мислят, че никой не ги вижда.
Всеки от нас, родител, дядо и баба, роднина или приятел оказва влияние в живота на едно дете. Днес казах една молитва за теб. Как ще докоснеш нечий живот днес? Просто насочи някой към това, за да го прочете и може би ще ги накараш поне да помислят за тяхното въздействие върху другите.

Пуснато на: Нед Юни 25, 2006 12:30 pm

Fatmenceto___
прохожда

От: Bsl
несемейна
до 18
жена

Tova e strahotno.Mnogo e hubavo

Пуснато на: Нед Юни 25, 2006 8:05 pm

just_me
декламира Ботев

несемейна
18-25
жена

daam mnogo e hubavo naistina i e mnogo vqrno. za sebe si moga da kaja 4e sum nau4ila nai vajnite uroci za jivota to4no gokato sum vijdala kakvo pravqt roditelite mi to4no kogato si mislqt 4e nikoi ne gi gleda. nau4ih se 4e trqbva da pomagam na priqtelite si kogato imat nujda , to4no kogato vidqh kak ba6ta mi nqma6e vuzmojnost to4no v tozi moment da otdeli pari ,no go napravi i pomogna na priqtel koito ima6e spe6na nujda. nau4ih se 4e trqbva da moje6 i da ima kakvo da si kaje6 i s beden i s bogat , i s umen i s glupav, i s star i s mlad,kogato sum vijdala maika mi kak si govori kato s priqteli s moite priqteli i te q haresvat super mnogo; kogato se smee6e i razgovarq6e s edin bednqk koito subira ka6oni i koito durji na neq mnnogo i v su6toto vreme ima kakvo da si kaje i s 4oveka koito durji vnosi i iznos za bulgariq na nqkoi ne6ta....nau4ih mnogo ot tqh to4no v tezi migove koito sa ujasno mnogo i koito pomnq do edin i vinagi 6te sa pred o4ite mi. vijdala sum gi kak pomqgat na hora koito ne poznavat tolkova dobre , no vijdat 4e naistina imat nujda , i nai hubavoto e kogato vijdam kak horata gi obi4at i im vqrvat. nau4iha me na mnogo s tehnite sobstveni postupki za koeto sum im mnogo blagodarna , za6toto moga da kaja 4e se strmq da buda pone na polovina s takova ogromno surce kato tqh.

Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 9:46 am

AlexG
излиза без придружител

От: София
несемеен/ейна
25-35
жена

Prekrasno e Very Happy

Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 9:49 am

sexi
вече тича

От: Plovdiv

25-35
жена

Prekrasno e 4ere6ov cvqt!

Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 8:42 pm

erika
декламира Ботев

18-25
жена

Very Happy Very Happy Very Happy
Прекрасно,разтърстващо, суперско е!
10х Черешов цвят

Пуснато на: Чет Юни 29, 2006 5:55 pm

antonovich
вече тича

От: Sofia
семейна
35-45
жена

по темата

Very Happy mnojo e hwbabo.Nadqvam se edin den moeto malko momi4ense da e naw4ilo i ot men tolkova hwbavi ne6ta.

Пуснато на: Чет Юни 29, 2006 6:39 pm

dora
Почетен съветник

От: Бургас
семеен/ейна
25-35
Жена

Благодаря Роси , това те кара да се замислиш и да се надяваш един ден и децата ти да мислят така. Всеки родител иска на научи детето си на най- доброто ,което може и знае,но то си учи и от постъпките ни , а понякога не осъзнаваме това.

Пуснато на: Съб Ное 25, 2006 10:52 pm

thefarthestshore_xxx
декламира Ботев

От: London
семейна
18-25
жена

Всичко, което си написала е страхотно и аз като това дете, което говори, съм научила всичко от своите родители, докато си мислят, че никой не ги гледа.