exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с насexooo -> В работата

Отговори по темата

Пуснато на: Вто Юни 27, 2006 9:00 pm

Iv
прохожда


От: k-k
Мнения: 1
N/A
N/A
N/A

изневяра или просто нещо различно истинско красиво


Здравейте, аз съм просто жена на 28 г. -омъжена, без деца, която живее за истински красивите неща от живота и за тайните, които я карат да потреперва и в същото време да пораства. Ставам зряла, но това не ми пречи да си задавам въпроса какво е верността и заслужава ли си да не изпитваш нещо странично, когато то не разрушава самочувствието, личността и авторитета ти? Не мога да кажа дали съм влюбена, понякога в мен е война от емоции, г-жа "вина" присъства в ума ми, но незнам защо живеем, ако не за да се чувстваме щастливи. Вярвам в брака, и до скоро идеализирах връзката със съпруга ми, че нищо не би попречило на брака ни, но истината е, че въпреки голямото чувство за самоконтрол ми харесва, че друг мъж проявява романтично усещане към мен. Случи се внезапно нещо между нас- преди един банкет, бяхме пили повече от необходимото и аз не можах да устоя на съблазанта и се целувахме страстно с часове. Той е мой колега- женен с дете/ което понякога ме влудява и ме кара да се чувствам истински грешна, злонамерена, подла жена,което противоречи на истинските ми идеали и принципи, на ценностите ми, но уви това понякога като възприятие, като усещане е по- силно от мен и въпреки че запазвам дистанция , не рядко копнея за близостта на този човек./Ние имаме 10 г. разлика във възрастта и цялото ми същество усеща неговата неудовлетвореност, празнота и летаргия към брачния живот. Дали чувството ми за взаимопомощ се отключва или е нещо по- дълбоко незнам, но искам да изкрещя понякога силно и неистово колко мноого копнея да усещам допира, желанието, страстта и нежността му. В същото време- се боря със себе си, да не би да изпъкне похотливостта и първичността над истински стойностните неща от живота. Понякога незнам какво ще последва, защо милея и защо търся ответ от човек, който не може да гарантира никаква сигурност и категоричност в чувствата си към мен. Истината е, че той не е красавец, а просто чаровник, който ме спечели с добрината си, с невероятното си чувство за хумор, с желанието си да ме закриля, с копнежа си по цялото ми същество. По погледа му усещам колко много ме желае, но не мога да премина границата. Колко объркан е живота и колко наранен би бил човека до мен, разбирайки истината за моите душевни терзания...но дълбоко в себе си осъзнавам, че нямам бъдеще с този човек и въпреки всичко ми е приятно да знам че допълваме нещо, което ни липсва..и двамата имаме нужда да правим живота си красив и пълен, тъй като сме изпитали прекалено много болка, независимо че уважаваме и вярваме в половинките си... Embarassed Laughing

Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 9:07 am

eva_gogova
декламира БотевМнения: 296
семейна
25-35
жена


Хората винаги искат нещо повече. Имаше една много хубава статия, публикувана във форума. В нея ставаше въпрос именно за тези идеалистични представи за човека до нас и за разочарованието ни, след като разберем, че нито той, нито връзката ни са идеални. А това е така, защото идеални хора и връзки просто няма. Някои хора, обаче, решават, че този факт се отнася само до тях и започват да търсят от страх, че нещо са пропуснали, че цял живот ще останат отегчени и т.н. Въпросът е, дали си струва заради илюзии, създавани в предимно в най-различни медии и интернет пространството, да се рискува нещо истинско. Има един потребител Neti_76. Наскоро тя беше пуснала подобна тема. И се оказа, че в един момент майка и се разболява сериозно, а обектът на чувствата и си заравя главата в пясъка като щраус. Само съпругът и и другите и роднини са до нея. В такива моменти си проличава кой наистина е до теб и кой само се забавлява.

Пуснато на: Чет Юни 29, 2006 6:18 pm

antonovich
вече тича


От: Sofia
Мнения: 50
семейна
35-45
жена

tova e 4wdestno


vsqka jenena jena bi jelala da i se slw4i nejo podobno.No strwva li si da riskwva6 braka si .Budi vnimatelna ijivei si 4wvstvoto.No vnimavai 4e posle idva 4wvstvoto za vina to e kofit i moje da te izdade.Budi vnimatelna.

Пуснато на: Чет Юли 27, 2006 11:29 am

siana
прохождаМнения: 34
семейна
35-45
жена


ЗДРАВЕЙ АЗ ОТСКОРО СЪМ ТУК, И ТО ЗАЩОТО И МЕН МЕ ВЪЛНУВАХА ПОДОБНИ МИСЛИ.НО ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ АЗ СЪМ ОТ СТРАНАТА НА СЪПРУГАТА. НЕ МОГА ДА БЪДА ОБЕКТИВНА, НО СЕ НАДЯВАМ ДА БЪДА ПОЛЕЗНА.СКЪПА НА 28 Г. НЕ МОЖЕШ ДА СИ МНОГО МЪДРА, ВИЖ КАТО СТАНЕШ НА 70, ДА ЩЕ СИ ПРИДОБИЛА И ОПИТ,И ЗНАНИЯ, И ЩЕ РАЗБЕРЕШ ,КАКВО Е ДА СИ ВЕРЕН И КАКВО Е ДА СИ ИЗЪЛЪГАН. ХУБАВО Е ДА ИЗЖИВЕЕШ ЧУВСТВАТА СИ , НИКОЙ НЕ Е ИМУНИЗИРАН ПРОТИВ ТЯХ,ТА ДОРИ И СЛЕД БРАКА. ДА НЕ БИ МЕЖДУ ВАС СЪС СЪПРУГА ДА ЛИПСВА ВЕЧЕ ТРЪПКАТА , РОМАНТИКАТА , АКО Е ТАКА ОПИТАЙ СЕ ДА Я ВЪРНЕШ НО С НЕГО , ИНАЧЕ НЕ СИ СТРУВА /ПОНЕ АЗ ТАКА МИСЛЯ/. НО ПОМИСЛИ КАК БИ СЕ ЧУВСТВАЛА , АКО РАЗБЕРЕШ ,ЧЕ СА ТЕ ЛЪГАЛИ НАЙ-БЕЗСРАМНО , А ТИ СИ ДАВАЛА ЖИВОТА СИ ЗА ТОЗИ ЧОВЕК. ГАДНО Е, НЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ ДА ТИ СЕ СЛУЧИ . ЗНАЯ ЧЕ ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА КОНТРОЛИРА СЪРЦЕТО , НО СЕ ОПИДАЙ ДА ПОМИСЛИШ ЗА ВСИЧКИ ПОТЪРПЕВШИ ОТ ТАЗИ ЕВЕНТУАЛНА ВРЪЗКА . КОЛКО ЧОВЕКА ЩЕ НАРАНИШ, ПОВЯРВАЙ И ТИ САМА СЕБЕ СИ НЯМА ДА ПОЩАДИШ ,СЛЕД ВРЕМЕ ЩЕ СЕ ЧУДИШ КЪДЕ ТИ Е БИЛ АКЪЛА ОПИТАЙ ДА ВЪЗСТАНОВИШ ВРЪЗКАТА СЪС СЪПРУГА , В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ДОБРЕ , ЧЕ ПОНЕ ВИЕ НЯМАТЕ ДЕТЕ,КОЕТО ДА НАРАНИТЕ.ПОСТАВИ СЕ НА МЯСТОТО НА ДРУГАТА , КОЯТО ЧАКА У ДОМА И ГЛЕДА ,НЕГОВОТО ДЕТЕ,А МОЖЕШЕ ДА СИ ТИ . НЕ СЪМ ОБЕКТИВНА КАЗАХ ТИ . НО ПОВЯРВАЙ МНОГО БОЛИ.

Пуснато на: Пет Май 20, 2011 11:21 pm

Archangel
излиза без придружител


От: ?????
Мнения: 977
????????/??
25-35
??


96 процента от жените изневеряват на работното място.хех.и не само там де.това им е заложено.няма проблем само да нямаше спин грипове хепатит.импулсивността ги кара сигурно.наи добре не женете никога.

Пуснато на: Съб Май 21, 2011 12:06 am

hope
Модератор


От: голямото село
Мнения: 3735
N/A
35-45
жена


Ей пич, ти статистика ли водиш? Как точно реши, че 96 % от жените го правели на работното място и не само там? Искаш да ми кажеш, че си бил със сто жени и 96 от тях са изчукали някой колега, докато преспиват и с теб едновременно, така ли?
Аре да не слагаме всичко живо у кюпа, че леко се нервим! Evil or Very Mad

Пуснато на: Сря Май 25, 2011 5:31 am

Archangel
излиза без придружител


От: ?????
Мнения: 977
????????/??
25-35
??


говорим 4е по статистика най 4есто 'тамка' става това.ина4е за жените изневярата е като да ти каже някой добро утро.

Пуснато на: Сря Май 25, 2011 5:34 am

Archangel
излиза без придружител


От: ?????
Мнения: 977
????????/??
25-35
??


нерви се колкото си искаш.мен ми е все тая.и ще ти кажа вси4ки сте в кюпа да.