|
Пуснато на: Сря Авг 16, 2006 8:10 am |
ЧерешовЦвят Модератор Статии
От: Бургас Мнения: 914
25-35 жена |
Невероятни филми |
|
Току що догледах един такъв и ми хрумна да го пусна тук,/The Object Of My Afection/колко простички и същевреммено невероятни могат да бъдат нещата в живота ни.
Надявам се да споделите и за други добри и стойностни филми. |
|
|
Пуснато на: Сря Авг 16, 2006 11:03 am |
ив4о декламира Ботев
От: the best sity Мнения: 285 несемеен 25-35 мъж |
|
|
"One tree hill"
Един филм, от който много може да научим за приятелството, за взаимоотношенията между хората...
Странното е, че е американски |
|
|
Пуснато на: Съб Сеп 09, 2006 7:12 pm |
ЧерешовЦвят Модератор Статии
От: Бургас Мнения: 914
25-35 жена |
|
|
"Fanaа "Невероятен филм и то индииски за учудване, е не чак толкова при все че е съвременен е супер.Горещо го препръчвам |
|
|
Пуснато на: Съб Сеп 09, 2006 8:34 pm |
savant декламира Ботев
От: БГ Мнения: 118 несемеен 25-35 мъж |
|
|
Моите любими филми са
"Зеленият път" "Да напуснеш Лас Вегас", "Пилето", "Ангелско сърце", "Шесто чувство", "Козият рог","Боен клуб".
Всички са малко или много стари, но си заслужават да се видат, просто са велики. Приятно гледане |
|
|
Пуснато на: Нед Сеп 10, 2006 8:58 pm |
BadBoy декламира Ботев
От: Мечтите ти! Мнения: 250 несемеен 18-25 мъж |
Stick it |
|
Ето това е филма, който обожавам ... прекрасен е това май е единствения филм, който ме е каралда пускам сълзичка .... страхотен е препоръчвам ви го адски горещо ... за другите любими ми филми .... всички части на бързи и яростни ... а бе Вин Дизел и Джеки Чан ... почти всичките им филми са страхотни ... приятно гледане |
|
|
Пуснато на: Пон Сеп 11, 2006 12:53 am |
moro излиза без придружител
|
|
редник раян....силата на хората е просто недостижима |
|
|
Пуснато на: Чет Ное 23, 2006 2:26 pm |
kiki прохожда
От: sofia Мнения: 36 несемейна 25-35 жена |
|
|
"JUST FRIENDS" -яка смехория |
|
|
Пуснато на: Пет Ное 24, 2006 3:35 pm |
iv4ooo прохожда
От: Sofia Мнения: 45
18-25 мъж |
|
|
Пуснато на: Пет Ное 24, 2006 5:07 pm |
guess излиза без придружител
|
|
Badboy,това за Stick it беше бъзик нали??!!моля те кажи ми,4е се майтапиш ,този филм ако го бях гледала на кино щях да си поскам парите обратно
One tree hill е сериал,а не филм,в момента дават 4-ти сезон и на мен ве4е ми се гади от цялата сладникава история...
Сериалите които аз харесвам са:
Prison break,Lost,4400,Heroes,Grey's anatomy,CSI и някои други
филми:
Good Fellas,Die Hard,Lord of war,Crash,Training day,Judgment night,Copycat,Snatch,Kiss of the Dragon,Kung-fu Hustle и още много други,но напоследък филмите са големи простотии и без никаква история((( |
|
|
Пуснато на: Пет Ное 24, 2006 6:01 pm |
Z декламира Ботев
|
|
Страшно харесвам-Зеленият път,Усещане за жена,Бягство от затвора-сериал,и още много други но тези са ми най-любими!
Усмихната вечер! |
|
|
|
| |