exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с нас

exooo -> За всичко друго

Отговори по темата

Пуснато на: Сря Авг 16, 2006 8:10 am

ЧерешовЦвят
Модератор Статии

От: Бургас

25-35
жена

Невероятни филми

Току що догледах един такъв и ми хрумна да го пусна тук,/The Object Of My Afection/колко простички и същевреммено невероятни могат да бъдат нещата в живота ни.
Надявам се да споделите и за други добри и стойностни филми.

Пуснато на: Сря Авг 16, 2006 11:03 am

ив4о
декламира Ботев

От: the best sity
несемеен
25-35
мъж

"One tree hill"
Един филм, от който много може да научим за приятелството, за взаимоотношенията между хората...
Странното е, че е американски Wink

Пуснато на: Съб Сеп 09, 2006 7:12 pm

ЧерешовЦвят
Модератор Статии

От: Бургас

25-35
жена

"Fanaа "Невероятен филм и то индииски за учудване, е не чак толкова при все че е съвременен е супер.Горещо го препръчвам

Пуснато на: Съб Сеп 09, 2006 8:34 pm

savant
декламира Ботев

От: БГ
несемеен
25-35
мъж

Моите любими филми са
"Зеленият път" "Да напуснеш Лас Вегас", "Пилето", "Ангелско сърце", "Шесто чувство", "Козият рог","Боен клуб".
Всички са малко или много стари, но си заслужават да се видат, просто са велики. Приятно гледанеSmile

Пуснато на: Нед Сеп 10, 2006 8:58 pm

BadBoy
декламира Ботев

От: Мечтите ти!
несемеен
18-25
мъж

Stick it

Ето това е филма, който обожавам ... прекрасен е това май е единствения филм, който ме е каралда пускам сълзичка .... страхотен е препоръчвам ви го адски горещо ... за другите любими ми филми .... всички части на бързи и яростни ... а бе Вин Дизел и Джеки Чан ... почти всичките им филми са страхотни ... приятно гледане Wink

Пуснато на: Пон Сеп 11, 2006 12:53 am

moro
излиза без придружител

N/A
25-35
жена

редник раян....силата на хората е просто недостижима

Пуснато на: Чет Ное 23, 2006 2:26 pm

kiki
прохожда

От: sofia
несемейна
25-35
жена

"JUST FRIENDS" Very Happy -яка смехория Very Happy

Пуснато на: Пет Ное 24, 2006 3:35 pm

iv4ooo
прохожда

От: Sofia

18-25
мъж

:)

тук май ще има да ви спамя доста занапред, но засега ви давам само едно заглавие - Изкуплението шоушенк (http://imdb.com/title/tt0111161/)
Cool Cool Cool

Пуснато на: Пет Ное 24, 2006 5:07 pm

guess
излиза без придружител

семейна
25-35
жена

Badboy,това за Stick it беше бъзик нали??!!моля те кажи ми,4е се майтапиш Shocked ,този филм ако го бях гледала на кино щях да си поскам парите обратно Evil or Very Mad
One tree hill е сериал,а не филм,в момента дават 4-ти сезон и на мен ве4е ми се гади от цялата сладникава история...
Сериалите които аз харесвам са:
Prison break,Lost,4400,Heroes,Grey's anatomy,CSI и някои други
филми:
Good Fellas,Die Hard,Lord of war,Crash,Training day,Judgment night,Copycat,Snatch,Kiss of the Dragon,Kung-fu Hustle и още много други,но напоследък филмите са големи простотии и без никаква история(((

Пуснато на: Пет Ное 24, 2006 6:01 pm

Z
декламира Ботев

N/A
25-35
Жена

Страшно харесвам-Зеленият път,Усещане за жена,Бягство от затвора-сериал,и още много други но тези са ми най-любими!
Усмихната вечер! Laughing

Иди на страница 1, 2  Следваща