|
Пуснато на: Чет Ное 02, 2006 11:20 pm |
Kristina прохожда
25-35 жена |
|
|
Май нещо не те разбрах- какво ме съветваш? Кои последствия да нося?
Доста съм объркана...и не съм имала възможност да споделям с никого, освен със недомлъвки да споменавам на някои приятели за терзанията си.....Все пак наистина се ожених млада, без ясна представа и цел...... |
|
 |
Пуснато на: Чет Ное 02, 2006 11:28 pm |
sladoled философства за живота

От: Сливен Мнения: 2562 N/A 45-55 N/A |
|
|
Ами последствията да се разделиш със съпруга си.Докато човек е млад има нужда от любовни емоции, после от сигурност и предвидимост.Вероятно ще пожелаеш да имаш дете и ще имаш.Какъв баща би избрала за детето?Такъв, който да те обича и да те изпълва със страст или надежден и отговорен?Природата ни е предназначила повече да продължаваме биологичния си вид, а не да изживяваме любовни емоции, затова в живота ни се пада малък дял от любовното щастие и много от задълженията и отговорносотите за продължаването на рода. |
|
 |
Пуснато на: Пет Ное 03, 2006 9:33 am |
Kristina прохожда
25-35 жена |
|
|
Често наказано сега искам емоции /т.е. дя се разделим и да търся такива/, обаче знам че до 2 години ще искам деца- и тогава не се знае дали ще имам човек до себе си.
Пък и някакси ми се струва, че свестните мъже можеш да откриеш до 25-та си година- след това те вече са сериозно обвързани. Или много рядко се срещат.
Разбира се, не искам само поради страх от бъдещето да остана с мъжа си...не би било честно спрямо него.
Все пак ми се иска да пробваме отново....да направим нещо, което не сме правили преди- но ако проблема го е имало от самото начало и вече 5 години е налице, незнам какво преживяване може да ни съживи отношенията. |
|
 |
Пуснато на: Пет Ное 03, 2006 9:38 am |
Kristina прохожда
25-35 жена |
|
|
Между другото, нямаме деца,и защото досега никога не сме имали финансова сигурност, тъй като бяхме студенти. Отначало аз издържах мъжа ми докато завърши магистърската си степен, сега той ми помага докато завърша аз моето образование- така че ние сме оцелявали в трудни моменти заедно много пъти и сме си помагали. |
|
 |
Пуснато на: Пет Ное 03, 2006 10:28 am |
anna_t излиза без придружител

От: Plovdiv Мнения: 357 семейна 25-35 жена |
|
|
Какъв е този Тантра секс? Аз защо не го знам, може ли да ми дадете инфо за него, саайт  |
|
 |
Пуснато на: Пет Ное 03, 2006 12:12 pm |
eva_gogova декламира Ботев

|
|
виж сега, няма какво да губиш повече времето на човека. твърде са малко свестните мъже. кажи му как стоят нещата, да има шанс и той да се съвземе и да си намери подходящата жена. защото е много гадно да живееш с някого, който не те иска, личи си, усеща се. та така, давай смело, животът е пред теб и най-вероятно всичко е за добро. |
|
 |
Пуснато на: Пет Ное 03, 2006 3:15 pm |
Kristina прохожда
25-35 жена |
|
|
Май така и ще направя....може би накрая. Зящата ми писна да имам нещо хубаво, а да не го искам. Писна ми да се чуствам гадно че може би пилея времето на мъжъ ми |
|
 |
Пуснато на: Пет Ное 03, 2006 3:20 pm |
Kristina прохожда
25-35 жена |
|
|
Май така и ще направя....може би накрая. Защото ми писна да имам нещо хубаво, а да не го искам. Писна ми да се чуствам гадно, че може би пилея времето на мъжа ми, а той има нужда от стабилна връзка с бъдеще /готов е за това/. Писна ми да се самообвинявам и да се чуствам гадно.
Може би наистина вторият вариант не винаги е билет за щастие...ама на 23 как да ги знаеш тези неща?
А може пък и нещо хубаво да излезе от това.......
Кажете ми обаче- вие също ли мислите че след като навършиш 25-27 години се срещат много трудно свестни мъже? |
|
 |
Пуснато на: Пет Ное 03, 2006 9:51 pm |
Kristina прохожда
25-35 жена |
|
|
А за тантрическия секс- и аз съм търсила в интернет, и на английски, но намерих само статии които ти дават идея какво е това. А имаш нужда наистина от конкретни напътствия за да започнеш.
Ами това е нов начин да правиш секс- основава се на идеята за духовно единство и на въздържането. Често отнема по повече от час и даже няколко часа. Защото вършиш много други неща освен да се занимаваш със пениса и вагината.
Наш приятел ни донесе малка книжка за това от САЩ- слуша се музика, заемат се определени пози и много други неща. Направо си е цяло обучение докато навлезеш в нещата. Но всички казват че преживяването е неповторимо....всъщност Стинг то практикува със жена си, доколкото знам.
При нас още не се е получило обаче....ама ние и само един път пробвахме досега /а може и заради другите ни проблеми/ Трябва постоянство и търпение и от двамата.
Мисля, че е идеален начин да се посъживи една дълга връзка....ако има още тръпка в нея. |
|
 |
Пуснато на: Пет Ное 09, 2007 11:01 am |
Eliana прохожда
От: София Мнения: 1
25-35 жена |
|
|
Здравий Кристина! току-що се регистрирах и имам желание да ти пиша. Аз също съм изпаднала в кризата на брака и съм взела своето решение - не мога да продължавам да живея с човек, с когото няма какво да си кажа, при когото нямам желание да се прибера, защото нямам никакви очаквания към него. Не те съветвам да напуснеш мъжа си, а да намериш себе си. Ако неговата компания те задушава, ако се чувстваш измамена от съдбата, която те е събрала с него - действай, освободи се! Но, ако се разбирате, ако имате общи интереси, приятели, общи цели, вклъчително за деца, ако искаш той да трие сълзите ти в тежки моменти, то примири се с липсата на тръпка. Тръпката е страхотен заряд, аз лично не мога без нея, но за мъжете и жените това означава съвсем различно нещо. Тръпката за мъжа е секса (може би), а за жената - любовта, или поне аз така го разрирам...
Ако мислиш, че мога да ти бъда полезна с нещо, ще ти пиша пак |
|
 |
 |
| |