|
Пуснато на: Съб Мар 19, 2011 10:26 am |
ветрогонн прохожда
От: ??? Мнения: 39 N/A 45-55 мъж |
:) |
|
Аз съм от тези, за които си "просто това, което виждат". А, виждам две проитиворечиви неща - от една страна, казваш, че си убита, а от друга страна, се смееш. На кое ли да вярвам? |
|
|
Пуснато на: Сря Май 25, 2011 5:36 am |
Archangel излиза без придружител
От: ????? Мнения: 977 ????????/?? 25-35 ?? |
|
|
ако ви се живее дълго и спокойно никво женене.никой не е видял 'келепир' от това. |
|
|
Пуснато на: Сря Май 25, 2011 10:38 am |
Supernatural декламира Ботев
|
|
Не знам, не мога да говоря от името на всички, за това ще кажа какъв искам да е според моите представи. Не че съм тръгнала да се омъжвам, много съм далеч от тази мисъл дори, но сигурно ще прочетете една малко по-различна фантазия. Фантазия, защото като че ли няма мъж, който би се съгласил с нещата, които искам аз и с моята гледна точка по въпроса за "брака". Та брака за мен не е нещо, на което просто му идва времето и понеже така е прието в обществото, двама души да създават семейство и да се размножават за увеличаване на населението. Едно време хората са нямали право на избор, а с отнемато на такова, хората не са си изграждали и идеали и не са се замисляли сериозно какво наистина искат и какво би ги направило щастливи. Брака не е просто една халка дето мяташ на пръста на някой и после чакаш да ти бъде верен съпруг/а и баща/майка. Много хора все още се женят от страх да не останат сами или защото близките им ги притискат да създават поколение. Дори някой двойки да пристъпват към брак, ако твърдят, че има любов и всичко останало м/у тях, къде са равните права и зачитането на жената примерно, ако тя е длъжна да приеме по ЗАКОН неговата фамилия (с което автоматично се превръща в негова собственост). Какво му е хубавото на брака, ако детето, което подчертавам създават 2ма души от различен пол, приема отново фамилията на мъжа(баща си). Сякаш брака идеализира изцяло нуждата на мъжа да създаде поколение (собствено) и да притежава сексуално жената до себе си, защото ако погледнето безумните закони, които задължават хората (сключили брак)да правят секс, иначе лощо им се пише. И понеже мъжа има постоянен нагон и жената трябва ли да се чувства задължена да робува, когато нещо не е наред примерно? Истината е, че в брака жената е тази, която има прекалено много задължения, наред с раждането и отглеждането на 1 дете, докато мъжа се ограничава с това да чука жена си, когато му е кеф и да носи някакви материални средства. Не мисля, че в съвременното общество, мъжа е този, който трябва да осигурява материалното за 1 семейство, а жената да се ограничава до онези много другите неща. Къде е идилията в случая? Имаме на лице една нестихваща дискриминация и аз не виждам каква е връзката реално м/у такива брачни партнъори. Едно е да градиш наистина с някой, друго е да приемеш неговият живот. Проблема е, че мъжа не е готов да гради, а предпочита на готово да му дойде в живота, нещо което да го следва неотлъчно. Истинското изграждане и истинска любов и доверие може да има според мен, само ако ч мъж е съгласен да гради с жената до себе ВСИЧКО, слагайки основите с нова обща фамилия примерно...говорим за истинска споделяне тогава на живота. Да живееш нечий живот е толкова далеч от истинска любов и приятелство, че идея си нямате. За това и хората дето бързат да се женят много бързо се разочароват. Когато 1 мъж не гради истински с 1 жена, той си тръгва много бързо, защото няма какво да го държи. Знае, че това, което може да предложи, може и друго същество да се гмурне в готовото. Ако има истинска здрава връзка м/у хората, няма и предателство. Не си мислете, че намесата на 3ти човек в брака, одобрява отношенията - напротив, това е знак, че м/у вас няма развитие и под 3ти човек нямам предвид само някоя любовница, ами търсенето на помощ от сексолози, брачни консултанти и психолози. Изчезне ли комуникацията, виновни са си самите те. Никой външен човек не може да дойде и да ви каже "направете така и така..", защото това е субективно и щом не можете да решите проблем заедно...it's оver!
Лошото е, че жените винаги са тези, които търсят решаването на даден проблем в семейството, а мъжа е този, който бяга от създалият се проблем и се утешава я емоционално, я сексуално някъде другаде. Защото жените по принцип (не всички има и изключения) са програмирани да градят и пазят семейството, а мъжа със своята деструктивна природа много често е този, който напуска фронта, заради слаба психика.
Та за това смятам, че ако една двойка е готова да гради всичко, не от най-малката лъжичка дето се вика, а от нещо много по ценно и духовно, тогава има шанс този съюз да просъществува за пълноценното изграждане на семейство. Тогава съпрузите ще са щастливи и ще могат да съзадават качествено поколение. |
|
|
Пуснато на: Чет Май 26, 2011 1:00 am |
|
|
много хубаво пазят семейството жените особенно в някой 'сайб'.хихихи. |
|
|
Пуснато на: Чет Май 26, 2011 9:50 pm |
moeto_dupe философства за живота
От: ?? ???? Мнения: 1634 N/A N/A ?? |
|
|
Какво значи това "Какъв трябва да е брачният партньор?"?! Тук думичката "трябва" ми е малко неумстна, защото няма точни рамки за това какъв трябва да е един човек, защото той е изграден от много качества и недостатъци, които проявява в един или друг момент. Когато обичаш някого и мислиш, че той е човекът за теб, то ти обичаш и недостатъците му дори, защото без тях той е нямало да бъде това, в което човекът от противоположния (а вече и еднополови може) пол се е влюбил. |
|
|
Пуснато на: Чет Май 26, 2011 11:53 pm |
hope Модератор
От: голямото село Мнения: 3735 N/A 35-45 жена |
|
|
Тази темичка успях да я прочета до към трета страница и ми призля.
Стигнах до извода, че жените в по-голямата си част не знаят къде точно ги сърби - между краката ли, между ушите ли?
Мацки, ай не се излагайте пред чужденците и пред мъжете за които непрекъснато ревете. После ви били криви... |
|
|
Пуснато на: Пет Май 27, 2011 12:19 am |
aditu Модератор
От: София Мнения: 2735 N/A 18-25 ?? |
|
|
Цитат: | Тази темичка успях да я прочета до към трета страница и ми призля.
Стигнах до извода, че жените в по-голямата си част не знаят къде точно ги сърби - между краката ли, между ушите ли?
Мацки, ай не се излагайте пред чужденците и пред мъжете за които непрекъснато ревете. После ви били криви... |
еваля, еваля! )))))
сърби ги между бузките, Наде... и двата чифта... и тия на лицето, и тия на... :Д мухахах |
|
|
Пуснато на: Нед Май 29, 2011 2:03 am |
|
|
то отиде ве4е.разбраа колко пари струват бг жените. |
|
|
Пуснато на: Нед Май 29, 2011 2:51 am |
aditu Модератор
От: София Мнения: 2735 N/A 18-25 ?? |
|
|
Пуснато на: Нед Май 29, 2011 4:44 am |
|
|
ми нищо не струват.разбраа ви и 4ужденците ве4е и не ви искат.за бг мъжа да не говорим.хубаво 4е е нета 4е излезе вси4ко наяве. |
|
|
|
| |