exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с насexooo -> Новини

Отговори по темата

Пуснато на: Чет Дек 28, 2006 2:24 pm

stidam
Гуру


От: София
Мнения: 798
семеен
25-35
мъж

Ева Лонгория отговаря на 20 въпроса в "Плейбой"


Ева Лонгория отговаря на 20 въпроса в "Плейбой"


Звездата от "Отчаяни съпруги" за славата, предимствата на сериозните връзки и лесбийската сцена, в която не би имала нищо против да се снима

Ролята на Габриела Солис в сериала "Отчаяни съпруги" (Desperate Housewives) беше напълно достатъчна, за да превърне 32-годишната Ева Лонгория в една от най-сексапилните и известни жени в света.

Както самата тя обича да казва, под бляскавия й имидж на суперзвезда все още живее любопитното момиче от Корпус Кристи, щата Тексас, което обича да язди, да стреля по бирени кутии и да чете книги (в гимназията е отличничка и сериозно се замисля дали да не се посвети на академична кариера, докато, за наше щастие, филмовите продуценти печелят по точки).

През 1988-а спечелен конкурс за красота в родния й град я окуражава да замине за Лос Анджелис, където първоначално работи като модел, а съвсем скоро получава и първите си малки роли в телевизионни сериали (първите две по-сериозни са в комедията "What The Rabbi Saw" и "Бевърли хилс 90210").

През 2002 г. Ева печели награда за изключителни постижения на актриса в дневен сериал. Звездният миг настъпва, когато й дават ролята на чаровната и изключително изобретателна в разнообразяването на скучноватия си живот домакиня Габриела Солис.

След огромния успех на сериала Ева, която също като героинята си не обича да стои на едно място, се снима и в мрачния и порядъчно кървав трилър "Harsh Times". Там си партнира със звездата от "Американски психар" Крисчън Бейл.

Най-важното за нея, извън професионалните й успехи, е, че след един развод и голям брой неуспешни връзки вече втора година е "влюбена до уши" (собствените й думи) в звездата на NBA и "Сан Антонио спърс" Тони Паркър, за когото планира да се омъжи в началото на следващото лято.
Q1: Ева, имаш в биографията си доста роли, но стана звезда едва след като изигра класическа кучка, която изневерява на съпруга си и не се спира пред нищо, за да постигне целите си. Често актьорите са добри в пресъздаването на един образ, защото приличат много на него в истинския живот...

- Не, не. Разбирам накъде биеш, но единствените общи неща между мен и героинята ми в "Отчаяни съпруги" са, че и двете сме решителни жени... и сме много секси, разбира се.

Най-интересното и вярно определение, което съм чула до момента за себе си, е на Кийфър Съдърланд. С него играх в "Стражът". Той каза, че съм като светулка, кръстосана с комар - т.е. лъчезарна натура, която обаче може да хапе.

Когато трябва да кажа някоя от репликите на Габриела, която е известна с острия си език, наистина се превръщам в нея, но иначе съм много по-кротка.


Q2: Твоята колежка от сериала Тери Хатчър е официално най-високоплатената тв актриса в света в момента. Сигурни сме, че твоите хонорари вероятно също си ги бива. За какво харчиш толкова много пари?

- Съвсем нормално е да получаваме много, при положение че никога в историята на телевизията сериал не е печелил толкова бързо толкова висок рейтинг. В момента като рейтинг "Отчаяни съпруги" е на нивото, до което дори и хиперуспешни сериали като "Приятели" стигат на петата или шестата година.

Най-смешното е, че все още съм много пестелива. Веднъж бях поръчала едни кутии за сандвичи, които ползвам, докато съм на снимки. Всички в пакета бяха счупени и аз наистина се притесних.

А мениджърът ми каза: "Защо просто не поръчаме нови?", което явно бе очевидното решение. Обадих се на телефона на опаковката, за да направя нова поръчка, и след няколко дни получих четири безплатни стека. Почувствах се много по-добре...


Q3: Игра коварна сексбомба и в сериала "The Young and The Restless". Не се ли притесняваш, че винаги си в ролята на жената, която по-глупавите зрители мразят?

- Надявам се, че ми дават такива роли, просто защото се справям много добре с персонажи, които нямат особени скрупули и не само знаят, какво искат, но и знаят как да го постигнат. Това въобще не означава, че и аз съм такава в личния си живот.

Освен това всеки актьор ще ви каже, че ролите на злодеи са най-забавните. Много хора симпатизират на Габи, защото, за разлика от героинята ми в "The Young and The Restless", е добър човек. Тя има добри намерения, обаче прави лоши неща.


Q4: Измислил съм ти и един още по-забавен въпрос - кои две героини от "Отчаяни съпруги" според теб ще стоят много добре в гореща лесбийска сцена?

- Определено Николет Шеридън, която е много забавна и разкрепостена, и Марша Крос, която просто е много секси. Естествено, моята героиня също не би имала нищо против една кратка авантюра с Шеридън, защото и тя е доста палава. Ето че потенциалните лесбийки станаха три. (Смее се).
Q5: Действието в новия ти филм "Harsh Times" се развива в Южен Ел Ей и е направо просмукано с кръв, наркотици и престъпления. Твоята роля е на амбициозно момиче, което иска да бъде успешен адвокат, но същевременно избира да живее с наркоманизирания герой на Фреди Родригес. Можем ли, поне тук, да намерим някакви паралели с личния ти живот?

- Донякъде, ако това, че един от бившите ми приятели беше тотален задник, се брои за прилика. Но той определено не беше като пича от "Harsh Times", който според мен обича героинята ми.

По онова време всичките ми приятели знаеха, че ходя с неподходящия човек, и полагаха огромни усилия, за да ме накарат да го зарежа, но аз упорствах, защото бях сигурна, че го обичам. Според мен всеки човек трябва да преживее една саморазрушителна връзка и съм много доволна, че моята такава вече е зад гърба ми.

Вече мога спокойно да кажа, че харесвам само умни и целенасочени мъже, които знаят как да работят и как да се забавляват. За съжаление, сред героите на "Harsh Times" няма нито един такъв - или са прекалени сухари, или са постоянно напушени.


Q6: Как се чувстваш като любима мишена на папараците?

- Сигурно както се чувства една рибка в аквариум, която не прави нищо освен да си плува безгрижно, но някакви хора въпреки всичко държат да я наблюдават съсредоточено.

Ако Брад и Анджелина са пристигнали в града, в който снимаме, или пък Бритни Спиърс ражда бебе, аз и всички останали по-незначителни звездички сме адски щастливи, защото вниманието е насочено другаде (с иронична усмивка).

Спомням си как в началото на годината по време на снимките на "Отчаяни съпруги" се спънах, ударих си главата и трябваше да отида в болница за преглед.

Пред къщата ми за по-малко от час се беше събрала тълпа фотографи, които щракаха бясно, докато излизах от таксито.

Малко по-късно пък прекъснаха шоуто на Опра Уинфри с голямата новина как звездата от "Отчаяни съпруги" Ева Лонгория едва не умряла на снимачната площадка...


Q7: Не свикна ли повече или по-малко с прекаленото медийно внимание?

- Не че се оплаквам, но в доста ситуации то е много досадно. Примерно, решила съм да отида на баскетболен мач, в който участва приятелят ми.

Не съм перфектно гримирана, ям чипс или хотдог, а на следващата сутрин в жълтите вестници излизат снимки, на които съм с отворена уста и от нея се подава половин омазан с горчица кренвирш.

Да изглеждаш красив, докато ядеш хотдог, ми се струва едно от най-трудните неща на света.


Q8: Дразниш ли се на мъжете, които се обръщат след теб по улицата?

- Не мисля, че някой представител на противоположния пол ме е забелязвал наистина, докато не завърших гимназия. Бях грозното патенце, което дълго време отказваше да се превърне в лебед.

И сега когато някоя от приятелките ми ми каже, че някой мъж ме зяпа, винаги съм изумена, докато се сетя, че съм актрисата от този хиперпопулярен сериал. (Смее се).

Веднъж снимахме нещо за "Отчаяни съпруги" в студио и на излизане видях скупчените фотографи и попитах наивно един от тях: "Защо сте тук? Някоя голяма звезда ли снима в същата сграда?" Когато всички започнаха да се смеят, усетих каква е работата.


Q9: Твоят приятел е звездата на "Сан Антонио спърс" Тони Паркър. Как един баскетболист успява да свали най-горещата тв актриса?

- Като използва правилния подход. С баща ми бяхме на един мач на "Спърс" и треньорът им попита дали искам да се срещна с играчите, защото за тях щяло да бъде голяма чест да се срещнат с мен.

Първата ми реакция беше да откажа, но баща ми се съгласи и след мача отидохме в съблекалнята на отбора, където всички играчи вече се бяха строили, готови да се снимат с мен.

Тони беше последният, на когото дадох автограф. След като разбра какъв фен на "Спърс" е баща ми, го покани на вечеря, на която, естествено, трябваше да присъствам и аз. После излязохме на обяд само двамата.

През следващите два месеца си говорехме само по телефона. Всичко стана много естествено и много бавно - по един много нехоливудски начин. И ето ни, две години по-късно - все още щастливи заедно.


Q10: В жълтата преса постоянно пишат, че си жената, която го е научила на всички трикове в леглото. В какво друго се изявяваш като негова учителка?

- Това е история, която определено искам да разясня. Всичко тръгна от една статия, която се цитира навсякъде, и особено в интернет: Ева е опитната страна в спалнята им, преди да я срещне Тони е правил секс само веднъж и други такива абсурдни глупости.

Аз съм на 31, а Тони е на 24. Той е имал една сериозна и доста дълга връзка, а аз съм разведена и имам няколко дълги връзки зад гърба си. Не знам дали съм по-опитна от него, но знам, че когато го срещнах, той вече беше поне десет пъти по-зрял и отговорен като личност от мен.

Това, което наистина може да ме отврати в една връзка, е незрялото отношение. То води със себе си всички други грозни неща.

Що се отнася до това, което правим в леглото, Тони определено е учителят в нашата връзка. Научи ме на много секси думички на френски, но не мога да ти ги кажа, защото съм обещала да ги казвам само на него.


Q11: Mоногамията е трудно нещо, особено за двама толкова известни и заети хора като вас. Как се справяш?

- Мисля, че всеки човек се ражда моногамен, точно като пингвините. Трябва да имаш само един партньор, защото не си програмиран от природата да се справяш с повече.

Аз работя много, пътувам постоянно и нямам време за други мъже освен Тони. Всеки уикенд се прибирам от снимачната площадка в Тексас, за да се видим и тъй като и двамата знаем, че имаме толкова малко време заедно, никога не го хабим за излишни неща като караници и прочие.
Иначе постоянно поддържаме връзка чрез мейли, изпращаме си снимки, но много внимаваме да са... благопристойни, защото много се притесняваме да не стане като с Парис Хилтън. (Смее се).


Q12: Защо? Поне аз не виждам нищо лошо в домашното порно. В интервютата не правиш впечатление на срамежливо момиче и често говориш за любовта си към оскъдното бельо и вибраторите. Носиш ли такъв в куфара, който е в хотелската ти стая в момента?

- Продължавам да съм влюбена в прашките, защото са много дискретни и не се очертават под панталоните. Последният път, когато съм споменала, че харесвам вибраторите, беше преди пет години, а сега имам сериозна връзка и е съвсем нормално много неща да са се променили.

Q13: Добре, да го уточним веднъж завинаги, какво те възбужда повече - целувките или самият сексуален акт?

- За мен целувката е много по-интимен акт от самия секс и затова мразя адски много сценарии, в които е предвидено да се целувам с някого. Сексът определено може да бъде само физическо преживяване, докато целувката винаги съчетава в себе си едно усещане за приятелство, уважение и сексуално привличане.

Преди не обичах да ме целуват по врата, но сега, когато го прави Тони, ми се струва адски възбуждащо. Някои хора са фетишисти на тема женски крака и високи токчета. Въпреки че не разбирам докрай това увлечение, съм разрешила на Тони да докосва краката ми, когато си поиска.


Q14: Един от малко известните факти за теб е, че имаш диплома за кинезитерапевт. Кога за последно приложи познанията си за човешката анатомия?

- Обучението по кинезитерапия ми е полезно, ако не за друго, то затова, че знам как да живея здравословно. В началото исках да уча спортна медицина и да стана терапевт на някой голям отбор като "Далас каубойс" или "Сан Антонио спърс".

Можех да прекарам цели дни, без да излизам от салона - занимавах се с кикбокс, йога, фитнес. С възрастта тренировките започнаха да ми се струват малко досадни, така че личният ми треньор прави чудеса от храброст, за да ме мотивира и да ми е по-интересно.


Q15: В едно интервю каза, че си и добър стрелец...

- Не съм стреляла от много време. Като бях малка, се упражнявах да стрелям по бирени кутии и различни мишени. Но бързо разбрах, че определено не можеш да привлечеш един мъж с уменията си по стрелба. (Смее се).

Вие, мъжете, се страхувате от силни жени, които могат да ви победят - с пистолет в ръка или без...


Q16: Как се отнасяха родителите ти към твоите ухажори в тийнейджърските ти години?

- Татко не разрешаваше да ме търсят момчета по телефона. Да не говорим да идват на гости вкъщи. Първия път, когато момче ми се обади, за да ме пита за някакво домашно, баща ми направо полудя.

Не че има особена връзка, но аз не приличам физически на никого от семейството и сестрите ми често ме дразнеха, че съм осиновена, така че сега ми е още по-приятно да съм в списъка с най-секси жените в света на почти всяко списание. Не пропускам да им покажа нито една такава статия.


Q17: Случвало ли ти се е ужасно много да искаш една роля, а продуцентите в крайна сметка да те отрежат?

- Много пъти. Явих се на прослушване за "Dark Angel" и Джесика Алба ми взе ролята под носа. С Ева Мендес се засякохме на пробните снимки за "Spanglish" и няколко години по-късно тя ми каза:

"Представяш ли си? Ако ме бяха наели за "Spanglish", нямаше да участвам в "Хитч". Ако пък теб те бяха взели за "Spanglish", нямаше да можеш да играеш в "Отчаяни съпруги"..."

Всичко е въпрос на късмет. Като малки и двете със сестра ми бяхме влюбени в сериалите, така че аз, за разлика от много други актриси, винаги съм си представяла участието в сериали като връх в кариерата си, а не като закономерна крачка към онова, "сериозното" кино.

Когато получих роля в "The Young and The Restless", бях на седмото небе. Но после героинята ми направи толкова много лоши неща, че зрителите започнаха да я мразят и мен ме уволниха...


Q18: Ако искаш да кажеш нещо на хората, които са спирали възхода на актьорската ти кариера през годините, ето сега е моментът.

- Не изпитвам никакви лоши чувства към тях. Опитът ми в тези среди ме научи, че поражението в крайна сметка може да бъде победа. Достатъчно възмездие за хората, които ме уволниха от онзи сериал, е, че сега трябва да гледат физиономията ми всеки път, когато пуснат телевизора.

За всеки човек от филмовата индустрия, който ми е пречил, има поне двама, които са ми помагали. Не се сърдя дори на известния дизайнер, който преди години отказа да предостави дрехи за една моя фотосесия, защото не съм била достатъчно известна. Сега всеки път, когато ми изпрати някоя рокля, му връщам обратно пакета, без дори да го отворя.


Q19: Има ли актриса, чиято кариера и живот би искала да имаш?

- Дано не прозвучи странно, но искам да живея с Майкъл Дъглас, Катрин Зита-Джоунс и децата им. Те изглеждат толкова сплотено и забавно семейство.

Определено искам да стана суперзвезда като Катрин, която след всички бляскави партита и премиери може да се прибере вкъщи и да се грижи за децата си.

В момента не бих приела оферта за филм, ако снимките съвпадат с вече планирано пътуване с Тони или някакъв друг семеен ангажимент. Като цяло предпочитам да съм щастливо омъжена и да имам прекрасно, здраво бебе пред това да бъда голяма филмова звезда.


Q20: Какво още трябва да научим ние, мъжете, за да можем да направим щастливи красивите и взискателни жени като теб и Габриела?

- Дори и да е глупаво, вярвам в тази теория, че мъжете са от Марс, а жените от Венера. Един мъж трябва винаги да изслушва желанията на жена си и после да се опитва да ги изпълни, но без да прави компромиси със собствените си разбирания.

Много пичове се престарават и после казват: "Ама аз направих всичко за нея, а тя ме заряза." Може и да сте направили, но нищо не може да вбеси повече нас, жените, от това един мъж да се държи като мекотело.

Така че съветът ми е кратък - правете каквото искате, но в никакъв случай не бъдете мекотело.


Интервюто и снимките са предоставени от сп. Плейбой