exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с нас

exooo -> В работата

Отговори по темата

Пуснато на: Пет Авг 12, 2005 1:27 pm

Veselina
прохожда

несемейна
25-35
жена

Не мога да избера...

Винаги кариерата ми е била на първо място, винаги до преди няколко месеца ... Срещнах един страхотен мъж, който не се чувстваше заплашен от това че имам хубава работа - юрист съм, от високата ми заплата и това че съм самостоятелна жена. Знаяче ще прозвучи банално, но той е ангажиран, когато е бил млад някъде около 18 годишен е направил някава глупост и са го накарали да се ожени за момичето и сега е баща на едно момиченце на 13 години , живее с жена си но не общува с нея въобще. Семейството му живее в малък град, но той често пътува в София по работа и така се срещнахме. Зная как стоят нещата в малките градове и не бих искала от него нищо, знам че не би могъл да остави жена си и детето си което толкова обича. Повечето хора в такава ситуация попадат на безсъвестни използвачи но той не е такъв, той беше до мен когато тази година през февруари майка ми получи инфаркт и мога да говоря с него за всичко, с часове сме си говорили за книги и филми, за хора и случки.
И сега не знам какво да правя защото съм бременна искам дете от този мъж, но ме е страх да му кажа, защото той ще иска да е с мене. Не искам да го карам да избира, но Той е мъжа, който искам за баща на децата ми.

Пуснато на: Пет Авг 12, 2005 1:40 pm

lolita
прохожда

несемейна
до 18
жена

Мисля че трябва да му кажеш, това е прекалено важно че да го криеш от него.

Пуснато на: Пет Авг 12, 2005 2:07 pm

Moni
декламира Ботев

От: Sofia
несемейна
18-25
жена

След като си допуснала да се стигне до тук, ще си носиш последствията. Не можеш да не му кажеш, но си помисли как ще живееш с мисълта, че е изоставил семейството си заради теб! И не вярвай на всичко, което ти казва за жена си, защото той все пак е мъж. А това за малките градове - може да се е оженил, за да не предизвиква хорските приказки, но после е можел и да се разведе. В провинцията също има много разводи, защо реши, че като е от там е задължен да живее с някого???? Не е само заради детето- колко семейства се разделят, но си виждат децата?
Искам да ти кажа, че определено не ти казва цялата истина, но успех все пак!

Пуснато на: Нед Окт 02, 2005 6:55 pm

chrissy
излиза без придружител

От: Sofia
N/A
25-35
жена

vij sega, ne si napravila ni6to tolkova lo6o kakto ti kazvat po gore-tova e li4no spored men..ta te ne se obi4at ili nai malkoto toi ne q obi4a ina4e naistina e taka v malkite gradove. da, ima razvodi no posle kak te gledat (imam poznati i znam)..taka 4e davai smelo-kaji mu! ti go iska6 za ba6ta na tova dete(a ina4e kakvo abort ili?) vsi4ko ostanalo mi se vijda glupavo ima6 profesiq,samostqtelna si, obi4a6 tozi muj rodi tova dete i mu dai vsi4ko, daite mu vsi4ko zaedno Exclamation

Пуснато на: Пет Юли 29, 2011 4:59 pm

zdr_ivanova
излиза без придружител

От: sofiq
разведен/а
35-45
жена

След като сте мачкали заедно чаршафите,значи той има право да знае какви са последиците от това.Казваш му и двамата взимате заедно решение за проблема.

Пуснато на: Пон Окт 31, 2011 12:36 pm

KenLi
прохожда

От: Млечния път
undefined
35-45
мъж

Браво!

Много добре си направила.

Ще го поставиш пред свършен факт.

И го искаш и го правиш. Женски номера. Малки и ефикасни.

Но и той си е виновен, че се е хванал с теб.

Ей сега ще са нещастни всички по веригата. Без изключение.

А ти тайничко и полека ще се надяваш да изживееш живота си с него.

Пуснато на: Пон Окт 31, 2011 4:39 pm

liliа
прохожда

35-45
жена

г-жа Иванова и кавъра на Марая Кери( Ken li),що са хабите да пишете в такива стари теми? Тя темата е от преди 6 години,детето вече е 1-ви клас вие акъл давате Laughing Laughing Laughing

Пуснато на: Пон Окт 31, 2011 5:30 pm

Supernatural
декламира Ботев

N/A
18-25
??

Може да е родено, може и да не е. Не знаем какво се е случило наистина. Ако детето се е родило, надали сега знае, че е плод на спукан презерватив, след като майка му е пускала лиги на женен мъж. Smile

Пуснато на: Пон Окт 31, 2011 9:17 pm

Archangel
излиза без придружител

От: ?????
????????/??
25-35
??

да би мирно духало не би бебе друсало. Wink Rolling Eyes Very Happy

Пуснато на: Вто Ное 01, 2011 7:37 pm

KenLi
прохожда

От: Млечния път