exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с нас

exooo -> Първи стъпки

Отговори по темата

Пуснато на: Пет Май 27, 2011 2:12 am

aditu
Модератор

От: София
N/A
18-25
??

Да, ама все пак си мисля, че в тия сайтове, мноооого голям процент (над 89,99999999%), са си гаднички. Трудно е да намериш някой свестен човек, ако ти си свестен. Дори за секс ме гнусят. Много лонг плей се очертава за единия секс, а дискотеката е супер бързо и неангажиращо Smile Но все пак... Има едни около 9-8-7-6... процента, които са ок и се срещат с другите 8-7-6- процента, а там става напасване и пак е трудно. Абе, трудно е. Но ако си намерил човек и там, ако ти си свестен и има причина да обичаш другия, , най-важното е да си щастлив, ок, да си добре. Другото няма значение.

Пуснато на: Пет Май 27, 2011 2:24 am

lynnn
излиза без придружител

N/A
N/A

Smile))) Именно

Пуснато на: Нед Май 29, 2011 4:40 am

Archangel
излиза без придружител

От: ?????
????????/??
25-35
??

адиту ти сек. не си видяла скоро.

Пуснато на: Пет Юни 03, 2011 9:22 pm

sexy_mace_zalavq_terorist
излиза без придружител

18-25
жена

...

хъ...хъ то не се знае какво не е видяла Wink

Пуснато на: Пет Юни 03, 2011 10:04 pm

bambityy
декламира Ботев

несемеен/ейна
N/A
жена

Ми така някой връзки са успешни други не. И аз така съм се запознавала с момчета даже така по скайп се бяхме харесали с едно момче той беше от друг град смисъл на 100 км от моя. И незнам аз просто толкова бях свикнала с него,че не ме интересуваше,като го видя на живо къв ше е .. държеше се добре и си допадахме.Да не отричам и че беше много красив,но тва е отделен въпрос.Та с него се бяхме фанали по скайпа и уж щеше да идва да се видиме правехме си някви планове,но се намираше някви оправдания.Изтърпях го така 3 месеца и нещо и му теглих една майна щото не мога да съм с човек,който не съм виждала..пък и връзката по скайп ква връзка е ? никва ;x . Даже ми казваше,че ме обича нз си кво.. е как можеш да обичаш човек който дори не си виждал.Въпреки,че и аз му го казвах,но знаела ли съм тогава кво е обич. Обичала съм го подецки,колко можеш да обичаш човек,който не си виждал и не знаеш дали е такъв за какъвто се представя.Аз нямах късмет ;xx Но пък има и такива сполочливи връзки.Една моя приятелка пак така с едно момче по скайпа от друг град,но момчето си беше сериозно идваше си виждаха се,да може би по-рядко не толкова често,но въпреки всичко се виждаха.Накрая да както всяка връзка и тяхното си имаше край.И те така,та мисълта ми беше,че връзка чрез скайп от друг град не става дори и да идва да се виждате не е като да си си всеки ден с него.От къде да знаеш той там кво може да прай .. просто от такива връзки няма смисъл това е лично мое мнение.Вие може да не сте съгласни,но все пак нали всеки си изразява мнението.

Пуснато на: Пет Юни 03, 2011 11:30 pm

moeto_dupe
философства за живота

От: ?? ????
N/A
N/A
??

Любовта в различните възрасти е различна и си има своите етапи, въпреки че преди бях убедена, че не е така, то сега се уверих Smile)
Можеш да обичаш дори и да не си виждал даден човек, поне според мен, защото ти се влюбваш в душата му, в характера му, въпреки че тези неща няма как да се проявят на 100% в нета.
Всяка любов е хубава, щом те кара да се чувстваш добре и да ти се свива стомахът Smile)

Аз срещнах както вас, така и приятеля си в интернет и много си ви обичам. Въпреки че с повечето не сме се виждали, много ви ценя и съм ви благодарна, че сте били до мен в хубави и не толкова хубави моменти. Прегръщам ви и обещавам, че ще се постарая да се видя с по-голямата част от вас. Smile)

Пуснато на: Съб Юни 04, 2011 12:41 am

Razdvoena
философства за живота

От: ???
разведен/а
25-35
жена

връзка на разстояние....тц! няма такова животно.

Пуснато на: Съб Юни 04, 2011 12:11 pm

bambityy
декламира Ботев

несемеен/ейна
N/A
жена

Еми то и аз така си мисля,че връзка чрез разстояние няма смисъл.

Пуснато на: Съб Юни 04, 2011 10:20 pm

Archangel
излиза без придружител

От: ?????
????????/??
25-35
??

бамбиту е права няма смисъл.от разстояние е много неудобно.

Пуснато на: Съб Юни 04, 2011 10:35 pm

bambityy
декламира Ботев

несемеен/ейна
N/A
жена

радвам се че си съгласен с мен Archangel : ))

Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща