|
Пуснато на: Сря Юни 13, 2007 11:21 pm |
Fatmenceto прохожда
От: Bsl Мнения: 12 undefined до 18 жена |
Kak da go zabravq |
|
Ve4e 9 meseca sam vliubena v mom4e koeto me otrqza sig ve4e...neznam kolko pati,a az imam 4uvstvoto 4e go haresvam vse pove4e i pove4e.kak da go zabravq.kak |
|
|
Пуснато на: Чет Юни 14, 2007 12:39 am |
crazyreality излиза без придружител
От: London Мнения: 419 несемейна 25-35 жена |
Според мен има два начина: |
|
1. Напълно да се откъснеш от него и да се обградиш с много твои познати с които да се разсейваш. Т.е. да не мислиш, но затова ще ти трябва много енергия и нерви.
2. Голяма заблуда е че когато не ти отвърнат с любов ти трябва да подтиснеш тази в теб. Приеми, че го обичаш и приеми, че няма да сте заедно. Недей да подтискаш това което изпитваш, недей се преструва пред него че си го забравила. Ако той има проблеми с товам, че ти показваш любовта си към него това теб не те засяга.
Досега не си намерила начин да го забравиш? Ако обаче успееш ще съм ти много благодарна да споделиш как става. |
|
|
Пуснато на: Чет Юни 14, 2007 8:16 am |
aleksandrova прохожда
|
|
Щом толкова пъти те е отрязвал и ти не си се разочаровала от него,малко трудно ще го забравиш.Но все пак е добре човек да вижда нещата такива,каквито са.Той не иска да бъде с теб и ти трябва по някакъв начин да го приемеш.Мисля,че времето ще ти помогне,но и ти си помогни като се опиташ да се дистанцираш от него.Не го търси,не разпитвай за него...Не търси на всяка цена нова любов,с която да заменищ старата.Имай воля и вярвай в себе си. |
|
|
Пуснато на: Чет Юни 14, 2007 10:15 am |
Lilia вече тича
От: ??? Мнения: 93 ????????/ 35-45 ?? |
|
|
А не е ли възможно твоите чувства да са естествена реакция на това, че не можеш да го имаш?
А, ако си достатъчно силна, бих ти казала - да обичаш безнадеждно не е безнадеждно... зависи докъде си готова да стигнеш. |
|
|
Пуснато на: Чет Юни 14, 2007 9:44 pm |
crazyreality излиза без придружител
От: London Мнения: 419 несемейна 25-35 жена |
|
|
Сега ми хрумна че за да "забравиш" някого трябва да поискаш да го забравиш, а това някак си противоречи на любовта. |
|
|
Пуснато на: Пет Май 01, 2009 8:55 pm |
natiity прохожда
|
|
всъщност и аз имам сащия проблем ..преди няколко дни се разделих с приятеля си който обичах много ..и сега немога да го забравя така лесно ..но като се замисля нито с сълзи ще постигна нещо нито с постоянното мислене за него..само господ може да реши всичко .. |
|
|
Пуснато на: Пет Май 01, 2009 9:33 pm |
Sw3e7ka излиза без придружител
|
|
Аз го имам същият проблем само че от 2 години и при мен е малко по-зле,защото мен не ме реже,мен просто ме разиграва. И въпреки всичко с всеки изминал ден се влюбвах все повече и повече. Докато един ден не ме обиди твърде много...
Съвет - забрави го,колкото може по-скоро,за да не ставаш на дирижето,на което съм аз...
А и още нещо за тези 2 години "филми" се убедих,че няма НЕ МОГА,има НЕ ИСКАМ.
Винаги можеш да си избиеш от главата някого,стига да имаш нужната нагласа,воля и най-вече желание. Недей да се даваш на мъжете,не заслужават. Рано или късно въпросния младеж ще разбере какво е изгубил...
Всичко се връща! Don`t worry ! )) |
|
|
Пуснато на: Съб Авг 08, 2009 8:01 am |
poisonsensation вече тича
|
|
аз спирам всякакъв контакт с въпросния човек и се опитвам да му изкарам всички негативни качества,занимавам се с хиляда неща правя си деня супер зает за да не мисля за него и след време се получава ..още по добрия вариант е да си харесаш някой друг,но това не става толкова лесно ако имаш силни чувства към този успех |
|
|
Пуснато на: Съб Авг 08, 2009 10:18 am |
Bodliva_Roza философства за живота
От: София Мнения: 3017 несемейна 18-25 жена |
|
|
Дам, определено ще следя тази тема! Ако и аз разбера нещо ново, ще се включа |
|
|
Пуснато на: Вто Май 24, 2011 9:14 pm |
Archangel излиза без придружител
От: ????? Мнения: 977 ????????/?? 25-35 ?? |
|
|
'кък' ли?приготви си пове4е кинти и си намери някои да го гледаш и да го 'раниш'. |
|
|
|
| |