exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с нас

exooo -> Първи стъпки

Отговори по темата

Пуснато на: Сря Юни 13, 2007 11:21 pm

Fatmenceto
прохожда

От: Bsl
undefined
до 18
жена

Kak da go zabravq

Ve4e 9 meseca sam vliubena v mom4e koeto me otrqza sig ve4e...neznam kolko pati,a az imam 4uvstvoto 4e go haresvam vse pove4e i pove4e.kak da go zabravq.kak

Пуснато на: Чет Юни 14, 2007 12:39 am

crazyreality
излиза без придружител

От: London
несемейна
25-35
жена

Според мен има два начина:

1. Напълно да се откъснеш от него и да се обградиш с много твои познати с които да се разсейваш. Т.е. да не мислиш, но затова ще ти трябва много енергия и нерви.

2. Голяма заблуда е че когато не ти отвърнат с любов ти трябва да подтиснеш тази в теб. Приеми, че го обичаш и приеми, че няма да сте заедно. Недей да подтискаш това което изпитваш, недей се преструва пред него че си го забравила. Ако той има проблеми с товам, че ти показваш любовта си към него това теб не те засяга.

Досега не си намерила начин да го забравиш? Ако обаче успееш ще съм ти много благодарна да споделиш как става.

Пуснато на: Чет Юни 14, 2007 8:16 am

aleksandrova
прохожда

N/A
N/A
N/A

Щом толкова пъти те е отрязвал и ти не си се разочаровала от него,малко трудно ще го забравиш.Но все пак е добре човек да вижда нещата такива,каквито са.Той не иска да бъде с теб и ти трябва по някакъв начин да го приемеш.Мисля,че времето ще ти помогне,но и ти си помогни като се опиташ да се дистанцираш от него.Не го търси,не разпитвай за него...Не търси на всяка цена нова любов,с която да заменищ старата.Имай воля и вярвай в себе си.

Пуснато на: Чет Юни 14, 2007 10:15 am

Lilia
вече тича

От: ???
????????/
35-45
??

А не е ли възможно твоите чувства да са естествена реакция на това, че не можеш да го имаш?
А, ако си достатъчно силна, бих ти казала - да обичаш безнадеждно не е безнадеждно... зависи докъде си готова да стигнеш.

Пуснато на: Чет Юни 14, 2007 9:44 pm

crazyreality
излиза без придружител

От: London
несемейна
25-35
жена

Сега ми хрумна че за да "забравиш" някого трябва да поискаш да го забравиш, а това някак си противоречи на любовта.

Пуснато на: Пет Май 01, 2009 8:55 pm

natiity
прохожда

несемейна
до 18
жена

всъщност и аз имам сащия проблем ..преди няколко дни се разделих с приятеля си който обичах много ..и сега немога да го забравя така лесно ..но като се замисля нито с сълзи ще постигна нещо нито с постоянното мислене за него..само господ може да реши всичко .. Confused

Пуснато на: Пет Май 01, 2009 9:33 pm

Sw3e7ka
излиза без придружител

undefined
18-25
жена

Аз го имам същият проблем само че от 2 години и при мен е малко по-зле,защото мен не ме реже,мен просто ме разиграва. И въпреки всичко с всеки изминал ден се влюбвах все повече и повече. Докато един ден не ме обиди твърде много...

Съвет - забрави го,колкото може по-скоро,за да не ставаш на дирижето,на което съм аз...
А и още нещо за тези 2 години "филми" се убедих,че няма НЕ МОГА,има НЕ ИСКАМ.
Винаги можеш да си избиеш от главата някого,стига да имаш нужната нагласа,воля и най-вече желание. Недей да се даваш на мъжете,не заслужават. Рано или късно въпросния младеж ще разбере какво е изгубил...
Всичко се връща! Don`t worry ! Smile))

Пуснато на: Съб Авг 08, 2009 8:01 am

poisonsensation
вече тича

????????/??
25-35
??

аз спирам всякакъв контакт с въпросния човек и се опитвам да му изкарам всички негативни качества,занимавам се с хиляда неща правя си деня супер зает за да не мисля за него и след време се получава ..още по добрия вариант е да си харесаш някой друг,но това не става толкова лесно ако имаш силни чувства към този Smileуспех

Пуснато на: Съб Авг 08, 2009 10:18 am

Bodliva_Roza
философства за живота

От: София
несемейна
18-25
жена

Дам, определено ще следя тази тема! Ако и аз разбера нещо ново, ще се включа

Пуснато на: Вто Май 24, 2011 9:14 pm

Archangel
излиза без придружител

От: ?????
????????/??
25-35
??

'кък' ли?приготви си пове4е кинти и си намери някои да го гледаш и да го 'раниш'.

Иди на страница 1, 2, 3  Следваща