|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 2:38 pm |
sladoled философства за живота
От: Сливен Мнения: 2562 N/A 45-55 N/A |
Добре дошъл! Представи се. |
|
В тази тема предлагам да "посрещаме" с ДОБРЕ ДОШЪЛ всеки новорегистриран, да го помолим да се представи и да му пожелаем да намери приятели сред нас.
Здравей, stanislav!
Хайде, казвай си!
готини хора сме, ще видиш! |
|
|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 3:14 pm |
stanislav Модератор
От: sofia Мнения: 1101 несемейна 18-25 жена |
|
|
Здравей! Мерси за топлото посрещане, много мило от твоя страна! Трогнат съм, но попринцип не съм много добър в изтъкването на лични качества така, че ако искаш може ти да ме попиташ каквото те интересува, а аз ще се опитам да отговоря възможно най-искрено! |
|
|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 5:27 pm |
Lord_pain философства за живота
От: plovdiv Мнения: 1060 несемеен/ейна 18-25 Мъж |
|
|
Скромен бунтар... |
|
|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 7:43 pm |
sladoled философства за живота
От: Сливен Мнения: 2562 N/A 45-55 N/A |
|
|
Ами кажи каквото искаш. В "Малкият принц" пише ето какво:
"Възрастните обичат цифрите. Когато им разправяте за някой нов приятел, те никога не ви питат за най-същественото. Никога не ви казват:
„Как звучи гласът му? Какви игри предпочита? Събира ли пеперуди?“ Те ви питат: „На каква възраст е той? Колко братя има? Колко килограма тежи? Колко печели баща му?“ Едва тогава смятат, че вече го познават. Ако кажете на възрастните: „Видях една хубава къща, построена от розови тухли, със здравец по прозорците и с гълъби на покрива…“, те не могат да си представят тая къща. Трябва да им кажете: „Видях една къща, която струва сто хиляди франка.“ Тогава те възкликват: „Колко хубаво!“
Та ти избери какво да ни кажеш. Може и да ти е странно, но за мен е много по-интересно да знам обичаш ли сладолед, има ли неща,които могат да те разплачат, кой ти е любимия цвят.
Дори да ти звуча странно, уверявам те, изглеждам като скучна застаряваща дама. С една дума - нормално. |
|
|
Пуснато на: Вто Авг 07, 2007 3:22 pm |
stanislav Модератор
|
|
Мисля, че в internet никой не се описва такъв какъвто е, а такъв какъвто иска да бъде!!! Понеже и аз няма да мога да се опиша обективно така ще
`
Та ти избери какво да ни кажеш. Може и да ти е странно, но за мен е много по-интересно да знам обичаш ли сладолед, има ли неща,които могат да те разплачат, кой ти е любимия цвят.
Дори да ти звуча странно, уверявам те, изглеждам като скучна застаряваща дама. С една дума - нормално. |
|
|
Пуснато на: Вто Авг 07, 2007 3:55 pm |
stanislav Модератор
|
|
Мисля, че в internet никой не се описва такъв какъвто е, а такъв какъвто иска да бъде!!! Понеже и аз няма да мога да се опиша обективно така ще отговоря на въпросите, които ти ми задаваш:
1/ обожавам сладолед и мисля, че са единици тези които не го обичат.
2/ Много неща могат да ме разплачат, но най-много ми въздейства несправедливостта и нещастието.
3/ А любим цвят нямам, но май синьото най-много ми отива на очите.
А относно това "изглеждам като скучна застаряваща дама. С една дума - нормално", смятам поне от първите ми впечатления, че не е така!!! Изглежаш интересна личност,но и малко странна! |
|
|
Пуснато на: Вто Авг 07, 2007 4:29 pm |
Lord_pain философства за живота
От: plovdiv Мнения: 1060 несемеен/ейна 18-25 Мъж |
|
|
Пуснато на: Вто Авг 07, 2007 4:40 pm |
crazyreality излиза без придружител
От: London Мнения: 419 несемейна 25-35 жена |
|
|
Хахаха харесвам вметките на лорда. Седи си гордо в ъгъла и се наслаждава на случващото се около него като от време на време вметва по някоя прочувствена фраза
Изказването на бунтара и романтик ме провокира да създам тази тема. Кажете и вие какво мислите. |
|
|
Пуснато на: Вто Авг 07, 2007 5:06 pm |
Gia декламира Ботев
|
|
В категория "Послания" има тема поставена от Lilacor-"Хайде всеки да каже нещо за себе си".На мен ми допадна темата,неангажираща е и ми звучи по-добре от това да се регистрираш и веднага да се изповядаш пред всички за добре дошъл. |
|
|
Пуснато на: Вто Авг 07, 2007 5:26 pm |
stanislav Модератор
|
|
Lord_pain, както си тръгнал може да ми направиш един
психологически профил или както там беше термина! Не е много коректно от твоя страна да правиш такива заключения, които дори не са и верни! Ако искаш има и други начини да ми привлечеш вниманието хахаха! |
|
|
|
| |