exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с нас

exooo -> Приятелство

Отговори по темата

Пуснато на: Сря Авг 08, 2007 8:41 am

Razdvoena
философства за живота

От: ???
разведен/а
25-35
жена

Хей, защо нападнахте така човека, нека влезе, да седне, да се ориентира в обстановката, да му хареса и по постовете му много лесно ще го опознаем и решим какъв човек е. Когато се почуства готов ще напише нещо и в темата "Хайде нека всеки да каже нещо за себе си".........а пък ние ще следим темата, да видим кога ще има въпросното инфо там Very Happy

Пуснато на: Сря Авг 08, 2007 8:57 am

stanislav
Модератор

От: sofia
несемейна
18-25
жена

Razdvoena

Мерси за моралната подкрепа!

Пуснато на: Сря Авг 08, 2007 11:27 am

Razdvoena
философства за живота

От: ???
разведен/а
25-35
жена

За нищо, като се налага се хвърлям във всякакви видове помощи, пак заповядай!

Пуснато на: Сря Авг 08, 2007 1:28 pm

Lord_pain
философства за живота

От: plovdiv
несемеен/ейна
18-25
Мъж

Вобще не ми трябва твоето внимание. А ако искаш да се видиш в психоогледалото - кажи, за мен ще бъде удоволствие да изтискам скромната ти душичка. Twisted Evil

Пуснато на: Сря Авг 08, 2007 2:38 pm

sladoled
философства за живота

От: Сливен
N/A
45-55
N/A

Лорде, какво става с теб? Тревожа се, не си изглеждал толкова "на сухо" до сега, личи.

Пуснато на: Сря Авг 08, 2007 3:38 pm

stanislav
Модератор

несемейна
18-25
жена

Lord_pain

Някой май си изгуби чувството за хумор. Нали зннеш, че когато човек се шегува с околните трябва и той да може да носи на майтап, а ти май не си от тези хора!Нищо лично! А били ми разяснил какво ще рече да се видя в "психоогледалото"!

Пуснато на: Сря Авг 08, 2007 5:30 pm

Lord_pain
философства за живота

От: plovdiv
несемеен/ейна
18-25
Мъж

Повечето хора не харесват това което виждат в психоогледалото. Според тях то е криво. Според тях никой освен те не знае какви са всъщност те. Добре е да познаваш хора които да ти казват истината в очите. Аз познавам няколко такива и много ги ценя, защото те винаги ми казват какъв ми е проблема и най-вече как да се справя с него. Аз също се опитвам да го правя. Голям проблем е обаче, когато се държа така с жените! Laughing Жените много рядко искат да чуят истината... обикновено искат да чуят това което очакват и това което им харесва. Не твърдя че аз в ролята на "психоогледало" ще съм прав и добре полиран, но имам известен опит и все по-рядко греша. Cool Едно лошо нещо има - колкото повече започваш да разбираш хората, толкова по-скучни ти стават те. Иначе ша ма извиняваш, ама понякога се заяждам ей така, без видима причина, но повечето тук го знаят и не се впрягат много... Wink

sladoled
Колко съм на сухо ли - има няма 2 седмици, ама нали е лято и все ми се иска-то по улицата само звезди... Rolling Eyes

Пуснато на: Сря Авг 08, 2007 6:00 pm

stanislav
Модератор

несемейна
18-25
жена

Lord_pain

Мерси за изчерпателните обяснения относно "психоогледалото" беше много интересно и образователно! Very Happy

Пуснато на: Сря Авг 08, 2007 6:02 pm

stanislav
Модератор

несемейна
18-25
жена

sladoled

Извинявай за въпроса, но имам чувството, че май ми се обиди?!

Пуснато на: Сря Авг 08, 2007 6:14 pm

sladoled
философства за живота

От: Сливен
N/A
45-55
N/A

za Lord_pain

Интересно ми е да говорим за психоанализа и психология с теб. Харесва ми твоя провокативен език и личността ти /доколкото мога да имам впечатления/. Знаеш ли, не очаквам да приемеш за своя моята истина за нещата и не искам да приемам чуждата истина за моя. В това е част от магията на ежедневието ни.Споделяш ли това мнение?

Иди на страница Предишна  1, 2, 3, ... 19, 20, 21  Следваща