exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с нас

exooo -> Приятелство

Отговори по темата

Пуснато на: Пон Окт 05, 2009 10:27 am

opop
излиза без придружител

N/A
25-35
??

хоупище

толкова време ми беше протеста, да внеса уважението си Smile
след това проядох, за да не ми се спъват тренировките и да мога да кача някой качествен кг без да муам по 100 яйца и да изяждам рибата в морето

Пуснато на: Вто Окт 06, 2009 12:04 am

geryjane
прохожда

несемейна
18-25
жена

на мен не ми пречи честно казано..не спортувам най-много някоя разходчица в гората... дайе ми е по-добре ,понеже много мразя мазни храни рр гнусотия , даже мисля че повече ми е гнусно и затова не ям и риба също не ям зеленко да е салатки <3

Пуснато на: Нед Ное 15, 2009 6:01 pm

halloween
прохожда

От: Europa

25-35
мъж

Добре заварил!

ехооо-ехооо...чух,тръгнах по следите на ехтежа Ideaреших рамо да ударя,забелязвам сами се справяте...е ще седна е тука,на последния ред...може и аз да подведа някой да се хлъзне по моята парзалка занасам Smile ...т'ва,като 'Островът' предполагам повечето са му обръщали внимание,на мен много ми допадна,като филм.

Пуснато на: Пон Мар 29, 2010 12:26 pm

Hrisi
прохожда

undefined
до 18
жена

Здравейте

Аз се казвам Христина и съм на 16 години.Умея да изслушвам и ако на някой му трябва помощ с удоволствие ще се отзoва. Smile

Пуснато на: Пон Мар 29, 2010 3:22 pm

ELI.K
излиза без придружител

несемеен/ейна
25-35
жена

Добре дошла,Хриси!И ние сме добри слушатели и експерти по всички въпроси!!! Wink
Добре дошли и на много други,все гледам-има нови регистрирани,ама малко от тях се включват...Айде,по-смело!!! Razz

Пуснато на: Вто Мар 30, 2010 12:52 pm

dzak_dzak
прохожда

undefined
18-25
жена

Здравейте!
Току-що се регистрирах, защото някои от теми ми станаха доста интересни,а и не само темите,но хората, които разсъждават над тях. Тяхните мнение, съвети и т.н..
Та, по самата тема.. Казвам се Поли, приятно ми е! Wink

Пуснато на: Вто Мар 30, 2010 6:35 pm

stanislav
Модератор

От: sofia
несемейна
18-25
жена

Добре дощли на всички зайци!
Ама тая тема стана като сбирка на анонимните алкохолици......Здравейте, аз съм Пешо и имам проблеми с пиенето и т.н.

Пуснато на: Чет Юли 08, 2010 12:28 pm

stefi_s
прохожда

N/A
до 18
жена

Здравейте!
Аз не съм алкохоличка Laughing аз съм Стефи.
Рових се из интернет,намерих вашия форум и страшно ми харесаха вашите теми и разсъждения...Та така дойде и моя ред да се регистрирам и чета вашите ценни съвети. Very Happy

Пуснато на: Чет Юли 08, 2010 12:40 pm

Bodliva_Roza
философства за живота

От: София
несемейна
18-25
жена

Smile Smile

Пуснато на: Чет Юли 08, 2010 12:47 pm

Sun_Ray
прохожда

От: Козлодуй
N/A
до 18
жена

охоо...

явно е мой ред.

Здравейте, аз съм Ванеса (Неси), на 17 години... а вече почти на 18. Попаднах на "ехооо" случайно, докато търсех в нета някакви интересни цитати... сторихте ми се готини и хоп, ето го и моят профил. Обожавам да слушам и тълкувам хората и техните настроения... в много моменти прибързвам и съм сприхава личност. Ммм незнам какво друго да кажа за себе си... Rolling Eyes Razz Smile Smile Smile

Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21  Следваща