exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с нас

exooo -> Приятелство

Отговори по темата

Пуснато на: Сря Авг 08, 2007 6:16 pm

sladoled
философства за живота

От: Сливен
N/A
45-55
N/A

za stanislav

Няма такова нещо! Smile Ако съм ти дала повод да мислиш така просто ми обясни мотивите си.

Пуснато на: Сря Авг 08, 2007 6:19 pm

stanislav
Модератор

От: sofia
несемейна
18-25
жена

sladoled

Просто бях написал, че ми се струваш малко странна личност и впоследствие се сетих, че може да си го разбрала в друг смисъл!

Пуснато на: Сря Авг 08, 2007 6:23 pm

sladoled
философства за живота

N/A
45-55
N/A

za stanislav

"Малко странна личност" ли? Аз съм си направо неуправляем снаряд. И представи си почти успях да си намеря приятел със сходни характеристики. Само дано не прецакам нещата. Моли се за мен!
Да се чуди човек как съм отгледала две деца име търпи мъжа ми Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Пуснато на: Сря Авг 08, 2007 6:29 pm

stanislav
Модератор

несемейна
18-25
жена

А добре радвам се, че изяснихме този въпрос! А правилно ли разбрах, че си си намерила приятел със сходни харакстеристики и едновременно с това и мъжът ти те търпи, това един и същ човек ли е, като предварително се извинявам за неудобния въпрос? Laughing

Пуснато на: Сря Авг 08, 2007 6:35 pm

sladoled
философства за живота

N/A
45-55
N/A

Нееее! Съпруга не може да бъде и приятел едновременно поради сблъсък на интереси. Приятеля е друго нещо, сходната ти душа, второто ти "аз". Преди време ив4о беше постнал нещо за приятелството. Ще го потърся и ще ти го посоча. Беше много хубаво.

Пуснато на: Сря Авг 08, 2007 6:37 pm

stanislav
Модератор

несемейна
18-25
жена

sladoled

Поради моята младост и глупост реших, че говориш за друг тип приятелство!!! Извинявай Embarassed

Пуснато на: Сря Авг 08, 2007 6:45 pm

sladoled
философства за живота

N/A
45-55
N/A

Ех, бих искала този приятел да бъде "три в едно", но както казва лисицата в "Малкият принц": "Нищо не е съвършено на този свят"
Ето и това за приятелството
http://exooo.com/viewtopic.php?t=1383&start=0

Пуснато на: Сря Авг 08, 2007 6:48 pm

stanislav
Модератор

несемейна
18-25
жена

sladoled

Аз след малко изчезвам, че мното се задържах в работата и ще ме пляскат шефовете! Пожелавам ти приятна вечер и се надявам утре пак дз те засеча тук! Забравих да ти кажа, че ти стискам палци доколкото мога!

Пуснато на: Сря Авг 08, 2007 6:57 pm

stanislav
Модератор

несемейна
18-25
жена

Наистина е много хубаво това което е написал ив4о, но моя опит показва, че приятелството е до момента до който не ви се сблъскат интересите и не се наложи приятеля да избира кои интереси да гледа ниговите или моите. Познай кое е избирал! И моляте не ми казвай, че не съм попаднал на истинския приятел, защото винаги при всички така се получава!

Пуснато на: Сря Авг 08, 2007 7:53 pm

sladoled
философства за живота

N/A
45-55
N/A

Е, нали знаеш вече - нищо в този свят не е съвършено. Първо трябва да обичаш себе си и да се грижиш за себе си,нормално е.

Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4 ... 19, 20, 21  Следваща