exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с нас

exooo -> Първи стъпки

Отговори по темата

Пуснато на: Сря Юли 13, 2005 2:01 pm

svetla
прохожда

разведена
35-45
жена

Първа стъпка.. след развод

Не съм сигурна дали тази тема е за тук, но развода е като да почнеш пак от нула ,тъй че на всички жени , които като мен им се е случило нешо подобно, дръжте се и живейте живота си, не гледайте назад, няма смисъл.

Пуснато на: Съб Юли 16, 2005 12:50 pm

mano
декламира Ботев

От: София
семеен
25-35
мъж

съжалявам за случилото ти се! сестра ми скоро се разведе и наистина това я чух да казва. моят отговор беше че това не е вярно съвсем защото най-малкото се е изградила като човек и ако оставим настрана материалния въпрос, и разбира се ако говорим за случаи без деца, това си е една раздяла с приятел, само дето трябва да се мине през съда. А такива като тинеиджъри сме преживели много. така че горе главата и гледай напред. Wink

Пуснато на: Сря Юли 20, 2005 3:40 pm

AVeleva
прохожда

разведена
45-55
жена

разведена съм от десет години и не съжалявам, даже това е едно от най-хубаваите неща, които са ми се случвали. справям се сама и се чувствам добре, горе главата момиче силна си, ще се справиш

Пуснато на: Пет Юли 29, 2005 1:52 pm

BG
декламира Ботев

От: Кърджали/Бургас
несемеен
18-25
мъж

Развода както една раздяла, е и ново начало. Не се предавай бори се и ще успееш. Щом сте се разделили значи така е трябвало. Не съжалявай за нищо. Живота е пред теб. Успех

Пуснато на: Сря Авг 03, 2005 10:17 am

my_feya
декламира Ботев

От: София
несемейна
25-35
жена

Уф!

На мен не ми се е случвало, но съм сигурна, че е доста травмиращо.... Но това е май същото като да скъсаш и обикновена, дълга връзка - пак остават болезнени рани. Само дето е свързано и с бюрокрация освен с лична драма, а? Каквото и да е - животът продължава! И трябва да си избираме интелигентни партньори - раздялата с тях също ще е интелигентна...

Пуснато на: Пет Авг 05, 2005 10:46 pm

isinka_pisinka
прохожда

От: pleven
несемейна
до 18
жена

здравей браво на теб ти си една силна жена която не е като другите да се лигави {sorry} и да се пренася харесват ми такива като теб и ако всички бяха толкова силни щеше да е супер . да знам че съм малка и още не знам какво е това чуство и дано никога не го изпитам . еми само едно мога да ти кажа живей си живота и гледай само напред знам че си силна и можеш не се оставяй на спомените да те съсипят . Smile И САМО НА ПРЕД Smile

Пуснато на: Съб Авг 06, 2005 11:07 am

svetla
прохожда

разведена
35-45
жена

Благодаря за окуражителните думи. Наистина се чувствам по-добре от много време насам. Smile

Пуснато на: Сря Окт 22, 2014 7:51 pm

666
прохожда

N/A
N/A

Браво! Явно тук не се е включвал мъж...

Как не чух някоя от Вас да съжалява?! Всички сте "Велики" Колко деца имате? Колко са големи? Ако са момче или ммчета? Не е ли най - добре бащата да им даде първите стъпки...? Самонадеяни сте всички! Те за това са 50% ге.. ! Защото няма какво да видят от Вас - "Силните жени", освен ако не ви заварят със съдеда чичо ..., да Ви видя тогава каК ще обясните това...?!