|
Пуснато на: Пон Дек 10, 2007 10:20 pm |
nedito прохожда
18-25 жена |
|
 |
Пуснато на: Пет Дек 14, 2007 2:18 pm |
BLeeDinG_HeaRT декламира Ботев

От: Cardiff Мнения: 171 ????????/?? до 18 ?? |
|
|
Да ти кажа честно аз също имам такава приятелка,копира ме и не спира да говори глупости,както и да се стреми винаги да се изкара най-умна,чак понякога става смешна! Дразни ме понякога и в определени моменти чувствам антипатия към нея.Но понякога се сещам,че неможе всички да са еднакви Просто я приеми такава каквато е!  |
|
 |
Пуснато на: Пет Дек 14, 2007 10:39 pm |
Sw3e7ka излиза без придружител

|
|
И аз вече така правя приемам я каквато си е |
|
 |
Пуснато на: Нед Дек 23, 2007 6:09 pm |
varg Мъченик

От: марс Мнения: 2041 несемеен 25-35 мъж |
между жени |
|
приятеслтво не може да има освен ако не са лесбиики  |
|
 |
Пуснато на: Съб Дек 29, 2007 11:54 am |
ExCooL прохожда

|
|
Според мен няма приятели, има интереси  |
|
 |
Пуснато на: Сря Яну 02, 2008 12:55 am |
Press прохожда

|
|
Моите приятели (подчертавам приятели, приятелки момичата/жени нямам много, с тях не може да има хубаво приятелство) ме изнервят на моменти. Ако питаш мен едната от вас трябва да направи компромис, че защо не и двете. Важното е да не се прави от мухата слон пък другото времето ще го излекува.. |
|
 |
Пуснато на: Сря Яну 02, 2008 9:28 am |
GLUPAVA вече тича

От: София Мнения: 68 разведен/а 35-45 Жена |
|
|
Sw3e7ka, дано не се обидиш, защото на тази възраст сте много чувстителни на тема "Пораснал или още не", но...между 15 и 20 години повечето се лутате между две възрасти, ту проявявате учудвяща зрялост, ту детски наивитет. Та, в този смисъл, твоята приятелка ще се променя, ще израства, ще преодолява тези дразнещи те недостатъци и това ще стане по-бързо и правилно с верен приятел до нея, с някой като теб, който да й "отваря очите". Ако е верен приятел, свестен и добронамерен човек, не я изоставяй, бъди снизходителна, прощавай й тез дребни недостатъци и й помогни да ги преодолее. |
|
 |
Пуснато на: Сря Яну 02, 2008 12:43 pm |
Bodliva_Roza философства за живота

От: София Мнения: 3017 несемейна 18-25 жена |
До болка познато |
|
Това е толкова често срещано - при момчетата не знам, но при момичетата... все едно си нямат собствена идентичност и търсят някой интересен и независим, за когото да се залепят, да откраднат неговата, че и да имат нахалството после да се държат така, все едно си е тяхна и никога не е била на горкия човек, който неусетно се озовава в чужд филм, играейки ролята на второстепенния глупавия и прозаичен герой, сложен там само за да се открои покрай него Звездата с неговата открадната самоличност...
Не знам като учим за проективна идентификация дали това се има предвид, тука има психолози с опит, да помогнат, но... мисълта ми е - това не са внушения и егоизъм, това си е жива манипулация, изсмукваща живеца, не й се поддавайте, ако успеете да сте снизходителни и разбиращи - това е чудесно, но аз бих бягала мнооого далеч от такива хора, патила съм от тях, ако останеш твърде дълго в такъв филм започваш вече да се съмняваш къде свършваш ти и къде започва тя, като ограбена, нервна, и накрая ти ставаш вманиачената досадница, която се оплаква на всеки срещнат от нея, защото това означава тооолкова нерви, гняв...
ДАЛЕЧ от такива хора, животът трябва да е приятен и красив, а интересните моменти (добри и не толклова добри) - споделени с истински приятели!!!  |
|
 |
Пуснато на: Съб Яну 05, 2008 12:09 am |
 |
| |