|
Пуснато на: Вто Сеп 13, 2005 4:59 pm |
dora Почетен съветник
От: Бургас Мнения: 513 семеен/ейна 25-35 Жена |
За или против брака? |
|
Интересно ми е как възприемате брака ,като "ненужна отживелица" или "съюз на любовта?Бихте ли сключили брак и защо или сте за свободно съжителство? |
|
|
Пуснато на: Вто Сеп 13, 2005 8:06 pm |
apppa декламира Ботев
От: MapC Мнения: 124 несемейна 18-25 жена |
|
|
Пуснато на: Вто Сеп 13, 2005 9:15 pm |
Niki Дон Жуан
От: Stara Zagora Мнения: 305 семеен 18-25 мъж |
Don Juan |
|
braka e neshto mnogo seriozno i absolutno nujno.nebih kazal che e otjivelica,da triabva dvama da pojiveiat izvesno vreme da se razbere ajiba edin za drug li sme vsushnost... |
|
|
Пуснато на: Вто Сеп 13, 2005 9:48 pm |
mano декламира Ботев
От: София Мнения: 102 семеен 25-35 мъж |
|
|
Бракът е изключително сериозна стъпка в живота на човек. Ако не си "дорасъл" (не ме разбирайте погрешно, някои дори и на 50 години не са дорасли) е най-голямото разочарование, а ако си "готов" е най-ценното съкровище! Разбира се това "съкровище" неминуемо ти донася някой ден и смисъла на цялата тази патаклама, а именно - детето. Обичайте се, женете се, плодете се... |
|
|
Пуснато на: Вто Сеп 13, 2005 11:15 pm |
Niki Дон Жуан
От: Stara Zagora Мнения: 305 семеен 18-25 мъж |
Don Juan |
|
dobre kazano MANO,napravi jiva reklama |
|
|
Пуснато на: Сря Сеп 14, 2005 9:32 am |
jessica декламира Ботев
|
|
един вид да живее ОБВЪРЗВАНЕТО! |
|
|
Пуснато на: Сря Сеп 14, 2005 10:23 am |
my_feya декламира Ботев
От: София Мнения: 123 несемейна 25-35 жена |
Много съм учудена! |
|
Аз също споделям мнението на всички преди мен, но се учудвам че напоследък съжителството без брак е масово явление сред моето обкръжение. Много хора създават деца без да имат подписан брак, в което може би няма нищо лошо и както те се опитват да ни убедят - това са тенденциите на бъдещето. Приемат брака като отживелица, като тежко бреме, което само вгорчава съвместното съжителство и създава единствено пречки при евентуалното му разтрогване. Но за мен това е отговорност, която би следвало да се поеме преди още по-голямата отговорност, каквато е създаването на децата.Бракът е официално заявление пред обществото и близките, че ти се натоварваш с грижата за семейство, деца и любим, даваш своего рода обещание пред тях, че ще си отговорен и сериозен от тук нататък, показваш, че на теб вече може да се разчита, че вече си узрял.Сключването на брака е необходимо, за да се замислиш впоследствие доста сериозно, ако решиш да нарушиш това обещание и да развалиш сключения съюз, който Църквата дори определя като свещен. С една дума, за мен бракът е символ на зрялост и мъдрост. Затова и съм против ранното сключване на брака и конкубината /съвместно съжителство между мъж и жена без брак/. |
|
|
Пуснато на: Сря Сеп 14, 2005 10:34 am |
| |