|
Пуснато на: Пон Ное 21, 2005 11:53 am |
sesil прохожда

За брака |
|
Аз съм ЗА брака, но винаги съм смятала, че първо трябва да поживееш с избрания от теб партньор за да видите дали ще си паснете в ежедневието, защото не всичко може да се сподели и обсъди предварително, а за мен е важно как половинката ти възприема ролята си на съпруг и баща.
Всъщност май винаги съм искала да се видя в бяла рокля. |
|
 |
Пуснато на: Пон Ное 21, 2005 12:37 pm |
rosito прохожда

От: София Мнения: 37 несемейна 18-25 жена |
|
|
Както Уди Алън казва: брака е когато двама 4овека се съберат за да ре6ават проблеми, които никога не биха имали, ако си бяха останали по сами  |
|
 |
Пуснато на: Пон Ное 21, 2005 12:37 pm |
rosito прохожда

От: София Мнения: 37 несемейна 18-25 жена |
|
|
Както Уди Алън казва: брака е когато двама 4овека се съберат за да ре6ават проблеми, които никога не биха имали, ако си бяха останали по сами  |
|
 |
Пуснато на: Пет Фев 17, 2006 5:34 pm |
anna_t излиза без придружител

От: Plovdiv Мнения: 357 семейна 25-35 жена |
|
|
Az sum za braka! Iskam si godeznia prusten, iskam si i bialata roklia....4akam moi4kia da se prestrashi...kolko li shte 4akam  |
|
 |
Пуснато на: Пет Фев 17, 2006 6:25 pm |
pepsi прохожда

От: София Мнения: 35 несемейна 18-25 жена |
|
|
Аз пък да си кажа честничко съм раздвоена.Живея с приятеля ми от две години и бих и искам да се омъжа за него единствено заради самия сватбен ден.Да съм си с бялата рокля...всички да ми повтарят колко съм хубава и т.н. заради самата суматоха и еуфория заради църковният брак.Но не мисля,че нещо ще се промени....ще се обичаме по същият начин...ще имаме същите препирни.Не мисля,че бракът ще ме обезпечи и финансово.Ако др. човек не е стабилен и отговорен едва ли подписът или съдът ще го принудят да плаща издръжка примерно.... |
|
 |
Пуснато на: Съб Фев 18, 2006 12:14 am |
teddy_bear вече тича

|
|
Az puk mislq che brakut e absoliutna otjivelica!!!!! V kraina smetka kakvo promenq edin podpis vurhy edna hartiika- nishto! Az vse oshte sum malka i ne moga da garantiram che sled godina ili 2 nqma da mislq drugo, noo za momenta smqtam 4e brakut predstavlqva nenujna formalnost! Vse pak ako dvama dushi sa zaedno i se obichat tova che sa se podpisali nqkade ne moje da zasili ili da namali tqhnata obich!  |
|
 |
Пуснато на: Съб Окт 07, 2006 9:08 pm |
kaala Модератор Статии

От: Varna Мнения: 1094 N/A над 55 жена |
|
|
Сбрак или без брак ако си щастлив какво значение има.
Подписът ли е този дето ще накара другия да те обича "докато смърта ни раздели"?Който има църковен брак ,дали ще се замисли като рещи да си тръгне?Дали без брак ще обичаш децата си по-малко?
Преди много години гледах един театър,не си спомням заглавието.Разказваше се за едно семейство,което дълги години се справяше с неудачите и се радваше на красиви мигове.Та развръзката..на своята мисля 50 годишнина съвместен живот,те се ожениха/сключиха брак/.Какъв по-красив миг от този.
И още един случай около мен,Близък роднина на моя мъж.Те имат брак,живели са вече 54 години заедно.Съпругата е болна от поне 20 години.Сега е на инвалидна количка.Знаете ли с колко топлина я обгрижва съпругът и,как я храни,говори и ,а тя само плаче ,защото не може и да говори.Покъртително.Възхитена съм от този човек.
Дали има още такива хора от тези видове съвместен живот с брак или без брак? |
|
 |
Пуснато на: Нед Окт 08, 2006 10:50 am |
chrissy излиза без придружител

От: Sofia Мнения: 518 N/A 25-35 жена |
|
|
аз съм за брака!!! може би за6тото имам примера за добрия вариянт на не6тата, нз, оба4е тук според мен не става въпрос просто за подпис, ами за едно заявяване пред света, 4е това е 4овекът! |
|
 |
Пуснато на: Пон Окт 09, 2006 10:16 am |
anna_t излиза без придружител

От: Plovdiv Мнения: 357 семейна 25-35 жена |
|
|
moro,kaza, 4e ste podpisali s muza ti zashtoto shte putuvate v 4uzbina.Da ne bi da zaminavate za Kanada?  |
|
 |
Пуснато на: Пон Окт 09, 2006 5:24 pm |
 |
| |