exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с нас

exooo -> Първи стъпки

Отговори по темата

Пуснато на: Пет Ное 23, 2007 2:48 pm

praskofffka
вече тича

семейна
45-55
жена

Отказах цигарите!!!

Здравейте,
Може да ви се стори смешен моя проблем, но искам съвет.. Та значи отказах цигарите (за сега) Smile От 3-ти Ноември не съм запалила нито една цигара и съм много горда от себе си, но почнах много да си хапвам... В началото се хранех нормално, но в един момент увеличих количеството.. Това много ме депресира, защото не искам да стана някоя дебеланаSad Ако надебелея с 5кг съм готова и на самоубийство, и говоря съвсем сериозноSad Дайте ми съвет, какво да направя! Ще се побъркам! Ако сте минали по този път, споделете какво сте направили!
Чух, че имало някакъв заместител на храна.. Нещо като храна на прах и дори се отслабвало от нея... Помогнете ми, моля ви...

Пуснато на: Пет Ное 23, 2007 3:19 pm

avpr
Модератор

От: София
N/A
18-25
??

Никакви заместители! Започни да спортуваш. И аз спрях цигарите преди няколко години и се чувствам перфектно. Не започвай да пушиш от страх за теглото си, а започни активен начин на живот. А ако толкова искаш диета - ето ти: http://spidersport.com/forum/index.php?c=2&sid=c9b7b65a8c1135056a12954efb44d773

поздрави и без глупости Smile

Пуснато на: Пет Ное 23, 2007 4:03 pm

Sw3e7ka
излиза без придружител

undefined
18-25
жена

Здравей.
Докато четох писмото ти имах чуството,че автора съм аз...Точно преди 2 месеца това беше и моя проблем.
Като начало иксам да те поздравя за това,че си спряла цигарите Smile А относно храната ...нормално е да си така да имаш по голям апетит.Храни се.Няма лошо,но здравословно ...повевче плодове,зеленчуци или пълнозърнести храни...който ще те заситят и няма да окажат влияние на теглото ти.Избягваи сладкото и най вече спортувай.ходи на фитнес,запълвай си времето си, не мисли за храна и същевременно ще постигнеш две неща:
1-во - идеална фигура
2-ро- пълноценен начин на живот
Успех !!

Пуснато на: Пет Ное 23, 2007 10:32 pm

stefkan
декламира Ботев

От: Sofia
несемеен
25-35
мъж

не си ги спряла

само временно не пушиш аз качех 15 кг няма лошо

edit avpr: стига си шашкал момичето. Всичко е до начина на живот след спирането на цигарите, и метаболизма Smile

Пуснато на: Съб Ное 24, 2007 9:34 pm

praskofffka
вече тича

семейна
45-55
жена

Smile Благодаря за съветитеSmile Днес се теглих и се оказа, че съм наддала само с един килограмSmile Само дето драматизирах толкова Embarassed Решила съм да не мисля за това колко съм изяла, а просто да се храня както досега - с удоволствие и с мярка Very Happy За сега удържам фронта и не пуша, и мисля, че и навика да държа цигара не ми липсва Very Happy
P.S: Искам да ви питам вие защо отказахте цигарите???
Аз ги отказах, защото на работа повишиха заплатите на непушачитеSmile Малко съм алчничка, но все пак се издържам сама и ми трябват пари... Laughing

Пуснато на: Нед Ное 25, 2007 11:18 am

Sara11111
прохожда

От: ПЛОВДИВ
N/A
25-35
жена

Здравей,поздравявам те за постижението!На 8 ноември станаха 2 години, в които и аз не пуша!От онези суетни жени съм,драматизиращи всяко килце и изпадащи в паника от това да не станат дебели,така че разбирам паниката ти!Мисля,че доста време пуших поради страх от напълняане.Но ако се съобразяваш какво и колко ядеш,не само ще качиш килце-две(а може и без тях),но и ще се радваш на свежа и чиста,прасковена кожа; ще ухаеш САМО на любимия си парфюм,без тютюнджийски примеси;няма да нервничиш(дори ще изпитваш скрито задоволство),когато си някъде,където не се пуши;вече ти ще ръководиш нещата,а не цигарата,защото ти си по-голяма от нея;ще се радваш на силата,проявена от теб,разделяйки се с този порок!Ползите са безброй!Трудното е минало,остава да запазиш новите си навици!

Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 1:59 pm

Sw3e7ka
излиза без придружител

undefined
18-25
жена

Отказах ги просто защото осъзнах,че смисал няма !

Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 5:48 pm

Ralli
излиза без придружител

От: Sliven
семейна
25-35
жена

Имам един съвет.Понеже и аз се опитах да ги откажа но не успях.
Та сега моят съвет.
Пази се от отрицателни емоции.
Събираи се с хора които не пушат./поне докато минат 5-6месеца/
И започни да ходиш на фитнес.Така по бързо ще ти излезе отровата от тялото ти.Това е мнго важно.
Успех и няма да се даваш на тази отрова.

Пуснато на: Сря Дек 05, 2007 6:54 pm

praskofffka
вече тича

семейна
45-55
жена

ЗдравейтеSmile
Вече напвавих 1 месец и съм много доволна. Не съм качила изобщо(може би защото се съобразявам какво ям)... Нямам желание да пуша.. Чувствам се страхотно.. Пожелавам на всички, които са се отказали от този грозен навик да бъдат упорити и най-вече да покажат на себе си колко силни хора могат да бъдат...

Поздрави,
praskofffka

Пуснато на: Сря Дек 19, 2007 9:41 pm

vani4ka7
декламира Ботев

От: Varna
????????/
25-35
??

Освен съобразяването с храната и пове4ето движениеч, на мен ми помогна и дъв4енето на дъвка.

Иди на страница 1, 2, 3  Следваща