exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с насexooo -> Новини

Отговори по темата

Пуснато на: Пет Дек 14, 2007 12:29 pm

stidam
Гуру


От: София
Мнения: 798
семеен
25-35
мъж

Италианските мъже приличат все повече на Джордж Клуни


Представителите на силния пол в Италия са станали по-нежни и предпочитат да прелъстяват чрез диалог и ласки. Така твърдят резултатите от проучване на Gipieffe за фармацевтичния колос Pfizer.

Италианецът вече не иска да бъде едновремешният мачо, който никога нищо не пита и който презира всичко, свързано с домакинстване и гледане на деца. Съвременният италиански мъж предпочита, вместо това, да води нежен диалог с партньорката си и да я обсипва с ласки.

„Тихата революция“ на италианеца го е отдалечила съвсем от образа на твърдия и непреклонен Джон Уейн и го кара да прилича все повече на прелъстителния мъжки модел, който въплъщава Джордж Клуни, заключава проучването.

77 на сто от италианските мъже твърдят, че сексуалните връзки предполагат задължително наличието и на емоционална обвързаност.

Италианските жени обаче също са се променили, предаде ProntoSofia.

88 на сто от тях смятат, че вече не могат да имат пасивна роля, както е било по-рано, а е необходимо да взимат инициатива спрямо мъжете.

Вечерите у приятели са местата, където най-често се завързват запознанства и пламват искри.

60 на сто от ухажванията стават именно по време на тези вечери. 60 на сто от италианците признават, че са доволни от сексуалния си живот.