|
Пуснато на: Съб Яну 12, 2008 11:49 am |
opop излиза без придружител

кхм |
|
И аз да го изкарам тука...
Значии запознанствата в нета, макар на пръв поглед успешни, след среща на живо също си носят рисковете на занаята!
Пишат си пишат си двама души.., брейй много си допадат, направо сродни души излизат, голямо щастие, голяма любов! Айде и най-хубавите си снимки са си разменили след известно време, може и да не са толкоз хубави, но нали вече са се усетили така вътрешно в разговорите, че си допадат, давай ще се виждат..
Хоп, виждат се.., маалко нещо може и да не се похаресват, но все пак поносимо е и на фона на приказките взимат се. Добре.. заживяват известно време щастливо, нета между тях го няма, приказките утихват, започват да се гледат отвън, яя нещо май нещата не били както си ги мислихме.. и айдеее в киреча!
Та, мнението ми е, че не се знае кое е по-добрия вариат - да си харесаш човека на живо, отвън и да го опознаваш навътре, или да се запознаеш с него в нета и да го опознаваш отвътре навън?! |
|
 |
Пуснато на: Съб Яну 12, 2008 12:07 pm |
hotangel декламира Ботев

От: България Мнения: 116 несемейна 18-25 жена |
|
 |
Пуснато на: Съб Яну 12, 2008 12:58 pm |
Razdvoena философства за живота

От: ??? Мнения: 1696 разведен/а 25-35 жена |
орор |
|
в такъв случай обръщаш внимание прекалено много на външния вид,
имаш очаквания човека от среща да бъде какъвто на теб ти се иска
когато направи грешна стъпка, когато покаже, че е човек, когато се окаже, че не може да е на сто процента предвидим и съвършен, ти си казваш "не става, следващия"
и това до кога?
Няма съвършенни хора, но има добри хора, има много компромиси, няма страхове...
всъщност всичко е до като не намериш някой, който да обикнеш
няма значение как си го срещнал, това се случва все едно дали е висок, нисък, грозен, и тъп, ако се случи ще се случи независимо от обстоятелствата.
А да обикнеш .....да обичаш означава да спреш да мислиш за себе си!Много е трудно,но ако има желание не е невъзможно!
"Предпочитам да ме мразиш заради това, което съм, отколкото да ме обичаш заради това, което искаш да бъда" |
|
 |
Пуснато на: Съб Яну 12, 2008 1:46 pm |

|
 |
Пуснато на: Съб Яну 12, 2008 2:42 pm |

|
|
не съм ти диктувала реакциите, в заглавието е твоето име, защото отговарям или по скоро разсъждавам върху товоето писание, това е моето мнение как стоят нещата, омръзна ми да споря и да се оправдавам с теб, а ти да си намираш някакви фантомни причини нещо да е насочено към теб.....и знаеш ли, за да съм съвсем конкретна, когато го писах си мислех за съвсем различен човек,човек който пресяваше всяка моя реакция и аз бях забравила какво е да си себе си, ти и това, което си написал не беше в мозъка ми в този момент, сега вече се надявам и това поредно сигурно шесто недоразумение да е оправено. А дали по темата ще си до тук ти решаваш, но разбери че никой не те гони, нито те обвинява, хората четат и разсъждават върху написаното, това е!
И това не е спам, съвсем си е по темата, нали?  |
|
 |
Пуснато на: Съб Яну 12, 2008 2:55 pm |

уууу |
|
продължаваш в същия дух!
остай ма, че съм много чувствителен, към чуждото мнение!!  |
|
 |
Пуснато на: Съб Яну 12, 2008 3:17 pm |

|
|
по скоро не го приемаш, да не кажа, че се сърдиш от него, защото го разбираш по твоя си начин. Този път аз спирам по темата и спирам изобщо, а ти като не ти отърва сприраш да говориш с мен и край! |
|
 |
Пуснато на: Съб Яну 12, 2008 4:22 pm |
Доби вече тича

От: Ulsteinvik Мнения: 83 несемейна 35-45 жена |
|
|
да..найстина има и свестни хора но те са голяма рядкост..минимален е процента да попаднеш на такива....разбирането на повечето от МЪЖЕТЕ който имат скайп е че щом си там значи си търсиш секс..имала съм случай когато ми задават въпроса "Какво си търсиш тук?"..и след като им отговоря че не търся нищо,следва едно мноооого голямо учудване..че как така не търся..ами защо съм тогава там??????.... |
|
 |
Пуснато на: Нед Яну 13, 2008 12:02 pm |
kaala Модератор Статии

От: Varna Мнения: 1094 N/A над 55 жена |
|
|
"1. дискотеки и барове
2. клубове по интереси
3. изложби (защото там можеш да откриеш по-интелектуални типове )
4. места, на които се чака - спирки, опашки за плащане на семестриални такси и т.н.
5. интернет (не може без него
в работата, в училище, университет, на рожден ден на приятел, сервитьор, автомонтьор, водопроводчик, колегата от съседния офис е много голям симпатяга , ааааа.....може и в църква!
семинари, командировки, курсове, спортни зали, молове, градския транспорт, на екскурзия, на среща с народа от някой форум..... "
Според мен ,няма значение къде,как и защо,ако ХИМИЯТА се получи .Но без нея ,трудно тръгва връзката. |
|
 |
Пуснато на: Пон Яну 04, 2010 12:35 am |
deyan прохожда
От: Варна Мнения: 1 ????????/?? 18-25 ?? |
времето... |
|
Кой може да каже къде отива пътя който си избрал, къде изгрява любовта и къде залязва...само времето...кой може да каже, защо в един момент сърцето ти гори от огъня на любовта, а вследващ момент се разкъсва от студа на самотата...само времето...кой може да каже къде ще срещнеш своята така търсена и желана половинка...това никой не може да ти го каже...нещата просто се случват... |
|
 |
 |
| |