exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с нас

exooo -> Сближаваме се

Отговори по темата

Пуснато на: Пон Яну 04, 2010 1:48 pm

slyn4ice
философства за живота

N/A
18-25
??

Много си прав брате!

Пуснато на: Вто Апр 27, 2010 10:43 pm

vesencetooy

несемеен
до 18
мъж

хораа искам гадже ! Писна ми да съм сам ! На 16 съм от София.Който се интересува да пище на скайп: konpakt SmileSmileSmile

Пуснато на: Вто Апр 27, 2010 10:43 pm

vesencetooy

несемеен
до 18
мъж

ISKAM GAJE

хораа искам гадже ! Писна ми да съм сам ! На 16 съм от София.Който се интересува да пище на скайп: konpakt SmileSmileSmile

Пуснато на: Вто Апр 27, 2010 10:45 pm

vesencetooy

несемеен
до 18
мъж

ISKAM GAJE

Horaa iskam gaje ! Pisna mi da sam sam ! Na 16 sam,momche ot Sofiq . Ako nqkoi se int da pishe na skype : konpakt Smile Smile Smile

Пуснато на: Вто Апр 27, 2010 10:46 pm

vesencetooy

несемеен
до 18
мъж

ISKAM GAJE

Horaa iskam gaje ! Pisna mi da sam sam ! Na 16 sam,momche ot Sofiq . Ako nqkoi se int da pishe na skype : konpakt Smile Smile Smile

Пуснато на: Пон Юли 21, 2014 6:34 pm

Niki_D
прохожда

От: Хасково
несемеен
25-35
мъж

...

Лошото е че заради постъпки на хора от мъжки пол които влизат в сайтовете за запознанства с основни цели- секс и воайорство, или хора от женски пол които търсят "хем да е принц и хем милионер" вече трудно може да се осъществи запознанство (поне такова което да доведе до нещо съществено) в Интернет пространството. А навън хората пък станаха съвсем затворени и чужди, всеки те гледа с поглед стил "кво зяпаш бе" остават само дискотеките и баровете но там пък нещата се случват в повечето случаи под влияние на алкохол, така че все пак си остава много трудно да срещнеш истинска сродна душа със самотно сърце

Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4