exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с насexooo -> Новини

Отговори по темата

Пуснато на: Пет Окт 07, 2005 6:31 pm

stidam
Гуру


От: София
Мнения: 798
семеен
25-35
мъж

Сейди Фрост желае да започне живота си наново


Скандалната Сейди Фрост иска да загърби миналото си на шумни купони. Тя започна да посещава сбирки на Анонимните Алкохолици, за да се освободи от зависимостта си към алкохола. На 38 години бившата актриса желае да започне живота си наново.
Сейди Фрост не се е снимала от 2001 г., когато участва в тв драмата "Бунт" ("Uprising"). Във филма й партнираха звездата от "Приятели" Дейвид Шуимър и Доналд Съдърланд.
През 2003 г. Сейди Фрост се раздели със съпруга си - британския актьор Джъд Лоу ("Мъдростта на крокодилите", "Отблизо"). Тя подаде документи за развод и като причина за това посочи неговото "неразумно поведение". Неведнъж полицията посещава адреса им, за да прекрати ожесточени кавги между двамата. През юли 2004 г. между Джъд Лоу и Сейди Фрост по съдебен път бе постигнато споразумение на стойност 5 млн. британски лири.
Според приятелите на Сейди тя е взела решение да се присъедини към Анонимните Алкохолици съвсем скоро. За това актрисата е провокирана от скандала с фотомодела Кейт Мос, която бе заснета как взима кокаин. Преди години Сейди Фрост е близка приятелка на Кейт Мос, но по-късно отношенията между двете охладняват.
Сейди Фрост е майка на 4 деца. Тя твърди, че осъзнава, че неуспехите в личния живот и кариерата й са се отразили и върху тяхното развитие. Сейди дълго загърбва проблемите си с алкохола и отрича че е зависима от него. По собствените и думи през последните няколко години тя буквално преминава през Ада.
През 2002 г. 4-годишната дъщеря на Сейди - Айрис, едва не умря, след като глътна част от таблетка "екстази", намерена на пода на Лондонския клуб "Сохо Хаус", посещаван често от майка й. През 2004 г. Сейди бе настанена в болница с диагноза депресия след раждането на най-малкото си дете - Руди.
Сейди Фрост стана известна в голямото кино с участието си в "Дракула" на Франсис Форд Копола и "Shopping" на Пол Андерсън, в който си партнира с вече бившия й съпруг Джъд Лоу.