Недялко Илинчич има 162 брака и иска поне още 100
Босненски пенсионер, който сключил 162 брака през живота си, иска да се ожени поне още 100 пъти.
Недялко Илинчич от Милошевач в Босна и Херцеговина казва, че за пръв път минал под венчило на 15-годишна възраст и оттогава сменял съпруга след съпруга.
75-годишния пенсионер смята да опита да се класира за "Книгата на Гинес", разказва "Ананова".
Бившият сервитьор, който има 14 деца от различните бракове, споделя пред местния седмичник "Свет":
"За пръв път ме задомиха на 15 години. Родителите ми решиха да ме оженят за 20 години по-възрастна от мен жена, тъй като беше от заможен род. Скоро след това се разведохме, понеже тя изобщо не ми харесваше, и оттогава жените ми вървят като по поточна линия.
Цял живот ту се женя, ту се развеждам. Продължителността на браковете ми е различна - от няколко години до седмица. Това си е за рекорд."
Недялко, който в момента отново е ерген, казва, че на 75 години изобщо не е загубил апетита си за женитби.
"Жените още си падат по мен. В момента се колебая между две - Яна и Драгича, а чувам и че и една от бившите ми съпруги искала пак да се съберем", радва се той.
Може и да поостарявам, но засега не се отказвам от любовта - още 100 брака и ще мирясам", заканва се вечния младоженец. |